as tikiu ir zinau,kad mobilus telefonai tikrai yra blogiau uz laidinius,tik daviau palyginima,lad visada yra 2 puses ir reikia paciam atsirinkti ka daryt,o maziau tiketi paskaicius viena ar kita straipsni...
del skiepu-drauge sesele ligoninej dirba,tai sake vaje vaje kokiu tik zmoniu nera is visur suvaziavusiu,su kokiom ligom,kad net baisu...
as skiepiju vaikus,neskiepiju nuo gripo tik,o visus kitus skiepus gavom,niekada nedaviau visu skiepu per viena diena,kaip ypac naujagimiams duoda 4 adatas vienu metu,visada isskirstom su daktare,per keli kartus paskiepijam...
nu man idomu ar tie zmones,kurie pries skiepus dabar vykdami i kokia afrika nepasiskiepytu ? ar noretu uzsikresti kokia zaraza,as ta pacia raudoniuke dabar bijociau susirgti,gerai,kad as maza budama lengvai persirgau,o va puske labai sunkiai pernese tas lygas,ypac kiaulyte...
QUOTE(Balandiene @ 2010 05 14, 09:29)
Del trecio pasaulio saliu, tai ten gi ne tik skiepuose problema. Juk ten baisios nesanitarios salygos, zmoniu sangrudis, kur geria ir maudosi jie kazkokiame drumzliname vandenyje pilname virusu ir bakteriju. Viena pazistama dabar po Indija vazinejasi bizio reikalais, tai traukiniai sake baisus, blusos ir tarakonai pagrindiniai draugai. Sake susisuki i paklode, uzmerki akis, ir bandai negalvoti kas ir kaip ten aplink tave ropineja.
taip bet ne viskas per vandeni, tarakonus ir antisarines salygas persiduoda. Ji irgi is ten gryzus kazka ant saves parsives, zmones is ten cia atvaziuoja turistauti ir gyventi ir atvezti gali bet ko. Juk i JAV siaip pavieset atvykstant niekas nepraso jokiu skiepu formu ar ligu istoriju, taip kad kas yra treciajam pasaulyje labai lengvai kasdien atkeliauja ir pas mus. Ir jei butu visi neskiepyti tai nebutu didelio skirtumo nuo to trecio pasaulio ligu klausimais.
Sveikos
Visus kvieciame i mitinga kovai su pedofilais.
Viskas vyks siandien 4val prie Lietuviu pasaulio centro Lemonte.
Atsineskit plakatu, veliavu
Visus kvieciame i mitinga kovai su pedofilais.
Viskas vyks siandien 4val prie Lietuviu pasaulio centro Lemonte.
Atsineskit plakatu, veliavu
nezinau ar kas nors is jusu skaite sita knyga . Joje tikrai neagituoja nei pries skiepus ,nei uz juos,tiesiog ten yra isaiskinta kokia tai liga ,kaip ji pasireiskia ,koks gydymas ,kokie ligos simptomai ir t.tt. ir paskui apie skiepus,kokie skipiepai ,is ko jie pagaminti ,kokie pasaliniai poveikiai ir t.t..Kad tiesiog tevai ateje pas gydytoja zinotu nuo ko vaikas yra skiepijamas ir visa informacija apie skiepa .Nezinau kaip jus ,bet man gydytoja niekada nepaaiskino apie liga ,nuo kurios vaikas yra skiepijamas ,tik po nosim pakiso papiergali ,kad pasirasyciau ,kad skiepa gavo ir viskas. Pati vaikystej prasirgau visom tom vaikiskom ligom ir kaip matot gyva.Zinot ,kazkaip dometis pradejau tada ,kada pati gydytoju vos nebuvau nugydyta ,o kaip gydytojui pati pasakiau kas man galetu buti ,tai jis visiskai atmete ta galimybe. bet po visu tyrimu ir idealiu rezultatu ,kada gydytojai nieko negalejo rasti ,pati atradau atsakyma internete.Ir isgijau be jokiu vaistu ,nors buvo jau israsyta doze vaistu ,kuriu taip niekada ir nepirkau ,nes gydytoju atsakymas buvo toks , kad pabandykim situs vaistus ,gal pades. Va tada kazkaip ir pradejau dometis skiepais ,nes man pasirode ,kad ju jau labai daug.Manau ,kad pati skiepu ideja gal ir nebutu labai bloga ,jeigu paskui juos nesektu tooooookia eile pasaliniu poveikiu. Ar kada skaitet skiepo informacija ,kad pasaliniai povekiai tokie ,kaip vemimas ,traukuliai,temperatura ar netgi mirtis. manau ,kad kiekviena is musu pasirinktume ,kad vaikas prasirgtu kazkuria infekcine liga ,negu zinodamos ,kad po skiepo ,nors ir labai maza galimybe ,vet vis tik yra mirtis.
valdele as suprantu ka rasai...bet juk ir visose ligose yra galimybe mirciai..net ir gripas kuriuom sergam kiekvienais metais yra ir net labai didele galimybe mirciai....
QUOTE(valdele @ 2010 05 16, 20:30)
Ar kada skaitet skiepo informacija ,kad pasaliniai povekiai tokie ,kaip vemimas ,traukuliai,temperatura ar netgi mirtis. manau ,kad kiekviena is musu pasirinktume ,kad vaikas prasirgtu kazkuria infekcine liga ,negu zinodamos ,kad po skiepo ,nors ir labai maza galimybe ,vet vis tik yra mirtis.
o nuo infekciniu ligu tipo nera pasaliniu poveikiu jokiu? ar tik knygoj neraso tai tu galvoji, kad nera, tipo prasergi ir vaikstai paskui kaip niekur nieko 100%a atveju?
O del gyd, tai as jau kelinta kart stebiuosi pas kokius jus ten gyd vaikstot, kad viska nuo jusu amzinai slepia. Skiepini vaika, bet nezinai nieko apie skiepa? O po visko skaitai knygas ir baisiesi kai vaikai jau priskiepyti.. keistai.. nes mano vaikas dabar pas trecia pediatra eina ir visi trys pries kiekvienus skiepus duoda 2-3 lapus info su viskuo aprasytu ir apie pati skiepa ir apie pasalines reakcijas ir net statistikas kiek vaiku turi tokia reakcija po skiepo, kiek anokia, kiek mirsta. Ka daryti jei tas pasireiskia, ka anas ir t.t. Patys pasirenkat pas ka eiti, laisva salis - laisva sistema.
MichGirl, aš tai nežinau pas kokius tu stebuklingus daktarus eini, kad tau jie tiek visko duoda ir paaiškina, aš kiek perėjau, bet ant tokių stebuklingų dar nei kart neužtaikiau
QUOTE(pupa999 @ 2010 05 16, 22:55)
MichGirl, aš tai nežinau pas kokius tu stebuklingus daktarus eini, kad tau jie tiek visko duoda ir paaiškina, aš kiek perėjau, bet ant tokių stebuklingų dar nei kart neužtaikiau
tai eik kol rasi interneta turi, telefona turi ir t.t. galu gale liezuvi turi pasiklausti, o ne kaip Valdele tik parasa suraityti ant pakistos formos ir nezinot nieko nei kas nei kaip nei nuo ko vaika bado Sakau man dar ne karto vaikui nebakstelejo nedave man popieriu apie kiekviena vakcina, nuo pat gimimo - trys gydytojai.
QUOTE(pupa999 @ 2010 05 16, 21:55)
man pradejo duoti kai pati pradejau reikalauti ir kalbeti....o ne akym mirkscioti ir sutikti su daktaru su viskuom ka jis sako....
cia visai neseniai apsilankiau pas daktara ir pradejo man skiepus kisti....sakau pala pala....kas cia per skeipai, nuo ko jei, ar man ju tikrai reikia ir t.t.....tai gavau kruva lapu ir laiko apsiprendimui .....o jei buciau akym mirksejus butu ir paskiepija..... arba sakius tik aciu ne, buciau ir negavus informacijos....
nebetyliu as dabar...
Neklausiant, tai tikrai nesu maciusi kad duotu. Kai klausineji, tai daugiau ar maziau duos, bet kad isgauti pilna informacija, tai turi buti tiek jau apsisvietes ir apsiskaites, kad ojojoj. Atsimenu, kai nescia budama pradejau klausineti del gimdymo, tai po keliu klausimu i mane taip kreivai pasiziurejo, ir sako: "Are you in the medical profession?" Issigando mat moretiske kad prispirsiu prie sienos.
Man patinka WHO websaitas, tenai yra statistika visu pagrindiniu ligu, ir rodo ju paplitima kiekvienoje salyje: http://apps.who.int/ghodata/
Is knygu, tai man patiko sita: http://www.amazon.co...h...5166&sr=8-6
Sita gydytoja irgi aiskiai apraso kiekvieno skiepo pliusus ir minusus, ligu paplitima, skiepu reakcijas, taip pat pataria kaip juos isskirstyti kad kartu neskiepyt, ir kiek laiko islaukti kad kuo veliau jais skiepyti jei nera reikalo. Nes visgi yra didelis skirtumas ar tu 8 svaru maziukui suvarysi ta pacia doze, ar 30-40 svaru vaikui.
Valdele, tokie skiepu poveikaiai kaip temperatura ar vemimas, tai mane dar ne taip gasdina, nes daugumoje atveju, sako, kad gal 3-7 dienas pakils temperatura, sutins limfmazgiai, ar pan, ir kad "nebus jokiu ilgalaikiu sveikatos sutrikimu". Bet tai niekur nera irodyta del to nebuvimo ilgalaikiu sveikatos sutrikimu. Jeigu vaiko/zmogaus sistema taip stipriai reaguoja i ta skiepa, kad sutinsta limfmazgiai, arba pradeda sukti ir skaudeti sanarius, tai gali buti kad tai sukels ir kazkokius ilgalaikius sveikatos sutrikimus.
Man patinka WHO websaitas, tenai yra statistika visu pagrindiniu ligu, ir rodo ju paplitima kiekvienoje salyje: http://apps.who.int/ghodata/
Is knygu, tai man patiko sita: http://www.amazon.co...h...5166&sr=8-6
Sita gydytoja irgi aiskiai apraso kiekvieno skiepo pliusus ir minusus, ligu paplitima, skiepu reakcijas, taip pat pataria kaip juos isskirstyti kad kartu neskiepyt, ir kiek laiko islaukti kad kuo veliau jais skiepyti jei nera reikalo. Nes visgi yra didelis skirtumas ar tu 8 svaru maziukui suvarysi ta pacia doze, ar 30-40 svaru vaikui.
Valdele, tokie skiepu poveikaiai kaip temperatura ar vemimas, tai mane dar ne taip gasdina, nes daugumoje atveju, sako, kad gal 3-7 dienas pakils temperatura, sutins limfmazgiai, ar pan, ir kad "nebus jokiu ilgalaikiu sveikatos sutrikimu". Bet tai niekur nera irodyta del to nebuvimo ilgalaikiu sveikatos sutrikimu. Jeigu vaiko/zmogaus sistema taip stipriai reaguoja i ta skiepa, kad sutinsta limfmazgiai, arba pradeda sukti ir skaudeti sanarius, tai gali buti kad tai sukels ir kazkokius ilgalaikius sveikatos sutrikimus.