Kaip cia tylu, ramu
QUOTE(Pifukas @ 2010 11 08, 11:48)
Kaip cia tylu, ramu
bet uztai oras koks nuostabus
geriu kavute prie atidarytu langu...kaip gaivu ir gera
aga oras super. tik iš lauko parėjau su mažiais. vaikai pietų miega dabar
Orelis pasakele Kad tik daugiau tokiu dieneliu!!!
QUOTE(pupa999 @ 2010 11 08, 13:02)
aga oras super. tik iš lauko parėjau su mažiais. vaikai pietų miega dabar
o kuo mamka uzsiima?
as ir tuoj zygiuosi pasiimti is mokyklos 'mazges'
QUOTE(mammyUSA @ 2010 11 08, 13:57)
Orelis pasakele Kad tik daugiau tokiu dieneliu!!!
si visa savaite silta nusimato
mamka laukia kol kas nors iš farmers ins atsilieps.... groja mnuzikytės, pasakoja kokie jie nuostabūs vieninteliai nepakartojami, bet neatsiliepia parazitai pas kaimyną vamzdis prakiuro tai pas mane grindys patvino, niu nedaug, neaišku į kelintą dieną apsižiūrėjom, nes už sofos prie sienos bet grindis suvarė visas, apipelijo plintusai.... tai dabar bangas keliu, kad ateitų sutvarkyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 11 08, 14:57)
mamka laukia kol kas nors iš farmers ins atsilieps.... groja mnuzikytės, pasakoja kokie jie nuostabūs vieninteliai nepakartojami, bet neatsiliepia parazitai pas kaimyną vamzdis prakiuro tai pas mane grindys patvino, niu nedaug, neaišku į kelintą dieną apsižiūrėjom, nes už sofos prie sienos bet grindis suvarė visas, apipelijo plintusai.... tai dabar bangas keliu, kad ateitų sutvarkyti
aaa, tai neliudi zodziu, uzsiemus
sekmes. mes ir meistrelio vakare laukiam, reik langus keistis, ziemai ruostis
O mano pagaliau diena praejo kiek kitaip nei visos paskutines ir aciu Pifukui sauniai pasibuvom parkelyje tik deje savo K as siandien nusivyliau musesi Godutei nesuprantu ir kur jis taip prisimokino..........Bet kai isvaziavo tada jau liales labai vaikinas norejo,matyt problema kad mazai su vaikais buna...
oi pupa nepavydziu.....tokie dalykai, tai reikia daug kantrybes tureti ir kovoti su jais......
niu bet jau koookie idiotai ten kur skambinau dirba... oj.. kartais normalūs žmonės atsiliepia, bet jau kartais tai uj.... niu dabar lauksiu kol iki trečiadienio kasnors paskambins ir jei ne, tada aš jiems skambinsiu.
Kovinuke, mes langus prieš mėnesį susidėjom, tai jau kieta jaučiuosi penkis metus su siaubingais pragyvenus, kaip baisi ponia dabar jaučiuosi
Niu bet mano mažė tai su savo nevalgymu man kantrybę sekina....
Kovinuke, mes langus prieš mėnesį susidėjom, tai jau kieta jaučiuosi penkis metus su siaubingais pragyvenus, kaip baisi ponia dabar jaučiuosi
Niu bet mano mažė tai su savo nevalgymu man kantrybę sekina....
pupa tai kad pas jus gan apynauji townhomes.....kam tuos langus reikejo keisti....
idiotu visur pilna, net ir banke.... as jau savaite kovoju su banku...tiklsiau su bankininku.... kol kantrybe isseko ir pakeiciau darbuotoja, is karto reikalas susitvarke......idijotai tai gadina brangu laika....
idiotu visur pilna, net ir banke.... as jau savaite kovoju su banku...tiklsiau su bankininku.... kol kantrybe isseko ir pakeiciau darbuotoja, is karto reikalas susitvarke......idijotai tai gadina brangu laika....
aga apynaujai... 65tais lyg ir statyti... langai nuo statymo nekeisti.