Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(sushi @ 2010 11 20, 18:58)
Nieko ten per daug nelieti smile.gif Įsidedant tai iš viso akies neprilieti - tik linzė priliečia. O išsiimant - linzė greičiau atšoka, nei spėji susigaudyti, kad palietei akį  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as tai ishvis net nebejauciu to pacio veiksmo, kaip ishsiimti/isidet linzes lotuliukas.gif bet, kad patogumas su jomis tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 11 20, 15:25)
sveikos, chicagietės 4u.gif  4u.gif

bet užsukau čia su klausimu.....
gal kuri žinosit, kokios siuntinių siuntimo kainos per tą naują siuntinių firmą? Baltic Shipping ar kokia ten g.gif kiek ten tas vienas lbs kainuoja? ar yra minimum svorio? g.gif

Siandien as kaip tik klausiau Smilgoje...Taigi su lektuvu $ 2.89 ir minimumas 10lb. pristato per 1-2 savaites
Su laivu $1.15 ir minimumas 15lb.pristato per 1-2 menesius
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 11 20, 14:25)
gal kuri žinosit, kokios siuntinių siuntimo kainos per tą naują siuntinių firmą? Baltic Shipping ar kokia ten g.gif kiek ten tas vienas lbs kainuoja? ar yra minimum svorio? g.gif

Sypsenėlė viską surašė smile.gif O aš kaip tik ketvirtadienį išsiunčiau per juos, tai lauksiu žinių iš lt ar baltic ar atlantic labiau patiko ir iš vis ar skirtumas koks buvo biggrin.gif
Atsakyti
dėkui, merginos, už atsakymą dėl Baltic Shipping ax.gif įdomu buvo, ar labai skiriasi kainos abiejų firmų, bet panašu, jog ne biggrin.gif laukiu siuntinuko ateinančią savaitę, nu gal dar kitos pradžioje.... pažiūrėsim, kuom ten jos skiriasi - nors manau, kad niekuom biggrin.gif

ir dėl kontaktinių ačiū 4u.gif reikia man akis pasitikrinti, tai morališkai ruošiuosi jau turbūt du mėnesius hihihi.gif akinių nebenoriu, ypač žiemą nervina, kai įėjus į kambarį iš lauko jie užrasoja doh.gif nu žudo mane tiesiog hihihi.gif tai kai tik prisiruošiu morališkai, iš karto varau į optiką ir bandau g.gif (tikiuosi, kita žiema neateis laugh.gif)
Atsakyti
Labutis visoms, smagu, kad yra sukurta tokia tema smile.gif Esu senokai prisiregistravusi, bet mazai bendravau, dabar dziaugiuosi suradusi "Cikagieciu kampeli" smile.gif)
Pries kelis menesius atvykome gyventi i JAV, gyvename Lemont IL. Gal yra cia gyvenanciu ir galetu papasakoti apie vaiku darzelius, lankomas vietas, uzsiemimus vaikams, gal yra kazkokiu vandens parku ar zoologijos sodu ir kt.
Turime du sunus - 3 ir 1.6 metuku.
Butu malonu, jei kazkas parasytu, galetume bendrauti smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Relijaa. Kažkaip apmirus Čikagiečių tema paskutiniu metu.... visos arba kavinukėj arba pas besilaukiančias plepa.... niu ir aišku FB atsiradus ten dauguma persikraustė cool.gif Tavo lialiai plabai panašaus amžiaus į mano mirksiukas.gif Yra čia mamyčių iš visur, dauguma pietuose, šiaurėje vos kelios..... jau mano Schaumburgas šiaurė skaitosi, bet pagal kai kurias, aš jau beveik kaip ir pietūs lotuliukas.gif
Pažiūrėk ČIA pirmam psl biškį žemiau Wicked kažkada gerą darbą padarė ir sudėjo visus muziejus ir t.t. į vieną vietą, tik rinkis ir važiuok kur širdelė geidžia biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, kad atsakei smile.gif O kur tu gyveni? Tikrai vaikai panasaus amziaus smile.gif smagu.
Aciu uz nuoroda, butinai pasinaudosiu. Ir tikiuosi, kad daugiau prisijungs paplepeti smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nu nusipirkau praeitą savaitę kontaktines - morališkai prisiruošiau pagaliau biggrin.gif dabar kaupiuosi išmokimui, kaip įsidėti/išsiimti hihihi.gif ten negalėjau mokytis, nes tikrino akių dugną ir prilašino vaistų - tai nei prieš, nei po negalėjau ax.gif bandysiu pati su interneto pagalba, kai prisiruošiu laugh.gif (ant kitos žiemos turbūt hihihi.gif)

QUOTE(pupa999 @ 2010 11 21, 07:59)
O aš kaip tik ketvirtadienį išsiunčiau per juos, tai lauksiu žinių iš lt ar baltic ar atlantic labiau patiko ir iš vis ar skirtumas koks buvo  biggrin.gif

na ar gavo taviškiai siuntinuką? bigsmile.gif
mes jau penktadienį turėjom namie thumbup.gif iš vakaro paskambino mergina, paklausė, ar bus kas kitą dieną namie, maždaug laiką pasakė, kada atvažiuot turėtų ax.gif prieš atvažiuojant dar vairuotojas paskambino pasitikslinti, ar yra kas namie, visai nieko thumbup.gif jokių problemų, viskas gerai thumbup.gif ale ar yra skirtumas nuo Atlantic - tai turbūt ten tie centukai tik hihihi.gif pasitikėti verta ir tais, ir tais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 11 20, 21:36)
drinks_cheers.gif
as tai ishvis net nebejauciu to pacio veiksmo, kaip ishsiimti/isidet linzes  lotuliukas.gif  bet, kad patogumas su jomis tai tikrai  thumbup.gif

Laimingos jus merginos, kad galite kontaktinius lesius naudoti. Pries 3 metus isbandziau turbut visas rusis, niekas netinka... Mano labai jautrios ir matomai sausokos akys (nors to pati nejauciu), bet su lesiais tai kosmaras cool.gif Jei reikia tarkime vasara ieinu i parduotuve ir turiu por aminuciu mirkseti, kaip isprotejusi , kad linzes neiskristu atsokiusios cool.gif arba iskart griebtis lasu... lasus net ir normaliai vienoje patalpoje bunant turedavau lasintis kas pora valandu, vakarop apimdavao toks keistas jausmas, kad blogiau matau, linzes tokios, kaip apriebaluotos (net nezinau kai tai pavadinti) pasidarydavo...
Galbut vel reiketu pabandyti, per ta laika nauju rusiu atsirado, gal kas tiktu.... Nors kai pagalvoju, kad sedziu visa diena i kompa akis ismeigusi, tai akys ir taip nuo jo pavargsta, o su linzem turbut dar blogiau butu....

nenoriu prisisneketi, bet atrodo, kad atrdau savo istisiniu akiu uzdegimu priezasti, jau turbut, koks pusmetis, kai neturejau ne vieno (kad tik neprisisnekeciau.....)
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2010 12 08, 13:45)
Laimingos jus merginos, kad galite kontaktinius lesius naudoti. Pries 3 metus isbandziau turbut visas rusis, niekas netinka... Mano labai jautrios ir matomai sausokos akys (nors to pati nejauciu), bet su lesiais tai kosmaras cool.gif  Jei reikia tarkime vasara ieinu i parduotuve ir turiu por aminuciu mirkseti, kaip isprotejusi , kad linzes neiskristu atsokiusios cool.gif arba iskart griebtis lasu... lasus net ir normaliai vienoje patalpoje bunant turedavau lasintis kas pora valandu, vakarop apimdavao toks keistas jausmas, kad blogiau matau, linzes tokios, kaip apriebaluotos (net nezinau kai tai pavadinti) pasidarydavo...

Pas mano Panele ir akis elergiskos.Jei nupirkau kontaktinius lesius ACUVUE firmos.
Sake jei gerai tinka,viskas .Ji kiekviena diena lasinasi ,nuo elergijos vaistus i akis.ir parasyta isilasinus lasus i akis,lesius galima deti tik po 15 minuciu,tai jei tu vaistus lasines ant kontaktiniu lesiu,delto jie ir apsinesa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2010 12 08, 20:45)
Pries 3 metus isbandziau turbut visas rusis, niekas netinka...

užtai labai tikiuosi, jog galėsiu nešioti aš tas kontaktines - tereikia tik prisiversti ir pabandyti ax.gif bet ko tempiu gumą, tai geriau neklauskit hihihi.gif nu bet prisiversiu, nes jau nervas ima, kai grįžti namo iš kur nors ir tenka akinius nusiimti, nes nieko nematai doh.gif aprasoja akiniai - tai arba lauk, arba valykis kaskart.. iš proto varo biggrin.gif o jei tiktų kontaktinės, tai ir apie operaciją nebesvaigčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2010 12 08, 14:57)
Pas mano Panele ir akis elergiskos.Jei nupirkau  kontaktinius lesius  ACUVUE firmos.
Sake jei gerai tinka,viskas .Ji kiekviena diena lasinasi ,nuo elergijos vaistus i akis.ir parasyta isilasinus lasus i akis,lesius galima deti tik po 15 minuciu,tai jei tu vaistus lasines ant kontaktiniu lesiu,delto jie ir apsinesa... g.gif

As lasinau lasus, kurie drekina aky ir yra skirti naudoti, kai linzes yra akyje
Atsakyti