Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(gytene @ 2010 07 26, 07:06)
balselys,tu jau virtuvei remonta ar pasidarei? ir jeigu darei is kur uzsisakei spinteles ir ar patenkinta likai?

Nu ne dar nepasidariau taupau pinigus....tik susipirkau visa nauja buitine technika.....Ir jau po nauju metu jauciu griausim.....Nes paskaiciavo sociai pinigu iseina ka norim....
Papildyta:
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 28, 13:56)
Sveikos,  norejau paklausti mamyciu, kurios gyvenate Lockporte... Kaip ten mokyklos? mano realstate agentas sako, kad labai prastos visur. t.y. pilna juodziu ir t.t. Homer Glen tipo geresnes ir naujesnes bet ten property tax labai dideli  g.gif

www.niu.edu/iirc/
Sitas saitas isivesk distrika kuris priklauso ,kur nama pirksit ir suzinosi,kokios rases kiek vaiku.Pastudijavus sita saita,daug ka galima suzinoti. 4u.gif

Papildyta:
Sveikos,  norejau paklausti mamyciu, kurios gyvenate Lockporte... Kaip ten mokyklos? mano realstate agentas sako, kad labai prastos visur. t.y. pilna juodziu ir t.t. Homer Glen tipo geresnes ir naujesnes bet ten property tax labai dideli  g.gif

Man atrodo ir Lockporte Tax nemazi,nes miestelis kuriasi statosi
....
Atsakyti
balselys, aciu reikes bandyti ieskoti info. na lyginant vos ne viena prie vieno tai truputi mazesni...
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 28, 12:56)

tai, kad pagal Public schools rating, ir ten ir ten vertinamos 8 ish 10 mirksiukas.gif kazka nelabai cia jusu realtor susake g.gif
Atsakyti

real estatoriu reikia galva prasisviesti....ir aplamai tie litovsai real estatoriai kalba ka real estatorius negali kalbeti..... doh.gif nes greitai gali problemu del rasistiniu tesiu tureti......ir dar real estatorius matomai nori brangesni nama iskisti, kad daugiau pinigeliu nubiretu.... doh.gif

lockporto mokyklos normalios.....kaip ir dauguma kitu vietu....77% baltu.....cia tau ne chicagos uzmiesciai...kalifornia ir 27 kokia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 28 liepos 2010 - 23:34
aciu visoms uz ats. na jis mano pazistamas trupu tai jam vienodai uz kiek pirksim, na bet jis pareiske jei vaiku turetu tikrai ten nepirktu.... o as noriu kazka is naujos satybos ir uzprieinama kaina nes kitur toks pat namas zymiai brangiau kainuoja arba rajonai kur man patinka ten uz tokia pat kaina senienas pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 28, 20:33)
.. o as noriu kazka is naujos satybos ir uzprieinama kaina nes kitur toks pat namas zymiai brangiau kainuoja arba rajonai kur man patinka ten uz tokia pat kaina senienas  pardavineja  doh.gif

mes kaip tik del tos priezasties cia ir pirkom 4u.gif beje, kai praeita pavasari su didzkiu vaziavau i evaluation, sutikau mamyte ish Elgin, IL, kuri cia kraustesi vien del mokyklu 4u.gif taip, kad as laikausi prie Isabeles nuomones apie realtoriaus nora pasipelnyti 4u.gif o mokyklos tiek Lockporte, tiek Homer Glenne priklauso tam paciam Homer disrict 4u.gif jei Homer Gleno mokykloj nera vietu vaikui, jis vezamas i Lockporto mokykla ir atvirkshciai 4u.gif
Atsakyti
pifuk tu gal su romeoville sumaisei....ten tai mokyklos prastos...ir tai priklauso kurioj daly.....jei arciau bollingbrooko tai prastos....kaip ir bollingbrookas viena puse prasta kita geresne....ir taip yra su dauguma rajonu.....uztat reikia labai ziureti kokiai district momyklai priklauso namas....nes daznai buna kad viena puse namu vos ne toj pacioj gatvei viena mokykla priklauso, kita puse namu jau visai kita mokykla.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 29 liepos 2010 - 05:38
QUOTE(Isabelle @ 2010 07 28, 22:29)
pifuk tu gal su romeoville sumaisei....ten tai mokyklos prastos...ir tai priklauso kurioj daly.....jei arciau bollingbrooko tai prastos....kaip ir bollingbrookas viena puse prasta kita geresne....ir taip yra su dauguma rajonu.....uztat reikia labai ziureti kokiai district momyklai priklauso namas....nes daznai buna kad viena puse namu vos ne toj pacioj gatvei viena mokykla priklauso, kita puse namu jau visai kita mokykla.. doh.gif

Lygiai taipat yra Naperville,as gyvenu vienoje puseje gatves priklauso 204 district,kitoje puseje jau 203 district.Ir Bollingbrooke riboje su Naperville ,statosi namai nauji ir priklauso jau 204 nors skaitosi Bollinbrook.Teisingai sako Isabelle reik ziuret,kokia mokykla priklauso
Papildyta:
Isiveski saita adresiukus ir pamatysi,kur kiek kas moka taksus,
www.zillow.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 29 liepos 2010 - 05:54
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 28, 22:33)
aciu visoms uz ats. na jis mano pazistamas trupu tai jam vienodai uz kiek pirksim, na bet jis pareiske jei vaiku turetu tikrai ten nepirktu.... o as noriu kazka is naujos satybos ir uzprieinama kaina nes kitur toks pat namas zymiai brangiau kainuoja arba rajonai kur man patinka ten uz tokia pat kaina senienas  pardavineja  doh.gif

na jeigu tau mokyklos labai svarbios (t.y. savo panele laikui atejus ten leisi) tai manau nera protinga nama pirkti pasitikint agento ten negyvenancio ir neturincio vaiku svaiciojimais apie mokyklas. Cia jau paciu jusu atsakomybe issiaiskinti viska. Geriausia pagal konkretu adresa pasiziureti i kokias mokyklas tiksliai jus papuolat (nes kaip mergaites jau ir sake, buna kad kaimynai bet jau priklauso skirtingoms mokykloms) ir pasiziuret butent tu mokyklu reitingus, bei tevu atsiliepimus ir t.t. greatschools.com yra vienas is puslapiu pilnas naudingos info. uzmeciau aki ant greicio idomumo delei, tai to Lockporto highschool reitinguota 9 is 10 - nemanau, kad prasta mokykla gautu toki auksta reitinga biggrin.gif
Atsakyti
dar karta visoms dekoju uz laika atsakiius i mano klausimus ir uz naudinga info. nene o as nesusimaisiau galvojam apie Lockporta tai tikrai smile.gif dar girdejau pletka kad ten padarytas projektas kazkur ant 159 ir kaip supratau netoli 355 padaryti prekybos centra toki kaip OakBrooke g.gif bet pries krize tipo sustojo planai, na bet reikia tiketis kad viskas pageres greit
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 29, 08:17)
dar karta visoms dekoju uz laika atsakiius i mano klausimus ir uz naudinga info.  nene o as nesusimaisiau galvojam apie Lockporta tai tikrai smile.gif  dar girdejau pletka kad ten padarytas projektas kazkur ant 159 ir kaip supratau netoli 355 padaryti prekybos centra toki kaip OakBrooke  g.gif  bet pries krize tipo sustojo planai, na bet reikia tiketis kad viskas pageres greit

http://www.lockport.org/
cia galima pasiskaityt apie visus miestelio projektus ir t.t.
taip, ten turetu (kazkada) buti Target, Home Depot, daug restoranu, kaviniu ir shoping mall'as 4u.gif jau vien ka reishkia, tas I-355 "prijungimas" thumbup.gif daug zaidimo aikshteliu vaikams thumbup.gif renginiai downtown'nely ir t.t. 4u.gif tikrai nepasakyciau, kad nemiela vieta gyvent schmoll.gif g.gif
Atsakyti
[quote=balselys,2010 07 28, 14:03]
Nu ne dar nepasidariau taupau pinigus....tik susipirkau visa nauja buitine technika.....Ir jau po nauju metu jauciu griausim.....Nes paskaiciavo sociai pinigu iseina ka norim....
tai jau kaip pasidarysi, savo nuomone pasakyk, mirksiukas.gif nes kitais metais irgi labai noriu susiremontuoti virtuve.
Atsakyti