Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

Sveikos visos 4u.gif

Atsiprasau, kad taip isibraunu i Jusu namucius... Tiesiog noreciau Jusu patarimo.
Uz 10 dienu vaziuojam atostogu i JAV, ir tuo paciu zadu aplankyti savo du pusbrolius gyvenancius ten. Kadangi gyvenam Ispanijoj, pagalvojau nuvezti jiems futbolo marskinelius - Real Madrido ar Barselonos. Sakykit, ar nebus taip, kad ten ant kiekvieno kampo tokius pardavineja, ir gal net pigiau nei cia biggrin.gif ?
Buciau dekinga uz Jusu nuomone 4u.gif

Atsakyti
Mielos Cikagishkes biggrin.gif 4u.gif atvaziuoja brolis su sheima ish UK aplankyti musu biggrin.gif nesam buve cia jokiam naktiniam klube blush2.gif noretumem visi nuvaziuoti bigsmile.gif gal kokiu patarimu duotumet? kur vaziuot? gal pasidalintumet savo patirtim, kas, kur ir kaip patiko/nepatiko ir t.t. buciu be galo dekinga 4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 17 rugpjūčio 2011 - 04:42
cuvee, vertigo sky lounge, the wit sky lounge,
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 08 16, 22:05)

shirdingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 08 16, 21:05)

the wit tai daugiau baras, lounge tipo, bet ne sokiu klubas, ar ne?
nors pasedet grazuuuuuu...
Atsakyti
wit-the roof lounge,tikrai ne klubas,bet turbut tokiems kaip mes pirdiloms i kluba per daug ir nesinori,man tik lounge...
dar japonais man patinka prie tu isabelles isvardintu,i klubus nemegstu as
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2011 08 16, 21:42)
wit-the roof lounge,tikrai ne klubas,bet turbut tokiems kaip mes pirdiloms i kluba per daug ir nesinori,man tik lounge...

nesnekek uz visus lotuliukas.gif

nors rimtai as dabar net nezinociau ka tam klube veikti, lounge tai labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2011 08 16, 22:42)

eik jau, pirdila lotuliukas.gif praeitais metais LT su tokiu dziugesiu klubuose lankemes, kad uch thumbup.gif ir LV lekem su MB su vejeliu thumbup.gif nedaug tokiu progu mums pasitaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2011 08 05, 11:25)
Sveikos visos  4u.gif

Atsiprasau, kad taip isibraunu i Jusu namucius... Tiesiog noreciau Jusu patarimo.
Uz 10 dienu vaziuojam atostogu i JAV, ir tuo paciu zadu aplankyti savo du pusbrolius gyvenancius ten. Kadangi gyvenam Ispanijoj, pagalvojau nuvezti jiems futbolo marskinelius - Real Madrido ar Barselonos. Sakykit, ar nebus taip, kad ten ant kiekvieno kampo tokius pardavineja, ir gal net pigiau nei cia  biggrin.gif ?
Buciau dekinga uz Jusu nuomone  4u.gif

Manau gali vezti drasiai, ypac jei orginalai...o kadangi cia futbolas nera toks populiarus, tai ant kiekvieno kampo as ju nemaciau, bent jau Chicagoje. 4u.gif
Atsakyti
kovinuke-noreciau pamatyt tave klube sokancia lotuliukas.gif
as jei i kluba nueinu,tai kazkur pabludinu,drinka isgeriu ir viskas,nesikratau as ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2011 08 17, 09:38)
kovinuke-noreciau pamatyt tave klube sokancia  lotuliukas.gif
as jei i kluba nueinu,tai kazkur pabludinu,drinka isgeriu ir viskas,nesikratau as ten  lotuliukas.gif

as cia ne apie save kalbejau, bet ka gali zinoti, jaunystej nemegau trepseti, tai gal dabar kaip tik duociau gazo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas zinote ka apie bilietus i "Tadas Blinda". Rase, kad nuo 11.03 bus prekyboje, bet niekas nieko nezino doh.gif Skambinau ir i "Smilga". Tikejaus, kad "Lietuveleje" bus online...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 03 lapkričio 2011 - 17:12