Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

oho 5h.. blink.gif
na tai ar susibegam sia savaite? nes as nuo pirmadienio pradedu bandyti dirbti ir bus maziau laiko. ax.gif

Siulau ketvirtadieni gathering.gif
Atsakyti
Aš ketvirtadienį pas Raganiukę varau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 22, 19:01)
Aš ketvirtadienį pas  Raganiukę varau  biggrin.gif

ot neteisybe... kokia populiari pasidarei paskutiniu metu... bigsmile.gif thumbup.gif tuoj reikes menesi i prieki planuoti susitikima su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Michgirl, skaitinėji, ir tu į meet'ą kokį jungtis žadi gal ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 22, 23:35)
Michgirl, skaitinėji, ir tu į meet'ą kokį jungtis žadi gal ?  bigsmile.gif

jei kunigaiksciuose butu gal ir susigundyciau ant kugeliuko bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 22, 20:48)
jei kunigaiksciuose butu gal ir susigundyciau ant kugeliuko  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

oj kaip man buvo bloga po paskutinio apsilaikymo ten... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o pas mane šiandien stogą keitė tai vaikai miegot negalėjo ir elektra dingo tai valgyt negalėjau daryt niekom užtai kaip atlygis už mano bėdas pas Raganiukę baseine gavau pasipliuškenti biggrin.gif

Ridzis sakė parašys, bet matau nieko neparašė... gal ryt kas nori Westmont parke tam su fontaniukais vaikams susitikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 23, 05:05)
ot neteisybe... kokia populiari pasidarei paskutiniu metu...  bigsmile.gif  thumbup.gif  tuoj reikes menesi i prieki planuoti susitikima su tavimi  drinks_cheers.gif

Pifuk, tik duok zinot, kad nori, ir mielai i svecius priimsiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 25, 06:14)
gal ryt kas nori Westmont parke tam su fontaniukais vaikams susitikti[/size]  bigsmile.gif [/color]

Jei tikrai varom ir po pietu, tai as mielai prisijungciau smile.gif
Atsakyti
nu kur kur varom ir kada?
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 28, 13:18)
nu kur kur varom ir kada?

prašom pas mane , bet kurią dieną, bet kuriuo metu biggrin.gif Yra baseinas, smėlio dėžė kieme, yra playground kitoj gatvės pusėj, su vaizdu į ežerą, daug nuostabių takelių pasivaikščiojimui.... refreshments are ALWAYS FREE bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 17, 19:28)
O ir nauju leliuku ( Lorinados  4u.gif  )  jau turim kuriu ir dar nemaciau  wub.gif

bigsmile.gif vau ! jau tikrai senokai pas cikagietes nesilankiau. Jau lorinada leliu turi ????
Didziuliai sveikinimai soske.gif lorinadai !!!!!
Na,o as su visa savo seimyna penktadieni islekiu i Lt ,tai per darbus net ner kada prie kompo prisesti. Ziuriu naujienu pilna ,o as nieko nezinau kas vyksta. Nu gal rudeni daugiau laiko bus. Tai linksmai laika per mytukus praleiskit ,o as gal prisijungsiu rudeni. 4u.gif
Atsakyti
Valdele, Lorinados mažytei Perlai jau du mėnesiukai beveik biggrin.gif
O jūs smagiai laiką LT praleiskit thumbup.gif
Atsakyti