Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(Isabelle @ 2012 01 13, 06:25)
kaip tik maniskio gimtadienis arteja...gera ideja su tais lazeriais, bet ten 10 vaiku minimum.....pas mane drauges be vaiku arba su labai mazais vaikais arba jau su labai dideliais......wink.gif o klase visa kviesti ne man... schmoll.gif

tai nekviesk visos klases,pakviesk jo draugus,su kuriais bendrauja mokykloj daugiausiai...siaip 10 berniuku tai ir butu vos ne visi is klases biggrin.gif
Atsakyti
labukas,
'Gal kuri naudojat dregmes aparata, kuris surenkadregme.Galyt kazka parekomenduoti...
aciu
Atsakyti
ne... pas mus kaip tik sausas oras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2012 01 17, 19:33)
ne... pas mus kaip tik sausas oras schmoll.gif

Pasmus name gerai,bet rusy...Skalbykloje ir kambariukia...jauciu degme. g.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2012 01 17, 19:05)
labukas,
'Gal kuri naudojat  dregmes aparata, kuris surenkadregme.Galyt kazka parekomenduoti...
aciu

Mes turim dehumidifier rusy, maniskis is home depot pries kokius 4 metus pirko viena is pigiausiu tai jokiu problemu neturejom.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2012 01 13, 00:25)
kaip tik maniskio gimtadienis arteja...gera ideja su tais lazeriais, bet ten 10 vaiku minimum.....pas mane drauges be vaiku arba su labai mazais vaikais arba jau su labai dideliais......wink.gif o klase visa kviesti ne man... schmoll.gif

Cia juk tavo vaiko gimtadienis, kam jam tos davo drauges su savo vaikais lotuliukas.gif Kviesk jo draugus
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2012 01 19, 14:05)
Cia juk tavo vaiko gimtadienis, kam jam tos davo drauges su savo vaikais lotuliukas.gif Kviesk jo draugus

drinks_cheers.gif ir nebutina gi visa klase kviest, tik tuos su kuriais draugauja.
Atsakyti
Labas.
Gal patarsite kokią kliniką ar ginekologę pasitikrinimui. Draudimo neturiu.
Todėl domintų normalesnės kainos ,kur galėtų ne tik konsultaciją,bet ir kokius tyrimus pasidaryti. Ką galite pasakyti apie Ramona C Marsh iš Downers Grove. O gal šiaurinėj pusėj yra kokių rusų klinikų normaliomis kainomis? Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(ade le @ 2012 02 29, 11:24)
Labas.
Gal patarsite kokią kliniką ar ginekologę pasitikrinimui. Draudimo neturiu.
Todėl domintų normalesnės kainos ,kur galėtų ne tik konsultaciją,bet ir kokius tyrimus pasidaryti.  Ką galite pasakyti apie Ramona C Marsh  iš Downers Grove.  O gal šiaurinėj pusėj yra kokių rusų klinikų normaliomis kainomis? Dėkoju  už atsakymą.

Labas,

As as asmeniskai einu pas D. Liaugminas ginekologa, teko pas ji ir gimdyt, man jis patinka. Dabar jis persikele i nauja ofisa, pasiieskok online, jei nerasi, tada paieskosiu is jo gauta laiska del adreso keitimo.
Pas Ramona as nesu buvus, nors norejau, nes arciau ji man butu, bet girdejau apie ja ne kokius atsiliepimus, kad kaip gine ji gruboka. tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti kirpeja Napervillyje arba kur aplinkui? Rasau issamiau, gal kokia kirpeja paskaitys ax.gif Esu pati brunete, bet sviesinu plaukus, dbr yra ataugusios saknys, gal noreciau kiek patamsint plaukus naturalesne spalva. Dazydavaus pas amerikonka, bet ji sviesindavo sruogelem ir kartais dar rudom sruogelem, bet nebenoriu, nes vistiek dazo per visa plauka, sako kad ne, bet kliuna dazu, kai uzlenkia i folija. Tai noreciau, kad galeciau dazyt tik saknis, nes neatsigauna plaukai, o tik sauseja blush2.gif
Atsakyti
Downers Grove turiu kirpeja, Daina vardas, gerai dirba, daug kas pas ja is lietuviu eina, tel.: 8152724968.
Atsakyti
QUOTE(blizzarde @ 2012 02 29, 20:21)
Downers Grove turiu kirpeja, Daina vardas, gerai dirba, daug kas pas ja is lietuviu eina, tel.: 8152724968.

Aciu uz info smile.gif Apie ja esu girdejus vien gerus atsiliepimus smile.gif Esu buvus pas ja kirptis, galvoju gal surasciau arciau kokia kirpeja g.gif
Atsakyti