Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(kovinukė @ 2010 11 11, 04:57)
kaip tik norejau klausti pas kokius akiu gyd. einat? man reikia nauju akulioru, nes linzem nesiryztu.

mano vyras tai Sams'e eina...tevai atvaziave irgi ten,lyg gerai viska priskiria...
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2010 11 10, 21:59)
mano vyras tai Sams'e eina...tevai atvaziave irgi ten,lyg gerai viska priskiria...

Mes ir Samse buvom, tik priimti kontaktiniams lesiams patikrinti ir pamokyti kaip detis, gali sestad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 11 lapkričio 2010 - 05:21
kovinuke.....gyventum salia manes tai ziauriai faina daktara zinau hinsdale downtaune.....ir kaip zmogus fainas ir kaip daktaras.........maziukas toks, pirdziukas, plikas, bet jau toks malonus kad reta tokiu daktaru....net sekmadienio diena paaukojo ir atejo keliom valandom i darba vien del mano tevo....
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 10, 20:57)
kaip tik norejau klausti pas kokius akiu gyd. einat? man reikia nauju akulioru, nes linzem nesiryztu.

mes lankomes "America's Best contacts & eyeglasses" 4u.gif ir mums ir didzkiui patinka ten dirbanti daktaryte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2010 11 10, 21:17)
kovinuke.....gyventum salia manes tai ziauriai faina daktara zinau hinsdale downtaune.....ir kaip zmogus fainas ir kaip daktaras.........maziukas toks, pirdziukas, plikas, bet jau toks malonus kad reta tokiu daktaru....net sekmadienio diena paaukojo ir atejo keliom valandom i darba vien del mano tevo....

jei tikrai fainas ir geras, tai privaziuociau, ten ir remus issirinkciau, ar ne? parasyk koordinates.
as visad eidavau marshall fields, o paskutini karta tai isvis Meksikoj teko pirktis.

Raskyte, itariu kur nors prie namu ta daktaryte ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 10, 21:59)

aha, netoli 4u.gif mes, ishvis, susiradom, va ir pediatre ir sheimos daktariuka, ir okulista ir stomatologa vietoj thumbup.gif 4u.gif bet bandem ir kitus okulistus apylinkese, shita patiko labiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 10, 22:59)
jei tikrai fainas ir geras, tai privaziuociau, ten ir remus issirinkciau, ar ne? parasyk koordinates.
as visad eidavau marshall fields, o paskutini karta tai isvis Meksikoj teko pirktis.

dauguma macys turi optical.....parasysiu kordinates i az...
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 10, 21:57)

Kodel nesiryzti? 4u.gif
As abu pakaitom nesioju - akinius ir linzes.
Del vietu patarti daug negaliu, draudimas dengia mano tik pas tam tikra gydytoju rata, tai pas juos ir einu, nes tada beveik nieko nekainuoja.
Kazkada anksciau esu ejusi ir i Amercia's Best, ir i Sears, ir i Lenzsrafters.
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2010 11 11, 08:50)
Kodel nesiryzti? 4u.gif
As abu pakaitom nesioju - akinius ir linzes.
Del vietu patarti daug negaliu, draudimas dengia mano tik pas tam tikra gydytoju rata, tai pas juos ir einu, nes tada beveik nieko nekainuoja.
Kazkada anksciau esu ejusi ir i Amercia's Best, ir i Sears, ir i Lenzsrafters.

labai jau jautrias akis turiu biggrin.gif dabar jau geriau, bet seniau pasidazyti vos galedavau.
bet ir siaip turiu astigmatizma, tai dvigubai kainuotu tikriausiai.

nors gal ir laikas butu, po tiek metu akiniu atsikratyti.
o ka jus galvojat apie akiu lazerines operacijas? mano kelios drauges pasidare, negali atsidziaugti, sake geriausia investicija, kuria gyvenime padare, o as ir vel nedristu, bijau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 11, 10:30)

o ka jus galvojat apie akiu lazerines operacijas? mano kelios drauges pasidare, negali atsidziaugti, sake geriausia investicija, kuria gyvenime padare, o as ir vel nedristu, bijau... biggrin.gif

as daryciaus tik tokiu atveju, jei butu labai daug minuso, arba jausciau diskomforta su linzem ir akiniais 4u.gif bet linzes neshioju jau 16 metu 4u.gif tai man net nesijaucia kai as jas vakare ishsiimu ir ryte atgal dedu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 11, 10:30)
labai jau jautrias akis turiu biggrin.gif dabar jau geriau, bet seniau pasidazyti vos galedavau.
bet ir siaip turiu astigmatizma, tai dvigubai kainuotu tikriausiai.

nors gal ir laikas butu, po tiek metu akiniu atsikratyti.
Mano irgi akys labai jautrios (su kosmetika irgi nedraugauja uoj niekaip mano akys), irgi astigmatizmą turiu, bet tai ne kliūtis, kitokio išgaubtumo linzes parinks tau daktaras ir viskas thumbup.gif
Man, pvz, su akiniais akys pavargsta, o su linzėm – ne. Irgi jau nežinau, kiek metų nešioju, jokio diskomforto nejaučiu. drinks_cheers.gif
Su tom operacijom tai neaišku, kaip senatvėj paskui ten - ar nesurandės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 12:00)
Mano irgi akys labai jautrios (su kosmetika irgi nedraugauja uoj niekaip mano akys), irgi astigmatizmą turiu, bet tai ne kliūtis, kitokio išgaubtumo linzes parinks tau daktaras ir viskas  thumbup.gif
Man, pvz, su akiniais akys pavargsta, o su linzėm – ne. Irgi jau nežinau, kiek metų nešioju, jokio diskomforto nejaučiu.  drinks_cheers.gif
Su tom operacijom tai neaišku, kaip senatvėj paskui ten - ar nesurandės...  g.gif

nu va, dar kas nors tegul paraso teigiamybiu apie linzes ir tuoj uzsisakysiu biggrin.gif
pasikeisiu kaip turi buti, dar briketus noreciau susideti, bet irgi bijau lotuliukas.gif
Atsakyti