Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(pupa999 @ 2011 03 22, 14:50)
tvoras statančių nežinau.

O man dantisto reikia.... kad nenuplėštų per daug už eilinę pliombą  rolleyes.gif  Gal kas žinot ?

na niekad nezinai kokia ten plomba gali buti, tai manau tau nelabai kas ir pasakytu kainos, plius be x-rays nezinau ar kas imtusi tvarkyti.
as zinau faina daktariuka Mundelein'e, bet tolokai tau.
o as pati einu Buffalo Grove, kaip tik siandien buvau, tai jis toks fainas visai, nors gan grieztas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2011 03 23, 16:33)
na niekad nezinai kokia ten plomba gali buti, tai manau tau nelabai kas ir pasakytu kainos, plius be x-rays nezinau ar kas imtusi tvarkyti.
as zinau faina daktariuka Mundelein'e, bet tolokai tau.
o as pati einu Buffalo Grove, kaip tik siandien buvau, tai jis toks fainas visai, nors gan grieztas biggrin.gif

niu šiaip tai labai tiksliai gali kainą pasakyti, jei pasakai kuris dantis ir kokia situacija smile.gif Aišku x-rays daro ir t.t. bet kainas kol kas visas sužinodavau per tlf ir niekada nesiskyrė nuo to kiek reikėjo nuėjus mokėti. Buvau susiradus du dantistus ir lyg tyčia abu išskraustė kažkur kitur, todėl ir ieškau dabar..... smile.gif
O kuo dantisto griežtumas pasižymi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2011 03 24, 18:23)
niu šiaip tai labai tiksliai gali kainą pasakyti, jei pasakai kuris dantis ir kokia situacija smile.gif Aišku x-rays daro ir t.t. bet kainas kol kas visas sužinodavau per tlf ir niekada nesiskyrė nuo to kiek reikėjo nuėjus mokėti. Buvau susiradus du dantistus ir lyg tyčia abu išskraustė kažkur kitur, todėl ir ieškau dabar..... smile.gif
O kuo dantisto griežtumas pasižymi ?  bigsmile.gif

grieztumas tame, kad jis toks "nu come on, ko cia bijai, juk neskaudes", arba uztaise plomba ir reikia paslifuoti, ir vietom man suskausdavo, tai jis vel, nu gi nuskausminau, tai ko cia sokineji, bet jis taip kaip ir juokais, kaip ir rimtai, nesuprasi, bet siaip geras gydytojas, tai ir einu biggrin.gif

bet va Mundelein'e kur zinau, tai jis man labai patiko, toks mielas, svelnus, esu dirbus siek tiek pas ji (t.y. viena diena biggrin.gif ). Va ji visiem rekomenduociau.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2011 03 24, 19:23)
Aišku x-rays daro ir t.t.

man cia reikejo estetines plombos dantukui, tai atsisakiau x-ray ir uzplombavo biggrin.gif susimokejau, plomba nukrito blink.gif nuejau vel pas ji, sutvarke uz dyka biggrin.gif bet cia mano kaime 4u.gif bet jo nerekomenduociau niekam lotuliukas.gif nes, nu kaip plomba gali nukrist po 6 men. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2011 03 24, 19:23)
O kuo dantisto griežtumas pasižymi ?  bigsmile.gif

Labai gera dantista zinau, profesorius, Abe Dumanis. Jis Skokie raj. ofisa turi, prie Old Orchard molu. Greiciausiai apie $80-$100 uz blomba moketum pas ji. Pas ji ir as ir vyras apie metus tvarkemes dantis. Tik reikia ziuret kaip zmonele apskaiciuoja proceduras, nes ji ofise "glavna". tongue.gif
Atsakyti
Labukas merginos,yra toks klausimukas ,idomu ar yra cia koks lietuvis ar leituve vaiku daktare ,gal kas zinote gal teko girdeti,siaip man smalsu pasidare...
Beje gal kas koki gera daktariuka vaiku turite rekomenduoti aplink Downers grove,darien,o woodridge,butu saunu...Siaip vakar man is NICU dave du variantus vienas ,jau kaip ir atkrito,nes perkalbejau su Pifuku jos mazyle ten eina,tai dabar bandysiu gal uzsukti i antraji pasikalbeti,siaip atrodo nieko butu kad labai arti,darbo valandos kasdien ir gana ilgos,bet kaip suprantu labai jaunute tik 2010 baigusi....taiva issisakaiu
Atsakyti
Sveikos mergaites, nors Cikagoje negyvenu jau keleta metu, bet vistiek jungiuos i jusu saunu buri.
Vaikuciu dar neturiu, popierinio vyra taip pat dar ne, zalingu iprociu atsikraciau seniai.
Tikiuosi, priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 03 31, 18:30)
Sveikos mergaites, nors Cikagoje negyvenu jau keleta metu, bet vistiek jungiuos i jusu saunu buri.
O tai kur gyveni? ax.gif
Atsakyti
Indianapoly. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 03 25, 06:41)
Labukas merginos,yra toks klausimukas ,idomu ar yra cia koks lietuvis ar leituve vaiku daktare ,gal kas zinote gal teko girdeti,siaip man smalsu pasidare...
  Beje gal kas koki gera daktariuka vaiku turite rekomenduoti aplink Downers grove,darien,o woodridge,butu saunu...Siaip vakar man is NICU dave  du variantus vienas ,jau kaip ir atkrito,nes perkalbejau su Pifuku jos mazyle ten eina,tai dabar bandysiu gal uzsukti i antraji pasikalbeti,siaip atrodo nieko butu kad labai arti,darbo valandos kasdien ir gana ilgos,bet kaip suprantu labai jaunute tik 2010 baigusi....taiva issisakaiu

shiaip i musu kaima atsikele dirbt W. Mikaitis thumbup.gif lietuviu kilmes, gimes Vokietijoje, bet puikiai graziausiai kalba lietuvishkai (jei del to ieshkot lietuvio) thumbup.gif bigsmile.gif kolkas esam buve kelis kartus (jis, beje, ir sheimos gydytojas, ne vien pediatras), likom labai patenkinti thumbup.gif jei jau niekur nieko gero nerasit, rekomenduociau 4u.gif "shokat" i I-355 ir ne taip jau ilgai cia vaziuot 4u.gif o, kokius variantus jums NICU dave? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 03 31, 21:41)
shiaip i musu kaima atsikele dirbt W. Mikaitis  thumbup.gif  lietuviu kilmes, gimes Vokietijoje, bet puikiai graziausiai kalba lietuvishkai (jei del to ieshkot lietuvio)  thumbup.gif  bigsmile.gif  kolkas esam buve kelis kartus (jis, beje, ir sheimos gydytojas, ne vien pediatras), likom labai patenkinti  thumbup.gif  jei jau niekur nieko gero nerasit, rekomenduociau  4u.gif  "shokat" i I-355 ir ne taip jau ilgai cia vaziuot  4u.gif  o, kokius variantus jums NICU dave?  blush2.gif

O Rshkyte super zinute aciu,na jie man davbe viena tokia Lemonte,tai jau apie ja gavau info is Pifuko,o kita visai salia namu amerikone bet tik dirbti pradejusi 2010m nezinau net ka ir pasakyti gal nereikia bijoti svieziai baigusiu g.gif kaip jus manote? O beje idomu ar jis ima All kids draudima?gal gali imesti jo telefono numeri,ir seseles manau ang kalbancios ar lietuves?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 03 31, 23:29)
O Rshkyte super zinute aciu,na jie man davbe viena tokia Lemonte,tai jau apie ja gavau info is Pifuko,o kita visai salia namu amerikone bet tik dirbti pradejusi 2010m nezinau net ka ir pasakyti gal nereikia bijoti svieziai baigusiu g.gif  kaip jus manote? O beje idomu ar jis ima All kids draudima?gal gali imesti jo telefono numeri,ir seseles manau ang kalbancios ar lietuves?

vienas shitas, mums labai patiko, kai Westmont gyvenom http://www.dupagemed...hamir_bhatt_md/ o, dabar pas shita vedam vaikucius 4u.gif
Advocate Medical Group - William Mikaitis MD
1206 E 9th St, Ste 210, Lockport, IL 60441
(708) 460-2500
bet, toks - malacius wub.gif MB, kaip paranoja, tai vaikams ausu uzdegimas buvo, tai Jona uzregistravom, patikrino ir jam ir Adomui ir wub.gif MB ausytes (be papildomo co-pay), ir jie turi "option", kad siuncia recepta tiesiai i tavo pasakyta vaistine thumbup.gif cia buvo, kad maziui nesuveike vieni antibai, tai, net nereikejo pas juos vaziuot, pasukau, nupasakojau kas ir kaip, persiunte recepta, po 15 min. jau vaistukus sudaviau thumbup.gif
del draudimo, tai as nezinau blush2.gif pas mus BCBS PPO 4u.gif tai ima 4u.gif sesele yra viena lenkaite, kitos amerikonkos 4u.gif
Atsakyti