Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

Sveikos, situacija pas mane tokia, kad pradedu svarstyt, kaip cia isjudet... Turiu du berniukus, beveik 3 ir 4 metu. Palikti ju niekur negalesiu, gyvenu vos uz VLN, vairuoju, tai susuitikt sostinej butu neproblema... Reik daug ka apsvarstyt, bet reik pradet, nes pats akmuo nepajudes, rudeni noreciau isvaziuot... Mamytes, jungiames, kalbos puikiai nemoku, bet prasikalbeciau, manau. Siemet baigiau univera, bet gyvent cia mums nelabai yra kur, vien is atlyginimo, jei ir susirasciau darba, sunkiai 3 prasisuktum: darzas, nuoma, komunelines... doh.gif

Reik susipazint bent pradziai. Galiu bet kada, daba esu laisva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 11:59)
Sveikos merginos..

na, niekad netikejau, kad uzklysiu i tokias temas, ir, tuo labiau, rasysiu..
taigi.. nusprendziau, kad reikia kazka keisti savo gyvenime.. turiu vyra kolkas, mergaite 1,5 metuku.. nuo 4 menesiu isejau dirbt, vyras liko namie.. finansiskai taip apsimokejo labiau.. nes nebutume isgyvene, jei buciau pasilikusi namuose.. taigi. dirbu administracini darba, taciau net negaunu 1000 i rankas..
zodziu.. kaip kilo mintis apie uzsieni? su vyru noriu skirtis.. istekejau "del vaiko", meiles nebuvo.. dabar gyvenam tiesiog kaip kambariokai.. galeciau iseit pas mama, taciau aps ja nera patogumu, ir ji bando mano gyvenima kontroliuot.. be to.. reikia pinigeliu..
taigi, noriu islekt kazkur.. mastau apie airija.. tik va.. bijau su vaiku vykti.. aplamai, kol zengiu zingsni - daug laiko praeina.. dar pats didziausias baisumas - anglu kalba jau 5 metus nenaudojama.. nemokejau jos tobulai, todel reiktu pasimokint vel..
tiesa.. ar siuo metu vaiko isvykimui reikalingas tevo sutikimas?
Papildyta:
Tiesa... galbut cia yra siaulieciu? smile.gif

Tevo sutikimas nereikalingas ax.gif
Atsakyti
niu, o siauliuos niekas neorganizuoja pasimatymo? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Man taip pat iki didmiesciu 200-300 km doh.gif Bet kita savaite planuoju i Moletus pas teta nulekti, o ten Vln.ranka pasiekiamas thumbup.gif Tik turiu dar viena problemele...dirbu m-kloje, todel turiu siokiu tokiu isipareigojimu unsure.gif Manau, savo isvykima galeciau planuoti tik nuo pavasario verysad.gif Taciau musu susitikimuose-pasitarimuose labai noreciau dalyvauti-aktualu man tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 22:27)
niu, o siauliuos niekas neorganizuoja pasimatymo?  ax.gif  smile.gif

Jei pavyks man sudalyvauti susitikime vln.,tai po to vaziuosiu iki Seduvos.Galeciau pabuti gandonesiu ir Siauliuose ax.gif
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie vilniečių susitikimo 4u.gif Kada, kur..?
Atsakyti
O ka kaunietes galvoja? smile.gif
Atsakyti
Sveikos..

Na, man idomu, o tai jus, vilnietes, ka konkreciai galvojate? vaziuot siaip, ne per firma, tiesiog visos kartu?
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 07 12, 14:59)
Sveikos..

Na, man idomu, o tai jus, vilnietes, ka konkreciai galvojate? vaziuot siaip, ne per firma, tiesiog visos kartu?

As manau, kad vaziuoti taip "ant durniaus" mazu maziausiai neatsargu.O mes esam ATSARGIOS cool.gif Todel tam ir reikalingi tie susitikimai, kad aptartume visus imanomus, o svarbiausia-saugiausius variantus ir surastume kad ir menka, bet pradzia bigsmile.gif O kadangi mes kol kas tik snekam, bet nedarom, tai kai tik busiu pavilnej-parasysiu valanda ir vieta-kas nores, tas prisijungs.Juk ne zodziais-darbais Tevyne mes mylim wub.gif [COLOR=yellow]Nors ta tevyne musu dabar mylet ir neistengia[COLOR=yellow] verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiurtė: 12 liepos 2010 - 17:10
Jei kas domites Anglija, cia idomiai aprasomos islaidos

http://www.anglija.l...as_londone.html

vienam zmogui - savaitei pragyventi Londone reikia maždaug 130 – 160 svarų. Jei keliese nuomotis nama, manau pigiau, jei keliese dirba, o viena priziuri uki, vaikus, dar geriau, kol visos atsistos ant koju...
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 10:59)
tiesa.. ar siuo metu vaiko isvykimui reikalingas tevo sutikimas?
Papildyta:
Tiesa... galbut cia yra siaulieciu? smile.gif

Kiek draugiu emigravo , tevo sutikimo nereikejo 4u.gif

Sveikos , as irgi minty audziu pavasari vaziuot i UK , nes iki pavasario man dar sodra mokes .Kazkada esu jau ten buvusi , pries 10 m braskynuose ,brokoliuose... bet dabar noreciau i koki nors fabrika , kad butu darbas valandinis ax.gif
Turiu du vaikus 5.5 m ir 1.2 m bet abu pradziai palikciau LT kol ten isikurciau ,isidirbciau ,prasimusciau.
Ar yra kas pavasari prisijungtu ? 4u.gif kalba moku tik tiek ,kad galeciau susikalbet , beje pries 10 m skridau visiskai viena kaip pirstas - rankoje turedama tik lapuka su adresu ( man tada buvo 20 m) , ir nieko , nepasimeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 12 liepos 2010 - 19:15
Sveikos stipruolės 4u.gif
Paskaičiau ir apsižavėjau jūsų drąsa, mano šeimoje panaši situacija, bet tik finansine prasme, daug kabo skolų bankams ir kredito bendrovėms, esmė tik kad su vyru kol kas tfu tfu tfu viskas normaliai smile.gif dėl sunkios padėties finansinės vyras jau išvyko užsienin verysad.gif pamažu kapstomės, tačiau labai labai sunku emociškai.............
TODĖL VISOMS KURIOS IŠVYKSIT SAKAU, BŪTINAI IŠ KARTO IMKIT VAIKUS KARTU, TAI BUS IR DIDESNIS STIMULAS STENGTIS, IR DVASINĖ RAMYBĖ JUMS IR VAIKAMS, PATIKĖKIT MANIM, NORS AŠ IR NEBUVAU PALIKUS VAIKŲ, TAČIAU JŲ TĖTIS KASKART IŠVAŽIUODAMAS AŠARĄ BRAUKIA, TAI KĄ KALBĖT APIE MAMOS ŠIRDĮ......
SĖKMĖS JUMS VISOM 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai man retai gaunasi cia apsilankyti tai duodu savo skype ernestita25 kas rimtai masto planuotis kelione i uzsieni tai susirasom per skype koks skirtumas koks miestas yra telefonai galima bus ir tel pagalba pasibendrauti nes susitikima nelabai gaunasi susiorganizuoti , na as sia savaite galiu treciadieni, ketvirtadieni, penktadieni jeigu kam tinka tai rasykit kada jums tiktu per sias dienas ax.gif nes reikia judeti i prieki g.gif
Atsakyti