oho 5h..
na tai ar susibegam sia savaite? nes as nuo pirmadienio pradedu bandyti dirbti ir bus maziau laiko.
Siulau ketvirtadieni
Aš ketvirtadienį pas Raganiukę varau
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 22, 19:01)
Aš ketvirtadienį pas Raganiukę varau
ot neteisybe... kokia populiari pasidarei paskutiniu metu... tuoj reikes menesi i prieki planuoti susitikima su tavimi
Michgirl, skaitinėji, ir tu į meet'ą kokį jungtis žadi gal ?
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 22, 23:35)
Michgirl, skaitinėji, ir tu į meet'ą kokį jungtis žadi gal ?
jei kunigaiksciuose butu gal ir susigundyciau ant kugeliuko
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 22, 20:48)
jei kunigaiksciuose butu gal ir susigundyciau ant kugeliuko
oj kaip man buvo bloga po paskutinio apsilaikymo ten...
o pas mane šiandien stogą keitė tai vaikai miegot negalėjo ir elektra dingo tai valgyt negalėjau daryt niekom užtai kaip atlygis už mano bėdas pas Raganiukę baseine gavau pasipliuškenti
Ridzis sakė parašys, bet matau nieko neparašė... gal ryt kas nori Westmont parke tam su fontaniukais vaikams susitikti
Ridzis sakė parašys, bet matau nieko neparašė... gal ryt kas nori Westmont parke tam su fontaniukais vaikams susitikti
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 23, 05:05)
ot neteisybe... kokia populiari pasidarei paskutiniu metu... tuoj reikes menesi i prieki planuoti susitikima su tavimi
Pifuk, tik duok zinot, kad nori, ir mielai i svecius priimsiu
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 25, 06:14)
gal ryt kas nori Westmont parke tam su fontaniukais vaikams susitikti[/size] [/color]
Jei tikrai varom ir po pietu, tai as mielai prisijungciau
nu kur kur varom ir kada?
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 28, 13:18)
prašom pas mane , bet kurią dieną, bet kuriuo metu Yra baseinas, smėlio dėžė kieme, yra playground kitoj gatvės pusėj, su vaizdu į ežerą, daug nuostabių takelių pasivaikščiojimui.... refreshments are ALWAYS FREE
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 17, 19:28)
O ir nauju leliuku ( Lorinados ) jau turim kuriu ir dar nemaciau
vau ! jau tikrai senokai pas cikagietes nesilankiau. Jau lorinada leliu turi ????
Didziuliai sveikinimai lorinadai !!!!!
Na,o as su visa savo seimyna penktadieni islekiu i Lt ,tai per darbus net ner kada prie kompo prisesti. Ziuriu naujienu pilna ,o as nieko nezinau kas vyksta. Nu gal rudeni daugiau laiko bus. Tai linksmai laika per mytukus praleiskit ,o as gal prisijungsiu rudeni.
Valdele, Lorinados mažytei Perlai jau du mėnesiukai beveik
O jūs smagiai laiką LT praleiskit
O jūs smagiai laiką LT praleiskit