wicked, pirmas zingsnis padarytas, tikiuosi lengvai viskas eisis toliau. as greitu laiku ir tikiuosi prisiruosiu, nes tas rasojimas tai varo is proto ziema. siaip pripratau prie akiniu, bet tam tikrose situacijose tai negaliu pakesti. kine ziurejom filma 3D, tai su 2 akiniais bandziau kovoti, arba su vaikais nuo kalnu ciuosem, tai ir ne kas
Relijaa, gal pietietes daugiau papasakos, as is tolimos siaures nelabai ka ir zinau toj pusej
QUOTE(wicked @ 2010 12 08, 13:01)
nes jau nervas ima, kai grįžti namo iš kur nors ir tenka akinius nusiimti,
arba, kai lauke lyja MB turi kelias poras akinuku i darba tik su jais, nes jam dirbant jis turi buti be akiniu ir be linziu tai akinius nusiima, linziu tiek neishsiiminetu ber darbo diena o, va, laisvadieniais - su linzem
QUOTE(Rashkyte @ 2010 12 08, 15:22)
arba, kai lauke lyja MB turi kelias poras akinuku i darba tik su jais, nes jam dirbant jis turi buti be akiniu ir be linziu tai akinius nusiima, linziu tiek neishsiiminetu ber darbo diena o, va, laisvadieniais - su linzem
o kodel be akiniu ir be linziu darbe, kaip tada mato?
mergaites kaip tik ir man reikes siuntinuka siusti.....ar galima laivu siusti ka nori...? ar irgi yra limitai....?
10 bonkuciu kvepalu siuntinuke bus....idomu leis siusti laivu....lektuvu tai siusdavau viena bonkute kur nors uzkisus tai praeidavo....bet dabar 10 bonkuciu tai apie siuntyima lektuvu net negalvoju.....o idomu kaip laivu galima ar ne....niekur informacijos nerandu....
10 bonkuciu kvepalu siuntinuke bus....idomu leis siusti laivu....lektuvu tai siusdavau viena bonkute kur nors uzkisus tai praeidavo....bet dabar 10 bonkuciu tai apie siuntyima lektuvu net negalvoju.....o idomu kaip laivu galima ar ne....niekur informacijos nerandu....
QUOTE(kovinukė @ 2010 12 08, 16:05)
o kodel be akiniu ir be linziu darbe, kaip tada mato?
nu jo minusas nedidelis (-2) jam, vertinant monetas "ishsikreipia" vaizdas su akiniais/linzem nes reikia ziureti i jas ish labai labai arti, vos ne nosi "ibedus"
QUOTE(Relijaa @ 2010 12 08, 11:28)
Dekui, kad atsakei O kur tu gyveni? Tikrai vaikai panasaus amziaus smagu.
Aciu uz nuoroda, butinai pasinaudosiu. Ir tikiuosi, kad daugiau prisijungs paplepeti
Aciu uz nuoroda, butinai pasinaudosiu. Ir tikiuosi, kad daugiau prisijungs paplepeti
Aš Schaumburge. Tai tu geriau į Kavinukę užsuk, ten plepančių yra
QUOTE(wicked @ 2010 12 08, 12:28)
na ar gavo taviškiai siuntinuką?
Gavo. Penktadienį paskambino, kad pirmadienį pristatys, nes iš Klaipėdos siunčia kažkaip kažką...nžn. Niu bet pristatė
Aš kažkada spalvotas linzes bandžiau, tai kažkaip akies formai netiko, bandžiau dvi skirtingas ir netiko. Niu bet labai jau smalsu buvo pabandyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 12 08, 18:41)
iš Klaipėdos siunčia kažkaip kažką...nžn. Niu bet pristatė
Aš kažkada spalvotas linzes bandžiau, tai kažkaip akies formai netiko, bandžiau dvi skirtingas ir netiko. Niu bet labai jau smalsu buvo pabandyti
tai jei su laivi, tai i KLP atplukdina trailer'ius
as irgi bandziau man tai labai patiko bet ir labai pasikeiti zmogus pvz., kai akiu melyna spalva ir isidedi rudos spalvos, tai net sau keistai atrodai
QUOTE(Rashkyte @ 2010 12 08, 22:27)
tai jei su laivi, tai i KLP atplukdina trailer'ius
as irgi bandziau man tai labai patiko bet ir labai pasikeiti zmogus pvz., kai akiu melyna spalva ir isidedi rudos spalvos, tai net sau keistai atrodai
niu ne su lėktuvu, bet per Klaipėdą
Aš labai norėjau mėlynake bent penkiom minutėm patapti, bet mano akys per daug rudos nieks nepermušė spalvos
QUOTE(pupa999 @ 2010 12 08, 21:35)
niu ne su lėktuvu, bet per Klaipėdą
Aš labai norėjau mėlynake bent penkiom minutėm patapti, bet mano akys per daug rudos nieks nepermušė spalvos
nu geras keistai kazkaip tai i Palanga tada gal pigiau skraidint buvo
eik tu dar taip negirdejau nors, pas tave labai ryshki spalva
QUOTE(Rashkyte @ 2010 12 08, 17:39)
nu jo minusas nedidelis (-2) jam, vertinant monetas "ishsikreipia" vaizdas su akiniais/linzem nes reikia ziureti i jas ish labai labai arti, vos ne nosi "ibedus"
Pas mane irgi -2 su biskiu, tai man net patare, jei skaitant ar ka is arti, tai nesideti net akiniu, nes per daug itempia akis.
QUOTE(pupa999 @ 2010 12 08, 19:41)
As irgi kai spalvotas bandziau, nieko nemaciau su jomis, nesamone kazkokia. Norejau buti zaliaake kokia nors.
QUOTE(Balandiene @ 2010 12 08, 22:11)
As irgi kai spalvotas bandziau, nieko nemaciau su jomis, nesamone kazkokia. Norejau buti zaliaake kokia nors.
taigi yra spalvotos su dioptrijom
Prieš daugelį metų sužibus žvaigždė
Šiandieną jau virtus švente.
Kokiam gi bebūtumėte pasaulio krašte,
Jinai aplankys ir jus.
Ir lekia, šuoliuoja baltoji viešnia
Savaisiais žirgais baltakarčiais,
Paišydama baltas languos lelijas
Ir žiedus stebuklingų paparčių.
Pakelkit, pakelkit į dangų akis,
Atverkit plačiai savo širdis,
Ir jums ta laiminga žvaigždė lai nušvis,