QUOTE(blizzarde @ 2012 05 18, 08:57)
Baltija, nesupyk, bet manau, sis daktaras tikrai neprivalejo daryti skiepo. Tu buvai be draudimo, cia jau tokia sistema USA. O gal tu dingsi ir nesumokesi?
Tiesiog jie turi apsidrausti, jei visiems darys i skola, gali taip ir prarasti savo bizni, nes manau dirbant su lietuviais jis tikrai yra patyres apgaules atveju, kai nesumoka. As labai gerai supratau ju poziuri, kai kalbejau su administratore... Tiesiai sviesiai pasake, kad paskui dingsta nesusimokeje, kai priima be draudimo.
Mano patirtis buvo kitokia, bet as pas si daktara lankiausi pries tai kelis metus, tai man jis leido be draudimo lankytis pas ji apziurai, kol susitvarkiau valstybini draudima. Bet vis tiek juk nesusidare suma 2000 uz kelis vizitus, nes manau kokia pora menesiu ejau taip be draudimo.
Ir siaip tu turi rupintis savo nestumu, jei sake kad bus blogos pasekmes, reikejo ieskot pinigeliu...
as viska suprantu, zinoma kad neprivalejo,bet kaip ginekologas zinantis tai kas aktualu jam kaip ginekologui butu buve,geriau mane i prieki perspeti. man isvis neuzsifiksavo kad 2 nestumui isaugoti reikalingas skiepas,bet yra taip kaip yra. taip turejo buti.juk visada taip buna visko is karto negali gaut:)
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2012 05 18, 07:55)
baltija34
ačiū už ats
Amerikoniską, manau, nes vestume į artimiausią.
o skiepų jei nėra, ir nesiruošiu skiepyti dėl vaikų sveikatos, va tas man aktualiausia... negi dėl to JAV negaliu gyvent net laikinai.
taip zinoma cia tau spresti kokius skiepus daryti ar isvis nedaryti ,bet cia jau tokia sistema,be ju nustatytu pagrindiniu neleis niekur,laikinai ar pastoviai vaikas eis,vaiko gydytojas buvo praeitais metais pasipiktines kai atsisakiau daryti nuo gripo skiepa, vienu zodziu pasake taip sirgs vaikas visa ziema nespesi lakstyti,bet giliai klydo:)