Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(sushi @ 2012 01 09, 11:39)
Sveikos, merginos, gal žinot kuri... Ar apostilę dokumentams galima gauti tik Čikagoje ir Springfilde, ar yra ir dar kur nors koks ofisas, kur tai galima padaryti?.. g.gif

Sveika mergina, mano žiniomis tik ten kur pasakei, pačiai reikėjo ir teko važiuoti "dauntaunan" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2012 01 09, 12:24)
Sveika mergina, mano žiniomis tik ten kur pasakei, pačiai reikėjo ir teko važiuoti "dauntaunan" hihihi.gif
Aha, kai parašiau, tai paskui jau ir pati iškasiau, kad tik du tuos ofisus jie teturi... Beje, iš konsulato sužinojau, kad dabar labai supaprastinta visų lietuviškų dokumentų tvarka, jei kam prireiktų vežtis vaikus į LT... mirksiukas.gif Viską praktiškai galima susitvarkyti Lietuvoje, čia tereikia apostile patvirtinti amerikietiškąjį vaiko gimimo liudijimą. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 01 09, 20:17)
Aha, kai parašiau, tai paskui jau ir pati iškasiau, kad tik du tuos ofisus jie teturi... Beje, iš konsulato sužinojau, kad dabar labai supaprastinta visų lietuviškų dokumentų tvarka, jei kam prireiktų vežtis vaikus į LT...  mirksiukas.gif Viską praktiškai galima susitvarkyti Lietuvoje, čia tereikia apostile patvirtinti amerikietiškąjį vaiko gimimo liudijimą.  cool.gif

Jau gal pradejote issikelimo procesa, ar tik paruosiamieji darbai vyksta?
Atsakyti
Labukas,
Gal zinote adresiukus Viskonsine,kur vaziuoja zvejuoti tongue.gif pas Lietuves.Kurios nuomoja namelius.Sake jos dvi yra..
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2012 01 09, 20:40)
Jau gal pradejote issikelimo procesa, ar tik paruosiamieji darbai vyksta?
Na, tie paruošiamieji darbai ir yra kaip ir išsikėlimo proceso dalis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,man pasibaigė lietuviško paso galiojimas.Kažin ar čia konsulate keistis ar tiesiog išsiimti išvykimo dokumentą ir kai parvažiuosiu į Lietuvą atostogų ten pasikeisti? Gal kas susidūrė,kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2012 01 10, 14:12)
Sveikos,man pasibaigė lietuviško paso galiojimas.Kažin ar čia konsulate keistis ar tiesiog išsiimti išvykimo dokumentą ir kai parvažiuosiu į Lietuvą atostogų ten pasikeisti? Gal kas susidūrė,kaip geriau?

Kiek žinau Lietuvoj brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2012 01 10, 22:23)
Kiek žinau Lietuvoj brangiau  smile.gif

Mat kaip. biggrin.gif Ko gero dar ir nuotraukų kokybė bus daug prastesnė kaip ant lietuviškų vairavimo teisių ,žmogaus veido nesimato. JUk jie ten automatu fotkina,o normalaus neturi . Viskas aišku tada,ką darysim.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2012 01 10, 15:23)
Kiek žinau Lietuvoj brangiau  smile.gif

Lt pigiau....
Paso kaina jį gaunant (keičiant) bendra tvarka yra 150 Lt, įsigyjant per penkias darbo dienas – 200 Lt, per vieną darbo dieną – 250 Lt
O Cia kainuoja
Paso išdavimas, keitimas 130$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 11 sausio 2012 - 00:55
cia 140$ berods ?
Atsakyti
Niu, va....klaudingą info skleidžiu pasirodo ax.gif Kai aš pasus dariau sau ir vaikams buvo tikrai pigiau....
Atsakyti
Anksčiau lietuviai reikalaudavo būtinai asmens tapatybės kortelę kartu įsigyti,nesvarbu,kad žmogui ji nebuvo tokia ir būtina, ir kainą už ją užplėšdavo daugiau nei už pasą.Todėl matyt kainos skyrėsi. Dabar man atrodo ten pasikeitė tvarka-nebeprievartauja su tom kortelėm,tuo labiau išsideklaravusius iš LT. O kiek tada kainuoja konsulate išvykimo dokumentas? Ar sudėjus nebus tas pats?
Atsakyti