Sveikos visos
Atsiprasau, kad taip isibraunu i Jusu namucius... Tiesiog noreciau Jusu patarimo.
Uz 10 dienu vaziuojam atostogu i JAV, ir tuo paciu zadu aplankyti savo du pusbrolius gyvenancius ten. Kadangi gyvenam Ispanijoj, pagalvojau nuvezti jiems futbolo marskinelius - Real Madrido ar Barselonos. Sakykit, ar nebus taip, kad ten ant kiekvieno kampo tokius pardavineja, ir gal net pigiau nei cia ?
Buciau dekinga uz Jusu nuomone
Mielos Cikagishkes atvaziuoja brolis su sheima ish UK aplankyti musu nesam buve cia jokiam naktiniam klube noretumem visi nuvaziuoti gal kokiu patarimu duotumet? kur vaziuot? gal pasidalintumet savo patirtim, kas, kur ir kaip patiko/nepatiko ir t.t. buciu be galo dekinga ACIU
cuvee, vertigo sky lounge, the wit sky lounge,
QUOTE(Isabelle @ 2011 08 16, 22:05)
shirdingai
QUOTE(Isabelle @ 2011 08 16, 21:05)
the wit tai daugiau baras, lounge tipo, bet ne sokiu klubas, ar ne?
nors pasedet grazuuuuuu...
QUOTE(Heidi @ 2011 08 16, 21:42)
wit-the roof lounge,tikrai ne klubas,bet turbut tokiems kaip mes pirdiloms i kluba per daug ir nesinori,man tik lounge...
dar japonais man patinka prie tu isabelles isvardintu,i klubus nemegstu as
nesnekek uz visus
nors rimtai as dabar net nezinociau ka tam klube veikti, lounge tai labai faina
QUOTE(Heidi @ 2011 08 16, 22:42)
wit-the roof lounge,tikrai ne klubas,bet turbut tokiems kaip mes pirdiloms i kluba per daug ir nesinori,man tik lounge...
eik jau, pirdila praeitais metais LT su tokiu dziugesiu klubuose lankemes, kad uch ir LV lekem su MB su vejeliu nedaug tokiu progu mums pasitaiko
QUOTE(Kristukui @ 2011 08 05, 11:25)
Sveikos visos
Atsiprasau, kad taip isibraunu i Jusu namucius... Tiesiog noreciau Jusu patarimo.
Uz 10 dienu vaziuojam atostogu i JAV, ir tuo paciu zadu aplankyti savo du pusbrolius gyvenancius ten. Kadangi gyvenam Ispanijoj, pagalvojau nuvezti jiems futbolo marskinelius - Real Madrido ar Barselonos. Sakykit, ar nebus taip, kad ten ant kiekvieno kampo tokius pardavineja, ir gal net pigiau nei cia ?
Manau gali vezti drasiai, ypac jei orginalai...o kadangi cia futbolas nera toks populiarus, tai ant kiekvieno kampo as ju nemaciau, bent jau Chicagoje.
QUOTE(Heidi @ 2011 08 17, 09:38)
kovinuke-noreciau pamatyt tave klube sokancia
as jei i kluba nueinu,tai kazkur pabludinu,drinka isgeriu ir viskas,nesikratau as ten
as jei i kluba nueinu,tai kazkur pabludinu,drinka isgeriu ir viskas,nesikratau as ten
as cia ne apie save kalbejau, bet ka gali zinoti, jaunystej nemegau trepseti, tai gal dabar kaip tik duociau gazo
Sakykit, gal kas zinote ka apie bilietus i "Tadas Blinda". Rase, kad nuo 11.03 bus prekyboje, bet niekas nieko nezino Skambinau ir i "Smilga". Tikejaus, kad "Lietuveleje" bus online...