merginos gal zinote kokiose vietose bus fejerverkai ,pernai Balandiene buvo gera puslapiuka imetusi su visais adresais
QUOTE(sypseneleee @ 2010 07 03, 14:23)
merginos gal zinote kokiose vietose bus fejerverkai ,pernai Balandiene buvo gera puslapiuka imetusi su visais adresais
Va cia keletas nurodyta, nors man rodo ne visi:
http://www.chicagotr...51046.mapmashup
Spausk ant smeigtuku. Kaip visada, Downers Grove tures juos ant 75 gatves.
Cia dar keletas:
http://www.nbcchicag...g-97480064.html
Aciu Balandiene,taip gerai vakar be maziuko pasedejom ir paziurejom fejerverkus nueje,labai jau dekinoje vietoje gyvenam kad pesciomis tereikejo minute eiti ,,,As zinojau kad cia bus tik nezinojau kelinta valanda
QUOTE(sypseneleee @ 2010 07 05, 08:36)
Aciu Balandiene,taip gerai vakar be maziuko pasedejom ir paziurejom fejerverkus nueje,labai jau dekinoje vietoje gyvenam kad pesciomis tereikejo minute eiti ,,,As zinojau kad cia bus tik nezinojau kelinta valanda
Mes tai šiemet pirmą kartą likom per fejerverkus namuose, tai per langą gal kokiose šešiose vietose iš karto buvo matyt, kaip saliutavo QUOTE(sushi @ 2010 07 05, 09:53)
Mes tai šiemet pirmą kartą likom per fejerverkus namuose, tai per langą gal kokiose šešiose vietose iš karto buvo matyt, kaip saliutavo
Na jums tai gerai nes pas mus daugiau girdejosi nei matesi,arba egles su pusimis uzstoja arba kiti namai ...Bandziau Kevinuka vestis,bet is po baseino ir parko taip buvo nusivares kad tiesiog i nieka neregavo...o pries tai tai kiekvieno fejerverko suvi vis kartojo bum-bum ,siandien per telika pamate juos irgi ta pati rodo su pirstuku ir burbuliuoja bum-bum
Sveikos, senai be buvau jau cia uzklydusi... Mazylei mano jau 2 menesiai, augam greit. Gera mergyte, rami, miega gerai, pienuko daug turiu...
Labukas,kaip cia tylu ,visos kazkur matyt poilsiauja su savo vaikuciais...
QUOTE(sypseneleee @ 2010 07 12, 08:37)
Labukas,kaip cia tylu ,visos kazkur matyt poilsiauja su savo vaikuciais...
Arba po kitas temas išsilakstę
aga.. kavinukė, leliukai, besilaukiančios..... per tris temas bendrauja visos
mano mašina vis dar be ac, taip, kad meet'ukų jokių nesiųlau, stengiamės kuo rečiau laiką mašinoje leisti
mano mašina vis dar be ac, taip, kad meet'ukų jokių nesiųlau, stengiamės kuo rečiau laiką mašinoje leisti
QUOTE(pupa999 @ 2010 07 12, 13:04)
Jetus, numirciau, per tokiaus karscius dar. . .
QUOTE(Balandiene @ 2010 07 13, 08:56)
Jetus, numirciau, per tokiaus karscius dar. . .
nemirtum nemirtum... kai neturi kito pasirinkimo gyveni su tuo ką turi
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 30, 18:29)
Valdele, Lorinados mažytei Perlai jau du mėnesiukai beveik
O jūs smagiai laiką LT praleiskit
O jūs smagiai laiką LT praleiskit
Ziuriu Perla populiarus vardas pardas pasidare jau savo pazistamu rate antra Perliuke
as ir su mama savo uzsiemusi visokiais apgyvendinimo klausimais dabar dar liko surasti drauga ir viskas...