na nezinau, bandyk kita meistra kviestis, gal kas rekomenduos, amerikonai gan brangus, pamenu mes ir vargom su kondiku, atvaziuoja, pripildo freono ir isvaziuoja, o paskaiciuoja jei kaip turi but, o kad praleidzia tai tik is kelinto karto nustate, tai paskui Saulius ir patare nauja statyti ir galingesni.
Gal kuri yra uzsisakius pokalbius i Eurpoa per kalbek.com
Kaip Jums su pokalbiais....As jau pradejau skaiciuoti kiek prakalbu .Vis man uzdeda po 5-10 minuciu prie kiekvieno pokalbio.Jei ilgiau pakalbu tai ir visas 15 min.Pas mane buvo apmokejimas pacios...Kazkaip patapo jau automatinis..... Ar patenkintos.....ju paslauga...
Papildyta:
Seip nebuciau gal ir atkreipus...bet sneku lyg normaliai...Vis pasipildo pasipildo.....automatiskai.....Pasidare idomu pradejau skaiciuoti....pasirodo nesutampa su ju skaiciuokle mano....Nes telef,rodo kiek prakalbejai. KIEK LAIKO VYKO POKALBIS....
Kaip Jums su pokalbiais....As jau pradejau skaiciuoti kiek prakalbu .Vis man uzdeda po 5-10 minuciu prie kiekvieno pokalbio.Jei ilgiau pakalbu tai ir visas 15 min.Pas mane buvo apmokejimas pacios...Kazkaip patapo jau automatinis..... Ar patenkintos.....ju paslauga...
Papildyta:
Seip nebuciau gal ir atkreipus...bet sneku lyg normaliai...Vis pasipildo pasipildo.....automatiskai.....Pasidare idomu pradejau skaiciuoti....pasirodo nesutampa su ju skaiciuokle mano....Nes telef,rodo kiek prakalbejai. KIEK LAIKO VYKO POKALBIS....
aš kalbėk.com naudoju ir kai tik prisijungiau žiūrėjau ar teisingai minutes skaičiuoja ir tikrai teisingai ir pati pasipildau, jokių nesklandumų kol kas nebuvo. Reiks pasitikrinti dar kartą, gal servisas suprastėjo O paskambinus labai maloniai ir aiškiai su berniuku pašnekėti galima jei klausimų kyla
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 13, 21:49)
O paskambinus labai maloniai ir aiškiai su berniuku pašnekėti galima jei klausimų kyla
Nujo jis labai malonus...
Sveikos Cikagos mamytes
Kreipiuosi i jus su klausimu/prasymu.
Sakykit, kur jus dedat isaugtus savo vaikiuku rubelius. Pagalvojau, gal netycia parduodat geros bukles daiktelius Man labai patinka JAV firmu rubeliai, bet siustis is ten brangoka. Jei $ ir Lt santykis butu 1:1, butu bet deja, taip nera
Jei kuri nors sutiktumete parduoti, atsiusti i Lietuva (aisku, mano saskaita), labai laukciau zinutes Domina rubeliai mergytei nuo 15.-2 m. ir berniukui nuo 2.5-3 m. amziaus
Kreipiuosi i jus su klausimu/prasymu.
Sakykit, kur jus dedat isaugtus savo vaikiuku rubelius. Pagalvojau, gal netycia parduodat geros bukles daiktelius Man labai patinka JAV firmu rubeliai, bet siustis is ten brangoka. Jei $ ir Lt santykis butu 1:1, butu bet deja, taip nera
Jei kuri nors sutiktumete parduoti, atsiusti i Lietuva (aisku, mano saskaita), labai laukciau zinutes Domina rubeliai mergytei nuo 15.-2 m. ir berniukui nuo 2.5-3 m. amziaus
Sveikos mamytes... Gal darom kada susitikima koki? Senai jau visos bendravom O ir nauju leliuku ( Lorinados ) jau turim kuriu ir dar nemaciau
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 18, 03:28)
Sveikos mamytes... Gal darom kada susitikima koki? Senai jau visos bendravom
As uz kad ir kita savaite - jei oras geras gal varom su vaikuciais i koki spalash parkeli, kad ir ta kur praeita dideli meetuk'a darem...
QUOTE(raganiuke @ 2010 06 17, 19:02)
As uz kad ir kita savaite - jei oras geras gal varom su vaikuciais i koki spalash parkeli, kad ir ta kur praeita dideli meetuk'a darem...
mums tinka visos dienos tik ne Treciadieni
Labukas merginos siandien mes nedirbame ,tad jei ka gal ka sumastysit skambtelkite...Nes mes busim namie ir aisku rasim darbu ,per tuos darbus nebera kada namie ka normaliai pasidaryti tad bent jau si ryta kibsiu i daba namuose
Niu didžiosios mastytojos Mes namie labai smagiai sėdim, visą mėnesį gastroliavom, tai dabar namučiai džiaugsmas didelis. O Aleksiukas vis pietų miegelį arba vežime arba mašinoj miegojo tai kai pagaliau gavo namie pamiegoti tai pūtė į akį 5 valandas ir naktimis pradėjo miegoti