Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(kovinukė @ 2011 04 14, 05:22)
as tai per diena maziausiai valanda prasneku, cia jau minimumas (ir vyras ne trokistas) biggrin.gif o sms per menesi gal viena kita, ne daugiau, ir tai jei labai labai svarbu.
mes turim us cellular, visai nepopuliarus manau, bet rysiu nesiskundziam, kaip tik vos ne geriau veikia nei koks t-mobile.

O as daug prasneku ax.gif As turiu T-mobile ir tikrai negaleciau skustis, veikia gerai, turiu ir interneta, tikrai nestrigineja 4u.gif O del sms tai buna, kad parasau, kai kalbet negaliu. tai man aktualiau butu sms i LT, nes dbr kai negaliu prie skype prisest, rasinejuos el.laiskais mobiliu.
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 04 14, 23:08)
O as daug prasneku ax.gif As turiu T-mobile ir tikrai negaleciau skustis, veikia gerai, turiu ir interneta, tikrai nestrigineja 4u.gif O del sms tai buna, kad parasau, kai kalbet negaliu. tai man aktualiau butu sms i LT, nes dbr kai negaliu prie skype prisest, rasinejuos el.laiskais mobiliu.

Cikada,

tu i lietuva zinutes rasai? as irgi tmobile turiu bet kiek bandziusi neiseina man ju nusiusti. Gal patarima turi?
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2011 04 22, 21:15)
Cikada,

tu i lietuva zinutes rasai? as irgi tmobile turiu bet kiek bandziusi neiseina man ju nusiusti. Gal patarima turi?

mes sekmingai su T-mobile siunciam zinutes i LT 4u.gif gal nedarashot kokio skaiciuko po +370 ? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 04 22, 21:24)
mes sekmingai su T-mobile siunciam zinutes i LT  4u.gif  gal nedarashot kokio skaiciuko po +370 ? 4u.gif  g.gif

as kaip is dangaus nukritus, tiek sykiu bandziau rasyti ir nieka +370 ir telefono numeri taip?
aciu
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2011 04 22, 21:42)
as kaip is dangaus nukritus, tiek sykiu bandziau rasyti ir nieka +370 ir telefono numeri taip?
aciu

nu pvz. jei LT mob.tel nr. yra 868658443 , tai siunciant zinute turetum rashyt +37068658443 4u.gif
Atsakyti
Kuri cia siule susimatyti Cikagietems. Radau vietele, kuri gal patiks mamulkom ir besilaukianciom. Kavinuke "Grounds for Hope" Lisle http://www.yelp.com/...hope-cafe-lisle Ten gana pigi kava, uzkandziukai, ir yra vaikiukams zaisti aikstele, ir maziukams iki 2 metu zaidimu kambariai, jauki ir svari aplinka. Organizuokite meetuka. smile.gif
Atsakyti
Na as kad ir kaip noreciau artimiausias dvi savaites pas mane toks tempas ,kad is karto zinau kad neisseis,aisku jus organizuokites ir smagiai praleiskite laika,siaip labai jau visu pasiilgom,jau 4 menesiai prabego nuo musu Kaledinio mytuko,ech laikas bega....
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 04 23, 06:17)
nu pvz. jei LT mob.tel nr. yra 868658443 , tai siunciant zinute turetum rashyt +37068658443  4u.gif

Sveiki.O man taip paprastai žinutės su + 370 nenueina, aš renku 011-370 - tada kodas su numeriu. Naudoju AT&T ryšį.

Aš norėjau pasiteirauti gal kuri parekomenduosite kokį linką ar agentūrą per kur renkatės poilsines keliones.Norim rudeniop kur nors į Karibus paskristi . Ar pirma renkatės viešbutį ir tada ieškotės skrydžio ar yra linkų,kur galima viską rasti kartu?
Gal kokių nuorodų įmestumėt ar pasidalintumėt patirtimi,kaip darote.

Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 04 29, 21:30)
Sveiki.O man taip paprastai žinutės su + 370  nenueina,  aš renku  011-370 - tada kodas su numeriu. Naudoju  AT&T ryšį.

Aš norėjau pasiteirauti gal kuri parekomenduosite kokį linką ar agentūrą per kur  renkatės poilsines keliones.Norim rudeniop kur nors į Karibus paskristi . Ar pirma renkatės  viešbutį ir tada ieškotės skrydžio ar yra linkų,kur galima viską rasti kartu?
Gal kokių nuorodų įmestumėt ar pasidalintumėt patirtimi,kaip darote.

mums su T-mobile visada nueina 4u.gif
as ishieshkau visur kur imanoma travelocity.com (per pastaraja jau 3 kartus vaziavom, nenusivylem), expedia.com, cheapcaribbean.com, gocaribbean.com, expedia.com, funjetvacations.com, applevaciations.com, priceline.com 4u.gif tada susisiekiu su savo kelioniu agente ish "Star Hollidays" (jie kartais pasiulo "match the price" 4u.gif jei ne, uzsakau geriausia (man atrodoma kokybe) uz tinkamiausia kaina 4u.gif arba susisiekiu su minetu agenturu agentais ir paklausiu ar jie "sulygina" kaina 4u.gif visad uzsisakom "vacation packages" 4u.gif su skrydziu 4u.gif atkreipkit demesi, kad jei nera nuvezimo ish oro uosto i vieshbuti, pigiau gaunasi uzsisakyt su kelioniu agentura, uzsisakant bilietus, nei vietoj nuskridus vaziuot su taxi 4u.gif o vieshbuti "pasitikrinu" dazniausiai ish jau jame pabuvusiu aprashymu 4u.gif tripadvisor.com reviews 4u.gif i kur planuojate? geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 04 30, 06:01)
mums su T-mobile visada nueina  4u.gif
as ishieshkau visur kur imanoma travelocity.com (per pastaraja jau 3 kartus vaziavom, nenusivylem), expedia.com, cheapcaribbean.com, gocaribbean.com, expedia.com, funjetvacations.com, applevaciations.com, priceline.com  4u.gif  tada susisiekiu su savo kelioniu agente ish "Star Hollidays" (jie kartais pasiulo "match the price"  4u.gif  jei ne, uzsakau geriausia  (man atrodoma kokybe) uz tinkamiausia kaina  4u.gif  arba susisiekiu su minetu agenturu agentais ir paklausiu ar jie "sulygina" kaina  4u.gif  visad uzsisakom "vacation packages"  4u.gif  su skrydziu  4u.gif  atkreipkit demesi, kad jei nera nuvezimo ish oro uosto i vieshbuti, pigiau gaunasi uzsisakyt su kelioniu agentura, uzsisakant bilietus,  nei vietoj nuskridus vaziuot su taxi  4u.gif  o vieshbuti "pasitikrinu"  dazniausiai ish jau jame pabuvusiu aprashymu  4u.gif  tripadvisor.com reviews  4u.gif  i kur planuojate?  geru atostogu  4u.gif

Ot ačiū bent jau turėsiu už ko užsikabinti,tiek gerų nuorodų įmetėte .Europoj tai viskas aišku kas ir kaip,o va su Amerika nebuvau susidūrusi,kokia ta sistema. Mėgstam keliauti,tai va visa Pietų Amerika dar neaplankyta-ir Meksika,kas be ko,ir Kolumbija,ir Jamaika, visur dar neatrastos žemės biggrin.gif Kai jau pradėsiu ieškot konkrečiai ,gal dar kreipsiuos kokių patarimų,kad jūs jau tokie patyrę smile.gif Turbūt dar ankstoka rudeniui planuotis? O gal pats tas?
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 04 29, 23:05)
Ot ačiū bent jau turėsiu už ko užsikabinti,tiek gerų nuorodų įmetėte .Europoj tai viskas aišku kas ir kaip,o va su Amerika nebuvau susidūrusi,kokia ta sistema. Mėgstam keliauti,tai va visa Pietų Amerika dar neaplankyta-ir Meksika,kas be ko,ir Kolumbija,ir Jamaika, visur dar neatrastos žemės biggrin.gif Kai jau pradėsiu ieškot konkrečiai ,gal dar kreipsiuos kokių patarimų,kad jūs jau tokie patyrę smile.gif Turbūt dar ankstoka rudeniui planuotis? O gal pats tas?

shiaip tai, ne jus, o - tu mirksiukas.gif 4u.gif na, jei neturit jokiu problemu su ishskridimu bele kada, tai geriausiai su "last minute" 4u.gif jei planuojates su darbais ir vaiku mokslais, tai gal koki rugsejo gala g.gif mes, kazkaip vaziuojam, kai cia shalta 4u.gif pigiausia, aishku, vasara... cia karshta ir ten karshta biggrin.gif visad perkames kelione max. 2 menesiai iki ishvykimo g.gif nes MB su darbu turi susiderint ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Labutis Cikagos mamytes 4u.gif

Noreciau kaip ir prisijungti prie jusu ax.gif Metu begyje galvojame atvaziuoti i Cikaga, nes laimejome GC doh.gif

Gal kas galetu papasakoti placiau apie sistema su vaiku darzeliais, su vaiku gyd ir pan. Nuo kada vaikiukai i mokykla pradeda eiti. Mano mergytei dabar dar tik 1.5 metuku. Ar kur rasti tokia info galima butu?
Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nesupykit, kad iskart su klausimais blush2.gif

Esame buve Dominikos Respublikoje Punta Canoje ir Puerto Platoje wink.gif Mums Puerto Plata labiau patiko wink.gif Jamaikoje viena diena tik buvom, tad daug ispudziu apie sia sali neturiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 03 gegužės 2011 - 12:11