Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(cikada7 @ 2011 11 03, 10:12)
Sakykit, gal kas zinote ka apie bilietus i "Tadas Blinda". Rase, kad nuo 11.03 bus prekyboje, bet niekas nieko nezino doh.gif Skambinau ir i "Smilga". Tikejaus, kad "Lietuveleje" bus online...

bilietai "Smilga" oje bus 11 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 03, 10:12)
Sakykit, gal kas zinote ka apie bilietus i "Tadas Blinda". Rase, kad nuo 11.03 bus prekyboje, bet niekas nieko nezino doh.gif Skambinau ir i "Smilga". Tikejaus, kad "Lietuveleje" bus online...

Ir Kunigaiksciai vis reklamuoja, gal pas juos yra.
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 08 17, 04:42)
Mielos Cikagishkes  biggrin.gif  4u.gif  atvaziuoja brolis su sheima ish UK aplankyti musu  biggrin.gif  nesam buve cia jokiam naktiniam klube  blush2.gif  noretumem visi nuvaziuoti  bigsmile.gif  gal kokiu patarimu duotumet? kur vaziuot? gal pasidalintumet savo patirtim, kas, kur ir kaip patiko/nepatiko ir t.t. buciu be galo dekinga  4u.gif  ACIU  4u.gif

Tai ar aplankėt kokį siūlytą klubą ir kokį įvertinimą duotumėt kaip patarimą kitiems?
Kitą sykį ieškai kur ką nuveikti tame Čikagos krašte ir nežinai .Kai mes nelabai seniai čia atsikėlę,tai norėtųsi aplankyti gražias ir įdomesnes vietas (nekalbu tik apie klubus). Gal turit kokių įdėju pamėtėti,kas žavi jus Čikagos apylinkėse ir kur galima apsilankyt savaitgaliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 11 05, 11:41)
Tai ar aplankėt kokį siūlytą klubą ir kokį įvertinimą duotumėt kaip patarimą kitiems?
Kitą sykį ieškai kur ką nuveikti tame Čikagos krašte ir nežinai .Kai mes nelabai seniai čia atsikėlę,tai norėtųsi aplankyti gražias  ir įdomesnes vietas (nekalbu tik apie klubus). Gal turit kokių įdėju pamėtėti,kas žavi jus Čikagos apylinkėse ir kur galima apsilankyt savaitgaliais? 4u.gif

oi, buvom mes cia visur doh.gif downtown'a ishmaishem skersai ishilgai, o po klubus jau be musu davesi biggrin.gif 4u.gif pusbrolis pamacyjo 4u.gif ai tiesa, buvom wit-the roof 4u.gif shiaip jau to "centro" Cikagos uzteks ilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes esu cikagoje ir ieskau draugiu gal atsiras kurios noretu pabendrauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaaaa @ 2011 11 06, 02:48)
sveikutes esu cikagoje ir ieskau draugiu gal atsiras kurios noretu pabendrauti?  4u.gif

shi temuke shiek tiek apmirus g.gif visos Amerikos mamos renkasi cia Kavinuke maloniai kvieciame jungtis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hi, ech, pagaliau radau chikagieciu kampeli, tiek klaidziojai temose. Esu naujoke ir ieskojau chikagos merginu benrdaminciu.
Atsakyti
labas naujokems 4u.gif sita tema apmirus,bet gal atgaivinsim smile.gif daznai plepam kavinukej visos,ten daug musu is chiagos smile.gif
blizarde ir aaaaa papasakokit apie save,kurioj cikagos dalyje randates ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2011 12 08, 00:16)
labas naujokems  4u.gif sita tema apmirus,bet gal atgaivinsim smile.gif daznai plepam kavinukej visos,ten daug musu is chiagos smile.gif
blizarde ir aaaaa papasakokit apie save,kurioj cikagos dalyje randates ? smile.gif

Gyvenu pietuose. Esu jauna mamyte, turiu berniuka triju menesiu. Kai atsigavau po gimdymo ir pripratau prie maziaus, nutariau paieskot kolegiu, nes kartais liudna namie sedint ir auginant leliuka, tiesiog smile.gif
Papildyta:
Labai nedrasu cia, visi atrodo tokie susibendrave, o man naujokei atrodo, kad sudetinga isilieti 4u.gif
Atsakyti
visos cia draugiskos,juk ir pacios kazkada buvom naujos...uzeik i kavinuke ten daugiau plepam
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As nei Cikagiete nei is JAV, tiesiog radau Jusu tema ir ismukau pasniukstinet blush2.gif ir iskarto pirmam puslapy tooooooooooookia neralia nuotrauka wub.gif
Nezinau kodel, bet begalo svajoju praleist vienas Kaledas Cikagoj, arbe NY rolleyes.gif wub.gif Ech, kaip as dabar jum visom pavydziu, kad jus TEN wub.gif
blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal žinot kuri... Ar apostilę dokumentams galima gauti tik Čikagoje ir Springfilde, ar yra ir dar kur nors koks ofisas, kur tai galima padaryti?.. g.gif
Atsakyti