Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

na nezinau, bandyk kita meistra kviestis, gal kas rekomenduos, amerikonai gan brangus, pamenu mes ir vargom su kondiku, atvaziuoja, pripildo freono ir isvaziuoja, o paskaiciuoja jei kaip turi but, o kad praleidzia tai tik is kelinto karto nustate, tai paskui Saulius ir patare nauja statyti ir galingesni.
Atsakyti
Laukiu jo ryt.....paziuresiu ka pasakys....Sake daba jau savo pulteli atsives
...Ana syki pati vaziavau pirkau ir keiciau.....
Atsakyti
Laba'
Nu ka atejo meistriukas.SAULIUKAS.....ziurejom,kas gi tam mano kondikui...
nugi gal pasirodo kaista siena mano viena....nes neveikia ventiliatorius stoge,neatvesina stogo,kaista siena....kur stovi pultelis....Ziuresim.lauksim...gal ir gedima radom.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 13 birželio 2010 - 07:16
Gal kuri yra uzsisakius pokalbius i Eurpoa per kalbek.com
Kaip Jums su pokalbiais....As jau pradejau skaiciuoti kiek prakalbu .Vis man uzdeda po 5-10 minuciu prie kiekvieno pokalbio.Jei ilgiau pakalbu tai ir visas 15 min.Pas mane buvo apmokejimas pacios...Kazkaip patapo jau automatinis..... doh.gif Ar patenkintos.....ju paslauga...
Papildyta:
Seip nebuciau gal ir atkreipus...bet sneku lyg normaliai...Vis pasipildo pasipildo.....automatiskai.....Pasidare idomu pradejau skaiciuoti....pasirodo nesutampa su ju skaiciuokle mano....Nes telef,rodo kiek prakalbejai. ax.gif KIEK LAIKO VYKO POKALBIS....
Atsakyti
aš kalbėk.com naudoju ir kai tik prisijungiau žiūrėjau ar teisingai minutes skaičiuoja ir tikrai teisingai ir pati pasipildau, jokių nesklandumų kol kas nebuvo. Reiks pasitikrinti dar kartą, gal servisas suprastėjo g.gif O paskambinus labai maloniai ir aiškiai su berniuku pašnekėti galima jei klausimų kyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2010 06 13, 21:49)
O paskambinus labai maloniai ir aiškiai su berniuku pašnekėti galima jei klausimų kyla  smile.gif

Nujo jis labai malonus... ax.gif
Atsakyti
Sveikos Cikagos mamytes mirksiukas.gif
Kreipiuosi i jus su klausimu/prasymu.
Sakykit, kur jus dedat isaugtus savo vaikiuku rubelius. Pagalvojau, gal netycia parduodat geros bukles daiktelius g.gif Man labai patinka JAV firmu rubeliai, bet siustis is ten brangoka. Jei $ ir Lt santykis butu 1:1, butu thumbup.gif bet deja, taip nera verysad.gif
Jei kuri nors sutiktumete parduoti, atsiusti i Lietuva (aisku, mano saskaita), labai laukciau zinutes mirksiukas.gif Domina rubeliai mergytei nuo 15.-2 m. ir berniukui nuo 2.5-3 m. amziaus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes... Gal darom kada susitikima koki? Senai jau visos bendravom smile.gif O ir nauju leliuku ( Lorinados 4u.gif ) jau turim kuriu ir dar nemaciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2010 06 18, 03:28)
Sveikos mamytes... Gal darom kada susitikima koki? Senai jau visos bendravom smile.gif

As uz kad ir kita savaite - jei oras geras gal varom su vaikuciais i koki spalash parkeli, kad ir ta kur praeita dideli meetuk'a darem... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke @ 2010 06 17, 19:02)
As uz kad ir kita savaite - jei oras geras gal varom su vaikuciais i koki spalash parkeli, kad ir ta kur praeita dideli meetuk'a darem... bigsmile.gif

mums tinka visos dienos tik ne Treciadieni ax.gif
Atsakyti
Labukas merginos siandien mes nedirbame ,tad jei ka gal ka sumastysit skambtelkite...Nes mes busim namie ir aisku rasim darbu ,per tuos darbus nebera kada namie ka normaliai pasidaryti tad bent jau si ryta kibsiu i daba namuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 22 birželio 2010 - 14:18
Niu didžiosios mastytojos bigsmile.gif Mes namie labai smagiai sėdim, visą mėnesį gastroliavom, tai dabar namučiai džiaugsmas didelis. O Aleksiukas vis pietų miegelį arba vežime arba mašinoj miegojo tai kai pagaliau gavo namie pamiegoti tai pūtė į akį 5 valandas ir naktimis pradėjo miegoti biggrin.gif
Atsakyti