Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(deimute @ 2012 01 11, 16:56)
Anksčiau lietuviai reikalaudavo būtinai asmens tapatybės kortelę kartu įsigyti,nesvarbu,kad žmogui ji nebuvo tokia ir būtina,  ir kainą už ją užplėšdavo daugiau nei už pasą.Todėl matyt kainos skyrėsi. Dabar man atrodo ten pasikeitė tvarka-nebeprievartauja su tom kortelėm,tuo labiau išsideklaravusius iš LT. O kiek tada kainuoja konsulate išvykimo dokumentas? Ar sudėjus nebus tas pats?

Asmens grįžimo pažymėjimo išdavimas 7$.Ir jis galioja tik 15 dienu.
ASMENS GRĮŽIMO PAŽYMĖJIMO (AGP) IŠDAVIMO TVARKA

Dokumentus pateikus paštu (visą komplektą, įskaitant paso originalą, mokestį ir t.t.), pažymėjimas atsiimamas tik asmeniškai.

Dokumentus pateikus asmeniškai, pažymėjimas gali būti siunčiamas paštu. Pageidaujant, kad pažymėjimas būtų siunčiamas, kartu su dokumentais būtina pateikti sau adresuotą ir apmokėtą voką.

AGP išduodamas tik Lietuvos Respublikos gyventojų registre įrašytais vardais ir pavardėmis. Pvz.: Lietuvos pilietė ištekėjo JAV ir pasikeitė pavardę, tačiau neapskaitė santuokos Lietuvoje (nepakeitė pavardės registre). Jai kelionės dokumentas nauja pavarde nebus išduotas.

AGP galioja ne ilgiau 15 dienų nuo išdavimo dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 12 sausio 2012 - 03:03
Merginos, gal pasidalintumet kur vaikams gimimo dienas keliat? namuose nelabai tesinori
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2012 01 12, 05:38)
Merginos, gal pasidalintumet kur vaikams gimimo dienas keliat?

mes du kartus buvom darę DuPage Childrens Museum, ten labai smagu ir faina buvo thumbup.gif kas man dar patiko, kad maistą galima savo neštis.... ir kad ten vaikai žaisti gali tiek, kiek nori, neribotas laikas... ir kaina thumbup.gif
o taip tai yra tų vietų, daug... žiūrint, kas domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2012 01 12, 05:38)
Merginos, gal pasidalintumet kur vaikams gimimo dienas keliat? namuose nelabai tesinori

vaikams tai ar berniukui ar mergaitei ? smile.gif ir kokio amziaus ? as dariau mergaitei princess party,tai patiko ,bet ten tik mergaitems,jau broliai liko namuose nuskriausti biggrin.gif bet nieko tokio,berniukai atsiims,kai bus ju gimtadieniai,pvz maniskis nori lazer tag,tai mergaites kaip irgi neis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2012 01 10, 21:12)
Sveikos,man pasibaigė lietuviško paso galiojimas.Kažin ar čia konsulate keistis ar tiesiog išsiimti išvykimo dokumentą ir kai parvažiuosiu į Lietuvą atostogų ten pasikeisti? Gal kas susidūrė,kaip geriau?

As tai siulyciau cia vietoj pasidaryti, viskas greitai vyksta, o nuotraukas jie irgi ambasadoj padaro prie vietos mirksiukas.gif

QUOTE(Heidi @ 2012 01 12, 17:57)
vaikams tai ar berniukui ar mergaitei ? smile.gif ir kokio amziaus ? as dariau mergaitei princess party,tai patiko ,bet ten tik mergaitems,jau broliai liko namuose nuskriausti  biggrin.gif bet nieko tokio,berniukai atsiims,kai bus ju gimtadieniai,pvz maniskis nori lazer tag,tai mergaites kaip irgi neis smile.gif

Kaip tik sukam galva kur Kato gimtadieni atsvesti, tai pasiuliau lazeriuose daryti tai sake nori labai, nors pries tai apie legoland galvojom ax.gif ir suprask tu tuos vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2012 01 13, 00:42)
As tai siulyciau cia vietoj pasidaryti, viskas greitai vyksta, o nuotraukas jie irgi ambasadoj padaro prie vietos  mirksiukas.gif
Kaip tik sukam galva kur Kato gimtadieni atsvesti, tai pasiuliau lazeriuose daryti tai sake nori labai, nors pries tai apie legoland galvojom  ax.gif  ir suprask tu tuos vaikus  doh.gif

Kazkoks siaubas , net vaiko vardo nebemoku parasyti doh.gif norejau parasyti Mato smile.gif
Idomu tie lazeriai yra tik Adisone, ar ir kur nors arciau g.gif
Heidi apie kuriuos tu galvoji?
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2012 01 13, 01:32)
Kazkoks siaubas , net vaiko vardo nebemoku parasyti  doh.gif norejau parasyti Mato smile.gif
Idomu tie lazeriai yra tik Adisone, ar ir kur nors arciau  g.gif
Heidi apie kuriuos tu galvoji?

senai matyta 4u.gif yra cia prie fox valley molo naperville/auroroj...nepamenu kaip vadinasi,bet kitoj pusej nuo sears/jc penny grynai toks pastatas stovi ir ten yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2012 01 12, 01:43)
mes du kartus buvom darę DuPage Childrens Museum, ten labai smagu ir faina buvo thumbup.gif kas man dar patiko, kad maistą galima savo neštis.... ir kad ten vaikai žaisti gali tiek, kiek nori, neribotas laikas... ir kaina thumbup.gif
o taip tai yra tų vietų, daug... žiūrint, kas domina 4u.gif

Gera ideja tik kad man biski toloka, o siaip tai butu neblogai apsilankyti sia ziema nors is namu isvaziuoti Aciu
Papildyta:
QUOTE(Heidi @ 2012 01 12, 10:57)
vaikams tai ar berniukui ar mergaitei ? smile.gif ir kokio amziaus ? as dariau mergaitei princess party,tai patiko ,bet ten tik mergaitems,jau broliai liko namuose nuskriausti  biggrin.gif bet nieko tokio,berniukai atsiims,kai bus ju gimtadieniai,pvz maniskis nori lazer tag,tai mergaites kaip irgi neis smile.gif

Berniukui mano sunui bus 4, tie lazeriai gera ideja tik gal biskuti per mazas. Blogai kad vasario menesi tai tai isnuomociau jumpi ir i backyarda su picom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2012 01 12, 20:19)

oooo, tu nestuke.gif thumbup.gif sveikinimai dideliausi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2012 01 13, 01:47)
senai matyta  4u.gif  yra cia prie fox valley molo naperville/auroroj...nepamenu kaip vadinasi,bet kitoj pusej nuo sears/jc penny grynai toks pastatas stovi ir ten yra  4u.gif

smile.gif tiksliai zinau sita vietele, reikes pasidometi, aciu uz minti drinks_cheers.gif

QUOTE(reda s @ 2012 01 13, 04:19)
Gera ideja tik kad man biski toloka, o siaip tai butu neblogai apsilankyti sia ziema nors is namu isvaziuoti Aciu
Papildyta:

Berniukui mano sunui bus 4, tie lazeriai gera ideja tik gal biskuti per mazas. Blogai kad vasario menesi tai tai isnuomociau jumpi ir i backyarda su picom  lotuliukas.gif

As dariau Kajui 3 gimtadieni sitam muziejui, patiko visai jei daugiau mazu vaikuciu thumbup.gif
O 4 gimtadieni darem Pumpitup tai manau gerenes vietos nera ivairaus amziaus vaikams, per paskutinius du metus labai nemazai gimtadieniu atsventem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridzis: 13 sausio 2012 - 06:04
kaip tik maniskio gimtadienis arteja...gera ideja su tais lazeriais, bet ten 10 vaiku minimum.....pas mane drauges be vaiku arba su labai mazais vaikais arba jau su labai dideliais......wink.gif o klase visa kviesti ne man... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 01 12, 22:55)
oooo, tu  nestuke.gif  thumbup.gif  sveikinimai dideliausi  wub.gif  thumbup.gif

Aciu Rashkyte, trecias ir paskutinis, jau i sena amziu nelabai ir ziuriu kad patemsiu . lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ridzis @ 2012 01 12, 23:04)
smile.gif tiksliai zinau sita vietele, reikes pasidometi, aciu uz minti  drinks_cheers.gif
As dariau Kajui 3 gimtadieni sitam muziejui, patiko visai jei daugiau mazu vaikuciu  thumbup.gif
O 4 gimtadieni darem Pumpitup tai manau gerenes vietos nera ivairaus amziaus vaikams, per paskutinius du metus labai nemazai gimtadieniu atsventem  thumbup.gif

Pump it up tai ir as dukrai dariau, bet dabar orland parke gimtadieniui tik viena kambari teduoda paskui i kita apkeicia, tai uz 400 doleriu kazkoks apsurdas
Papildyta:
[quote=Isabelle,2012 01 12, 23:25]

Isabelle,
tik dabar tepasdebejau, kad lialiu turi?
Atsakyti