Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(Pifukas @ 2010 07 16, 03:56)
  as ir su mama savo uzsiemusi visokiais apgyvendinimo klausimais  doh.gif  dabar dar liko surasti drauga ir viskas...  thumbup.gif

tai tu neskubek, gal ji pati apsisuks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 15, 20:56)
  as ir su mama savo uzsiemusi visokiais apgyvendinimo klausimais  doh.gif  dabar dar liko surasti drauga ir viskas...  thumbup.gif

i nikos nuvesk is karto susiras bledi koki..... biggrin.gif ir aplamai kaip sako.....geri vyrai gyvena santokoj....o jei rimtai sunku vyresniems zmonesm rasti padoru vyra.....nerimtu pilnos pakampes.....wink.gif
Atsakyti
Isabelle- ten nikos tokie ir renkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2010 07 16, 07:38)
Isabelle- ten nikos tokie ir renkasi biggrin.gif

ne tik nikos...... biggrin.gif bet nikos tai krikstatevis bledunu klubo.... .... lotuliukas.gif
Atsakyti
oi gerai arba nieko apie mano anytėlės fave spot - Nikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 07 18, 22:02)
oi gerai arba nieko apie mano anytėlės fave spot - Nikos  lotuliukas.gif

ypac treciadienais turbut kai dykai maista duoda..... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, jo... atrodo kad be to Nikos daugiau nieko nera doh.gif o ten tokia skyle... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 07 21, 21:09)
sveikos, jo... atrodo kad be to Nikos daugiau nieko nera  doh.gif  o ten tokia skyle...  doh.gif

ta skyle moterytes amziui labai megsta.... biggrin.gif
Atsakyti
balandien tu lyg zinai..ar gali parasyti fermas kur galima vysniu prisirinkti....
Atsakyti
Labukas,
Gal zinot,kas stato baseinus....Kokius nebrangininkus.....
Buciau dekinga....
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2010 07 24, 09:21)
Labukas,
Gal zinot,kas stato baseinus....Kokius nebrangininkus.....
Buciau dekinga....

balselys,tu jau virtuvei remonta ar pasidarei? ir jeigu darei is kur uzsisakei spinteles ir ar patenkinta likai?
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti mamyciu, kurios gyvenate Lockporte... Kaip ten mokyklos? mano realstate agentas sako, kad labai prastos visur. t.y. pilna juodziu ir t.t. Homer Glen tipo geresnes ir naujesnes bet ten property tax labai dideli g.gif
Atsakyti