Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

Kaip cia tylu, ramu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 11 08, 11:48)
Kaip cia tylu, ramu sad.gif

bet uztai oras koks nuostabus thumbup.gif
geriu kavute prie atidarytu langu...kaip gaivu ir gera biggrin.gif
Atsakyti
aga oras super. tik iš lauko parėjau su mažiais. vaikai pietų miega dabar thumbup.gif
Atsakyti
Orelis pasakele smile.gif Kad tik daugiau tokiu dieneliu!!!
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 11 08, 13:02)
aga oras super. tik iš lauko parėjau su mažiais. vaikai pietų miega dabar  thumbup.gif

o kuo mamka uzsiima? biggrin.gif
as ir tuoj zygiuosi pasiimti is mokyklos 'mazges' biggrin.gif

QUOTE(mammyUSA @ 2010 11 08, 13:57)
Orelis  pasakele  smile.gif  Kad tik daugiau tokiu dieneliu!!!

si visa savaite silta nusimato thumbup.gif
Atsakyti
mamka laukia kol kas nors iš farmers ins atsilieps.... groja mnuzikytės, pasakoja kokie jie nuostabūs vieninteliai nepakartojami, bet neatsiliepia parazitai lotuliukas.gif pas kaimyną vamzdis prakiuro tai pas mane grindys patvino, niu nedaug, neaišku į kelintą dieną apsižiūrėjom, nes už sofos prie sienos rolleyes.gif bet grindis suvarė visas, apipelijo plintusai.... tai dabar bangas keliu, kad ateitų sutvarkyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 11 08, 14:57)
mamka laukia kol kas nors iš farmers ins atsilieps.... groja mnuzikytės, pasakoja kokie jie nuostabūs vieninteliai nepakartojami, bet neatsiliepia parazitai  lotuliukas.gif pas kaimyną vamzdis prakiuro tai pas mane grindys patvino, niu nedaug, neaišku į kelintą dieną apsižiūrėjom, nes už sofos prie sienos  rolleyes.gif  bet grindis suvarė visas, apipelijo plintusai.... tai dabar bangas keliu, kad ateitų sutvarkyti  cool.gif

aaa, tai neliudi zodziu, uzsiemus biggrin.gif
sekmes. mes ir meistrelio vakare laukiam, reik langus keistis, ziemai ruostis biggrin.gif
Atsakyti
O mano pagaliau diena praejo kiek kitaip nei visos paskutines ir aciu Pifukui sauniai pasibuvom parkelyje tik deje savo K as siandien nusivyliau musesi Godutei nesuprantu ir kur jis taip prisimokino..........Bet kai isvaziavo tada jau liales labai vaikinas norejo,matyt problema kad mazai su vaikais buna...
Atsakyti
oi pupa nepavydziu.....tokie dalykai, tai reikia daug kantrybes tureti ir kovoti su jais...... doh.gif
Atsakyti
niu bet jau koookie idiotai ten kur skambinau dirba... oj.. kartais normalūs žmonės atsiliepia, bet jau kartais tai uj.... niu dabar lauksiu kol iki trečiadienio kasnors paskambins ir jei ne, tada aš jiems skambinsiu.

Kovinuke, mes langus prieš mėnesį susidėjom, tai jau kieta jaučiuosi penkis metus su siaubingais pragyvenus, kaip baisi ponia dabar jaučiuosi cool.gif lotuliukas.gif

Niu bet mano mažė tai doh.gif su savo nevalgymu man kantrybę sekina....
Atsakyti
pupa tai kad pas jus gan apynauji townhomes.....kam tuos langus reikejo keisti.... g.gif

idiotu visur pilna, net ir banke.... doh.gif as jau savaite kovoju su banku...tiklsiau su bankininku.... kol kantrybe isseko ir pakeiciau darbuotoja, is karto reikalas susitvarke......idijotai tai gadina brangu laika....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 09 lapkričio 2010 - 05:08
aga apynaujai... 65tais lyg ir statyti... langai nuo statymo nekeisti.
Atsakyti