QUOTE(kovinukė @ 2010 11 11, 11:30)
labai jau jautrias akis turiu dabar jau geriau, bet seniau pasidazyti vos galedavau.
bet ir siaip turiu astigmatizma, tai dvigubai kainuotu tikriausiai.
nors gal ir laikas butu, po tiek metu akiniu atsikratyti.
o ka jus galvojat apie akiu lazerines operacijas? mano kelios drauges pasidare, negali atsidziaugti, sake geriausia investicija, kuria gyvenime padare, o as ir vel nedristu, bijau...
bet ir siaip turiu astigmatizma, tai dvigubai kainuotu tikriausiai.
nors gal ir laikas butu, po tiek metu akiniu atsikratyti.
o ka jus galvojat apie akiu lazerines operacijas? mano kelios drauges pasidare, negali atsidziaugti, sake geriausia investicija, kuria gyvenime padare, o as ir vel nedristu, bijau...
As irgi nesidazau, ir jautrokos akys. Linzes apie 10 metu nesioju, kaip ir nieko, bet po ilgos dienos akys jau jautrokos, ar sausesnes, tai vakarais norisi issimti linzes ir akinius uzsideti. . Akiniai tai man liuks, tik vienas minusas - kad nematai per sona nieko, kai tuo tarpu su linzem - 100% visur viska matai.
Jei linzes per ilgai panesioju, tai akys jautrios man, bet gal reikia tinkama rusi ir skysti pritaikyti, nors as jau keleta isbandziusi esu.
Operacijomis tai nelabai pasitikiu, irgi daryciau tik kritiniu atveju, baisios man jos kaziek, girdejau kad jei darai dregnu metu laiku ar kaip, tai akys kitokio ten dydzio buna, ir netiksliai gali padaryti, ar kazkas tokio. . PO keliu metu manau vel keiciasi akiu anatomija, ir po to vel visa situacija gali keistis.