Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(cikada7 @ 2011 04 09, 15:48)
Norejau paklausti, gal kas zinote mobilaus rysio tinkla, is kurio galima rasyti ir sms i EU nemokamai ? Cia gal kazkoks naujas rysys? Ta prasme, jis kaip ir T-mobile ir visi kiti, bet + sms nemokamai i EU g.gif

g.gif schmoll.gif man sito dar neteko gordeti,idomu labai
Atsakyti
Na, pagalvokim, kuri kompanija noretu turet tokia paslauga, kaip nemokami sms. Kokia jiems is to nauda?
Ir... ne karve kainuoja sms i EU. O, jei tai brangu, tuomet, galima sms siusti per skype.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 04 11, 13:30)
Na, pagalvokim, kuri kompanija noretu turet tokia paslauga, kaip nemokami sms. Kokia jiems is to nauda?
Ir... ne karve kainuoja sms i EU. O, jei tai brangu, tuomet, galima sms siusti per skype.

tu irgi pagalvok.....tos kompanijos kurios nori klientus pritraukti.....
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 04 11, 14:32)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu pagalvokim......galvojam galvojam.... ogi CRICKET turi tokia paslauga unlimited sms i europa wink.gif
Atsakyti
Kažkaip sudėtingai jūs čia... O gal čia pas mane viskas labai paprasta?
Turiu T-mobile elementariausią pigiausią planą, kuriame sms, įskaitant ir sms į Europą, nemokamos...

O gal aš čia klausimą kaip nors ne taip supratau, ar čia man per daug gerai „nuskilo“? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 11 balandžio 2011 - 23:35
QUOTE(sushi @ 2011 04 11, 16:33)
Kažkaip sudėtingai jūs čia... O gal čia pas mane viskas labai paprasta?
Turiu T-mobile elementariausią pigiausią planą, kuriame sms, įskaitant ir sms į Europą, nemokamos...

O gal aš čia klausimą kaip nors ne taip supratau, ar čia man per daug gerai „nuskilo“?  biggrin.gif

turiu blyn verizon ir apskritai negaliu nei siust nei gauti zinuciu is lt, nes .......taip jau yra su verizon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 04 11, 23:32)

O Jus, sakykit, kuriai kompanijai truksta tu klientu? Iseis vieni - ateis kiti.
Atsakyti
Sushi nebuvau girdejusi T-mobil tokio plano ,nors ir nesu jo klientebet kai buvau tikrai taip nebuvo
Pupa999 o CriKet sakai irgi turi?
Atsakyti
Cia cricket planai:
http://www.mycricket...bile-plan-guide

Tik labai idomu koks rysys, turbut, kaip ir visu prepaid. Viena zodi girdi, kito jau ne. Ar sedi ant ezero kranto ir rysio nerasta. Kainos geros, o kokybe?
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 04 11, 16:50)
O Jus, sakykit, kuriai kompanijai truksta tu klientu? Iseis vieni - ateis kiti.

biznis yra biznis....parduotuvese irgi pirkeju netruksta..bet daro visokius seilius kad pritraukti kleintu.....

pas mane irgi t-mobile(nu dabar jau att nesnupirko)....tai irgi zinutes siunciu nemokamai kur noriu.....kai turejau att irgi siusdavau zinutes kur noredavau...
Atsakyti
Oho kiek diskusiju smile.gif nezinau kokia jiems nauda, bet ir is T-mobile vasar ejo siusti sms i LT ir ne karto nereikejo papildomao moket. Pazistamas turi ta rysi, sake man, bet pamirsau doh.gif Moka 60 $ per menesi su unlimited web, tex ir skambuciais. Kai pasake, buvo negirdetas ir niekur akys neuzkliuvo uz tokio uzraso. Jis pasieme sim pacioje Cikagoje. Kai susisieksiu, parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 12 balandžio 2011 - 03:25
QUOTE(aga1 @ 2011 04 11, 18:39)
Cia cricket planai:
http://www.mycricket...bile-plan-guide

Tik labai idomu koks rysys, turbut, kaip ir visu prepaid. Viena zodi girdi, kito jau ne. Ar sedi ant ezero kranto ir rysio nerasta. Kainos geros, o kokybe?

rysys kaip ir galima tiketis..... ne koks.... bet tmobil irgi rysys nesuperinis, campinom vasara, tai visi be rysio sedejo isskyrus mane, nes pas mane verizon cool.gif

QUOTE(Isabelle @ 2011 04 11, 19:00)
biznis yra biznis....parduotuvese irgi pirkeju netruksta..bet daro visokius seilius kad pritraukti kleintu.....
pas mane irgi t-mobile(nu dabar jau att nesnupirko)....tai irgi zinutes siunciu nemokamai kur noriu.....kai turejau att irgi siusdavau zinutes kur noredavau...

turejaucingular, turejau att, turejau tmobil ir su visais reikejo uz zinutes moketi, aisku su visais galim sms plana pasiimti..... ai ir su visais buvo international sms kokiais visais cielais penkiais centais brangesnes..... tikriausiai ne tuos planus turejau xi xi bet sms niekada nebuvo pirmenybe, nes niekada ju nesiuntinejau. Pamirsus buvau kaip tuos mygtuku reikia maigyti, bet db kaip teenager jauciuosi txt istisai lotuliukas.gif

QUOTE(cikada7 @ 2011 04 11, 20:24)
Pazistamas turi ta rysi, sake man, bet pamirsau doh.gif Moka 60 $ per menesi su unlimited web, tex ir skambuciais. Kai pasake, buvo negirdetas ir niekur akys neuzkliuvo uz tokio uzraso. Jis pasieme sim pacioje Cikagoje. Kai susisieksiu, parasysiu  mirksiukas.gif

Tikriausiai bus cricket, nes pas juos unlimited web, text ir talk. Daugiau tokiu negirdejus. privalumas, kad nera kontraktu, minusas, kad be kontraktu free telefu neduoda, minusas, kad sim korteliu nera(verizon irgi nera sim), ir minusas rysys..... vyras truckistas tai rysys geras labai svarbu....
Atsakyti