Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(sushi @ 2011 04 11, 23:33)
Kažkaip sudėtingai jūs čia... O gal čia pas mane viskas labai paprasta?
Turiu T-mobile elementariausią pigiausią planą, kuriame sms, įskaitant ir sms į Europą, nemokamos...

O gal aš čia klausimą kaip nors ne taip supratau, ar čia man per daug gerai „nuskilo“?  biggrin.gif

Man atrodo tau labai nuskilo biggrin.gif arba turi plana su papildomom zinutem, as kadangi tokio neturiu tai uz kiekviena zinute tiek dauga tiek siusta moku po 20cnt, bet uztai kalbu kiek noriu lotuliukas.gif aisku su t-mobile thumbup.gif O su LT kalbu per skypa ir voipbusteri smile.gif
Atsakyti
ridzi......pas mus t mobile...unlimited minutes ir free zinutes....kadangi vyras senbuvis t-mobile, tai kazkoks vip planas pas ji..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2011 04 11, 22:01)
Man atrodo tau labai nuskilo  biggrin.gif  arba turi plana su papildomom zinutem, as kadangi tokio neturiu tai uz kiekviena zinute tiek dauga tiek siusta moku po 20cnt, bet uztai kalbu kiek noriu  lotuliukas.gif  aisku su t-mobile  thumbup.gif  O su LT kalbu per skypa ir voipbusteri smile.gif
Na, mes kai rinkomės, tai aš specialiai į sms dėmesį kreipiau, nes man skambučiai dzin, aš per mėnesį turbūt bendroj sumoj ne daugiau valandos prašneku (jei Pupa999 nepaskambina)... lotuliukas.gif
O va sms žinojau, kad bus man svarbu, nes su LT dažnai susirašom, ir man rašo daug kas iš LT...
Atsakyti
Hm,na mes kai esam att (beje nezinojau kad jie jau ir Tmobil nupirko ,jeo taip supratau is Izabeles)tai pas mus skambuciai ir sms unlimited,bet kai siunciau kazkada i LT ir karto pastebejau 45 ct sms gal dabar kitaip....
Atsakyti
T-mobile,jei nori siusti nemokamai zinutes i Europa reik i men moketi 5 ar 10$ papildomai...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 04 11, 22:51)
aš per mėnesį turbūt bendroj sumoj ne daugiau valandos prašneku (jei Pupa999 nepaskambina)...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif toj as tau txtinti pradesiu sakysi skambink geriau, pavargau rasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa999: 12 balandžio 2011 - 18:27
QUOTE(pupa999 @ 2011 04 12, 11:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  toj as tau txtinti pradesiu sakysi skambink geriau, pavargau rasyti  lotuliukas.gif
Uoj ne, skambink, skambink, nes kitaip dar iš viso pamiršiu, kad tokį dalyką, kaip telefonas, turiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2011 04 12, 18:29)
T-mobile,jei nori siusti nemokamai zinutes i Europa reik i men moketi 5 ar 10$ papildomai...

As ir sakau, kad neina siust nemokamai. Visi sako , kad eina, pabandziau ir neina doh.gif O tas rysys yra Simple mobile, kaip sake susije su T-mobile. Tikrai sake rysys geras, gaudo visur, zodziu patenkintas smile.gif Man tai reiktu sms i EU. Nes jei nemokamai, butu visai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 04 12, 17:22)
As ir sakau, kad neina siust nemokamai. Visi sako , kad eina, pabandziau ir neina doh.gif O tas rysys yra Simple mobile, kaip sake susije su T-mobile. Tikrai sake rysys geras, gaudo visur, zodziu patenkintas smile.gif  Man tai reiktu sms i EU. Nes jei nemokamai, butu visai smagu 4u.gif

Lietuvoje nevisi mobilus rysiai gauna SMS is USA,maniskis turejo Labas kortele i ja negalejo gauti zinuciu,pusesere turi nezinau koks cia rysis 8-673 kodas negauna..
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 04 12, 18:55)
Uoj ne, skambink, skambink, nes kitaip dar iš viso pamiršiu, kad tokį dalyką, kaip telefonas, turiu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo visa beda vyro specialybe biggrin.gif butu trokistas kaip mano ar daugumos kitu tai tikrai daug prikalbetum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2011 04 12, 22:31)
Tavo visa beda vyro specialybe  biggrin.gif  butu trokistas kaip mano ar daugumos kitu tai tikrai daug prikalbetum  tongue.gif
Argi čia bėda? Čia gi laimė didžiausia. thumbup.gif
Nelabai aš mėgstu telefonu šnekėti, man geriau 10 el. laiškų parašyti, nei pakelti tel. ir kam nors paskambinti... blush2.gif Tai jei vyras ir būtų TR vairuotojas, turbūt jam sms kilometrines siuntinėčiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 04 11, 21:51)
Na, mes kai rinkomės, tai aš specialiai į sms dėmesį kreipiau, nes man skambučiai dzin, aš per mėnesį turbūt bendroj sumoj ne daugiau valandos prašneku (jei Pupa999 nepaskambina)...  lotuliukas.gif
O va sms žinojau, kad bus man svarbu, nes su LT dažnai susirašom, ir man rašo daug kas iš LT...

as tai per diena maziausiai valanda prasneku, cia jau minimumas (ir vyras ne trokistas) biggrin.gif o sms per menesi gal viena kita, ne daugiau, ir tai jei labai labai svarbu.
mes turim us cellular, visai nepopuliarus manau, bet rysiu nesiskundziam, kaip tik vos ne geriau veikia nei koks t-mobile.
Atsakyti