Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(kovinukė @ 2010 11 11, 11:30)
labai jau jautrias akis turiu biggrin.gif dabar jau geriau, bet seniau pasidazyti vos galedavau.
bet ir siaip turiu astigmatizma, tai dvigubai kainuotu tikriausiai.

nors gal ir laikas butu, po tiek metu akiniu atsikratyti.
o ka jus galvojat apie akiu lazerines operacijas? mano kelios drauges pasidare, negali atsidziaugti, sake geriausia investicija, kuria gyvenime padare, o as ir vel nedristu, bijau... biggrin.gif

As irgi nesidazau, ir jautrokos akys. Linzes apie 10 metu nesioju, kaip ir nieko, bet po ilgos dienos akys jau jautrokos, ar sausesnes, tai vakarais norisi issimti linzes ir akinius uzsideti. . Akiniai tai man liuks, tik vienas minusas - kad nematai per sona nieko, kai tuo tarpu su linzem - 100% visur viska matai.
Jei linzes per ilgai panesioju, tai akys jautrios man, bet gal reikia tinkama rusi ir skysti pritaikyti, nors as jau keleta isbandziusi esu.

Operacijomis tai nelabai pasitikiu, irgi daryciau tik kritiniu atveju, baisios man jos kaziek, girdejau kad jei darai dregnu metu laiku ar kaip, tai akys kitokio ten dydzio buna, ir netiksliai gali padaryti, ar kazkas tokio. . PO keliu metu manau vel keiciasi akiu anatomija, ir po to vel visa situacija gali keistis.
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2010 11 11, 12:38)
Jei linzes per ilgai panesioju, tai akys jautrios man, bet gal reikia tinkama rusi ir skysti pritaikyti, nors as jau keleta isbandziusi esu.
Pati sau į klausimą atsakei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2010 11 11, 12:38)
Akiniai tai man liuks, tik vienas minusas - kad nematai per sona nieko, kai tuo tarpu su linzem - 100% visur viska matai.

drinks_cheers.gif va, butent tai ir yra man didziausias privalumas linziu biggrin.gif 4u.gif dar yra tai, kad gali nuo saules akinius kaitaliot kad ir kasdien thumbup.gif Kovinuke, nepandzius - nesuzinosi mirksiukas.gif atsitaikysi, kokios tiks ir nenoresi akiniu biggrin.gif as turiu 4-ias poras akiniu g.gif dabar net nepamenu kada buvau ish deklu ishsiemus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, tikiuosi labai nesupyksit, kad gal aš čia ne į temą blush2.gif Vasarą planuoju važiuoti aplankyti USA su work & travel programa, taigi norėjau pasiteirauti kurioje valstijoje būtų geriau žiūrinėtis darbelio? Dauguma važiuoja į rytinę pakrantę, tad ir konkurencija ten didesnė, o kažin kaip link Čikagos ir dar giliau į vidurį, kaip su tokių studentų paklausa, algom ten reikaliukai? O gal geriau į kokią Aliaską lįsti? blush2.gif ax.gif Šią vasarą apsišniukštinėsiu ir gal baigusi studijas Lt prisijungsiu, prie jūsų, jei tik pavyks įstoti USA g.gif doh.gif Iš anksto dėkoju toms kurios nepatingės, bent kiek nušviesti mano šiuo metu itin užtemdytos galvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IntoTheWild: 17 lapkričio 2010 - 15:31
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 17, 08:30)
Sveikos, mamytes, tikiuosi labai nesupyksit, kad gal aš čia ne į temą blush2.gif  Vasarą planuoju važiuoti aplankyti USA su work & travel programa, taigi norėjau pasiteirauti kurioje valstijoje būtų geriau žiūrinėtis darbelio? Dauguma važiuoja į rytinę pakrantę, tad ir konkurencija ten didesnė, o kažin kaip link Čikagos ir dar giliau į vidurį, kaip su tokių studentų paklausa, algom ten reikaliukai? O gal geriau į kokią Aliaską lįsti? blush2.gif  ax.gif  Šią vasarą apsišniukštinėsiu ir gal baigusi studijas Lt prisijungsiu, prie jūsų, jei tik pavyks įstoti USA g.gif  doh.gif  Iš anksto dėkoju toms kurios nepatingės, bent kiek nušviesti mano šiuo metu itin užtemdytos galvos 4u.gif

o kokio tu mazdaug darbo ieskaisi?

http://www.twinorchardcc.org/ chia yra golfo klubas, prie Chicagos, ten daug vasara studentu suvaziuoja is Europos, jie duoda gyvenima, ir maitinima, darbai serveriai, busseriai, locker room priziuretojai, hostess, buna labai smagu, studentai vasara gali naudotis lauko tenisu, golfu pirmadieniais, baseinu, gerai praleisi laika ir $ susitaupyti galima, nes nemeboki uz islaikyma. Tiesa, jie gali skambinti , pokalbiui, bent jau man skambino i Lietuva, paziureti anglu kalbos zinias, gali pabandyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na gal mano sapnas nebeprogos buvo....Kol kas MichGirl nematyti...laikom kumstukus ...ir toliau laukiam naujienu
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 11 17, 19:36)
Na gal mano sapnas  nebeprogos buvo....Kol kas MichGirl nematyti...laikom kumstukus ...ir toliau laukiam naujienu

sory matau kad zinute ne i ta temute parasiau
Atsakyti
Labai ačiū Linea... 4u.gif bandysiu siusti cv, smile.gif Jūs, pati irgi dalyvavote WT USA? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 18, 16:16)
Labai ačiū Linea... 4u.gif  bandysiu siusti cv, smile.gif Jūs, pati irgi dalyvavote WT USA? ax.gif

nera uz ka , svarbu 'macytu' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linea...: 19 lapkričio 2010 - 02:22
sveikos, chicagietės 4u.gif 4u.gif

kovinuke, ryžkis ryžkis kontaktinėms tongue.gif aš irgi jų noriu, bet bijau, kad nemokėsiu įsidėti ir išsiimti hihihi.gif baisiai atrodo, akį juk liesti reikia biggrin.gif mission impossible kažkaip atrodo g.gif lengviau gal operacijai pasirašyčiau, bet kad ir ten garantijų nieks neduoda, jog visam gyvenimui, tai ar verta cool.gif

bet užsukau čia su klausimu.....
gal kuri žinosit, kokios siuntinių siuntimo kainos per tą naują siuntinių firmą? Baltic Shipping ar kokia ten g.gif kiek ten tas vienas lbs kainuoja? ar yra minimum svorio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 11 20, 13:25)
kovinuke, ryžkis ryžkis kontaktinėms tongue.gif aš irgi jų noriu, bet bijau, kad nemokėsiu įsidėti ir išsiimti hihihi.gif baisiai atrodo, akį juk liesti reikia biggrin.gif mission impossible kažkaip atrodo g.gif lengviau gal operacijai pasirašyčiau, bet kad ir ten garantijų nieks neduoda, jog visam gyvenimui, tai ar verta cool.gif

bet užsukau čia su klausimu.....
gal kuri žinosit, kokios siuntinių siuntimo kainos per tą naują siuntinių firmą? Baltic Shipping ar kokia ten g.gif kiek ten tas vienas lbs kainuoja? ar yra minimum svorio? g.gif

man tas pats biggrin.gif bet jauciu bandysiu, dar drauge labai ikalbineja, sake nebuna patogiau.
laikas pasikeisti po 12 metu akiniu nesiojimo biggrin.gif

wicked, tu geriau uz mus zinai apie naujoves Cikagoje biggrin.gif galiu pasukti jiems ir susizinoti.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 11 20, 13:25)
baisiai atrodo, akį juk liesti reikia biggrin.gif mission impossible kažkaip atrodo g.gif lengviau gal operacijai pasirašyčiau, bet kad ir ten garantijų nieks neduoda, jog visam gyvenimui, tai ar verta cool.gif
Nieko ten per daug nelieti smile.gif Įsidedant tai iš viso akies neprilieti - tik linzė priliečia. O išsiimant - linzė greičiau atšoka, nei spėji susigaudyti, kad palietei akį biggrin.gif
Atsakyti