QUOTE(Isabelle @ 2010 05 16, 18:46)
valdele as suprantu ka rasai...bet juk ir visose ligose yra galimybe mirciai..net ir gripas kuriuom sergam kiekvienais metais yra ir net labai didele galimybe mirciai....
Va va ,butent siemet ,kaip vaikus nustojau skiepinti ir naudojuosi visai kitais metodais tai nei vienas seimos narys nesirgom net sloga !!!! Dominykas gal du kart po dvi dienas turejo temperaturos ,tai net pas gydytoja nejau. O visada budavo taip ,kad tik nueinu ir iskart antibiotikai . Paskui jau viena karta neiskenciau ir gydytojai papristaravau ,kad negi nera jokiu kitu vaistu nei antibiotikai .Tai ji labai isizeide ,kad butinai reikia ir viskas. Bet taip tu anrtibiotiku ir nepirkau .Ir vaikas isgijo be ju. Pernai pakeiciau pediatra ir esu labai laiminga .
QUOTE(MichGirl @ 2010 05 16, 21:20)
o ne kaip Valdele tik parasa suraityti ant pakistos formos ir nezinot nieko nei kas nei kaip nei nuo ko vaika bado Sakau man dar ne karto vaikui nebakstelejo nedave man popieriu apie kiekviena vakcina, nuo pat gimimo - trys gydytojai.
matai ,gal mes ne visos iskart gimstam toookios patyrusios kaip tu. Man su pirmu vaiku buvo labai daug klausimu ,o kada salia nebuvo nei mamos ,nei uosvienes ,tai gydytoja tuo metu man atrode pats patikimiausias zmogus ,kada iskilo klausimas del vaiko. Su antru vaiku viskas jau buvo kitaip ,tai va gal tada ir maziau klaidu padariau.