QUOTE(aga1 @ 2011 04 11, 18:39)
Cia cricket planai:
http://www.mycricket...bile-plan-guide
Tik labai idomu koks rysys, turbut, kaip ir visu prepaid. Viena zodi girdi, kito jau ne. Ar sedi ant ezero kranto ir rysio nerasta. Kainos geros, o kokybe?
rysys kaip ir galima tiketis..... ne koks.... bet tmobil irgi rysys nesuperinis, campinom vasara, tai visi be rysio sedejo isskyrus mane, nes pas mane verizon
QUOTE(Isabelle @ 2011 04 11, 19:00)
biznis yra biznis....parduotuvese irgi pirkeju netruksta..bet daro visokius seilius kad pritraukti kleintu.....
pas mane irgi t-mobile(nu dabar jau att nesnupirko)....tai irgi zinutes siunciu nemokamai kur noriu.....kai turejau att irgi siusdavau zinutes kur noredavau...
turejaucingular, turejau att, turejau tmobil ir su visais reikejo uz zinutes moketi, aisku su visais galim sms plana pasiimti..... ai ir su visais buvo international sms kokiais visais cielais penkiais centais brangesnes..... tikriausiai ne tuos planus turejau xi xi bet sms niekada nebuvo pirmenybe, nes niekada ju nesiuntinejau. Pamirsus buvau kaip tuos mygtuku reikia maigyti, bet db kaip teenager jauciuosi txt istisai
QUOTE(cikada7 @ 2011 04 11, 20:24)
Pazistamas turi ta rysi, sake man, bet pamirsau
Moka 60 $ per menesi su unlimited web, tex ir skambuciais. Kai pasake, buvo negirdetas ir niekur akys neuzkliuvo uz tokio uzraso. Jis pasieme sim pacioje Cikagoje. Kai susisieksiu, parasysiu
Tikriausiai bus cricket, nes pas juos unlimited web, text ir talk. Daugiau tokiu negirdejus. privalumas, kad nera kontraktu, minusas, kad be kontraktu free telefu neduoda, minusas, kad sim korteliu nera(verizon irgi nera sim), ir minusas rysys..... vyras truckistas tai rysys geras labai svarbu....