Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

orland park Andrius Kudirka seimos daktaras yra.....

Mikaitis ir Dalius Kedainis locport yra...(Mikaitis neima public aid) ju ofise tik lenke ima public aid....

Ramona March ginekologe gowners grove....ber ji neima public aid

buvo dar viena ginekologe kuri imdavo public aid...bet isejo i pencija..
Papildyta:
raskyte tu tik dabar ta option suzinojai, kad dauguma daktaru neberaso prescription... biggrin.gif
Atsakyti
Visko neskaiciau, tik permeciau viena akim.O cia yra ieskoma lietuvio gydytojo, vien todel, kad anglu kalba yra kliutis? Nes jei ne, tuomet galeciau rekomenduoti visai neblogai amerikieti gydytoja, tik jis dirba siaureje, konkreciai - Skokie. As pas ji reguliariai lankyvausi. Labai neblogas gydytojas, matosi, kad jam pacientai rupi. Jei domintu, galeciau atkapstyti adresa.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 04 01, 00:05)
orland park Andrius Kudirka seimos daktaras yra.....

Mikaitis ir Dalius Kedainis locport yra...(Mikaitis neima public aid) ju ofise tik lenke ima public aid....
Ramona March ginekologe gowners grove....ber ji neima public aid

buvo dar viena ginekologe kuri imdavo public aid...bet isejo i pencija..
Papildyta:
raskyte tu tik dabar ta option suzinojai, kad dauguma daktaru neberaso  prescription... biggrin.gif

Aciu uz info,Izabele o tu pas ta D.Kudirka esi buvusi?Kaip nete rodo jis ima public draudima,as vis nezinau net ka daryti nera atrodo ta kalba man stabdis,nes kai susiduriau su tokiomis situacijomis ir susikalbejau...
Atsakyti
tiesa internmete man rodo kad ir Mikaitis ima ta pati draudima ar as klystu?reikes siandien pasiskambinti,Bet nete rodo tik jo ofisa orland parke
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 04 01, 02:34)
Visko neskaiciau, tik permeciau viena akim.O cia yra ieskoma lietuvio gydytojo, vien todel, kad anglu kalba yra kliutis? Nes jei ne, tuomet galeciau rekomenduoti visai neblogai amerikieti gydytoja, tik jis dirba siaureje, konkreciai - Skokie. As pas ji reguliariai lankyvausi. Labai neblogas gydytojas, matosi, kad jam pacientai rupi. Jei domintu, galeciau atkapstyti adresa.

gal gali parasyti koordinates. siaubas kaip sunku rasti patikimus gydytojus doh.gif

del elektroniniu receptu tai faina, kad kol privazuoji vaistine is gydytojo jau vaistukai laukia thumbup.gif
Atsakyti
su tuo jau ir as net vakar susiduriau kad tik pakaluse i kokia vaistine man patogiau pasiimti vaistus,vakar man ryte paskambino Liaugmino sesele sako yra infekcija tau gyditojas israsys vaistus,tu nuvaziuosi ir pasiimsi,na ir pasake po kiek ir kada gerti jas,taciau dabar galvoju o is vaistines man turbut paskambins,ar reikia paciai nueiti gal jau vakar reikejo,hm,galva nedirba
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 01, 07:57)
su tuo jau ir as net vakar susiduriau kad tik pakaluse i kokia vaistine man patogiau pasiimti vaistus,vakar man ryte paskambino Liaugmino sesele sako yra infekcija tau gyditojas  israsys vaistus,tu nuvaziuosi ir pasiimsi,na  ir pasake po kiek ir kada gerti jas,taciau dabar galvoju o is vaistines man turbut paskambins,ar reikia paciai nueiti gal jau vakar reikejo,hm,galva nedirba

siaip jie neskambina, kada vaistukus pasiimti, pati nuvaiuok ir pasiimsi, tik jei nepasiimi per 5-7 d. berods, tai pasuka priminti, o jei neateiti tai padeda atgal ir tiek.
Atsakyti
o ok aisku tada reikia uzeiti siandien pasiimti ,dekui uz info
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 01, 08:57)
is vaistines man turbut paskambins,ar reikia paciai nueiti gal jau vakar reikejo,hm,galva nedirba

mes tai visad pasiimam pirmiau nei paskambina biggrin.gif 4u.gif ir cvs pas mus gal 2 min. (su mashina) nuo namuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2011 04 01, 17:34)
gal gali parasyti koordinates. siaubas kaip sunku rasti patikimus gydytojus doh.gif

Physicians Of The North Shore
Steven Sholl, M.D.
Internal Medicine
9555 Gross Point
Skokie, IL 60076-1356

(847) 679-3411

Nezinau ar jis ten tebedirba, nes jau kaip minejau, tai buvo pries keleta metu. Pabandyk paskambinti.

O del tu vaistu atsiemimo, tai labai priklauso nuo farmacijos, yra vietu, kad nereikia laukt, jau viskas buna suruosta tau atejus. O kitur ziurek, nuvaziuoji ir dar ten laukti, nors is gydytojo ofiso buna seniai paskambinta ar nufaksuota.
Ir toks pastebejimas.... dar ne visi gydytojai atsisake receptu. Yra dar ir rasanciu juos. Tai dazniausiai daro Immediate Care ar Occupational Health klinikos.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 04 01, 19:23)
Physicians Of The North Shore
Steven Sholl, M.D.
Internal Medicine
9555 Gross Point
Skokie, IL 60076-1356

(847) 679-3411
Nezinau ar jis ten tebedirba, nes jau kaip minejau, tai buvo pries keleta metu. Pabandyk paskambinti.
O del tu vaistu atsiemimo, tai labai priklauso nuo farmacijos, yra vietu, kad nereikia laukt, jau viskas buna suruosta tau atejus. O kitur ziurek, nuvaziuoji ir dar ten laukti, nors is gydytojo ofiso buna seniai paskambinta ar nufaksuota.
Ir toks pastebejimas.... dar ne visi gydytojai atsisake receptu. Yra dar ir rasanciu juos. Tai dazniausiai daro Immediate Care ar Occupational Health klinikos.

klausykit o cia kokie jie yra as nelabai gaudausi...Kiek itariu is seseles klausimo kad jis galejo man ketvirtadieni buti idaves recepta ,,,bet kai pasakiau kad negavau tada sake nueiti i vaistine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2011 04 01, 00:05)
raskyte tu tik dabar ta option suzinojai, kad dauguma daktaru neberaso  prescription... biggrin.gif

noups mirksiukas.gif schmoll.gif kur mes ejom su vaikiukais ankshciau, paprashciausiai neturejo tokios "option" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 02 balandžio 2011 - 05:41