Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

sveika mano vaiko amzius panasus biggrin.gif
[/quote]
O gal dar ir is Kauno esi? 4u.gif
Atsakyti
[quote=dubcike,2010 06 30, 20:33]
sveika mano vaiko amzius panasus biggrin.gif
[/quote]
O gal dar ir is Kauno esi? 4u.gif
[/quote]
cia manes klausei tai as ne is kauno smile.gif
Atsakyti

[/quote]
as klausiau "ernestitac" biggrin.gif
O siaip pas mane irgi panasi situacija kaip ir pas tave, kol kas iki teismu tik nepriejom, bet..... 4u.gif
Atsakyti
[quote=dubcike,2010 07 01, 20:54]
[/quote]
as klausiau "ernestitac" biggrin.gif
O siaip pas mane irgi panasi situacija kaip ir pas tave, kol kas iki teismu tik nepriejom, bet..... 4u.gif
[/quote]
taiva as siandien is teismo jau gavau dokumentus smile.gif neaisku kada cia viskas uzsibaiks,dar negaliu niekur isvaziuot
Atsakyti
taiva as siandien is teismo jau gavau dokumentus smile.gif neaisku kada cia viskas uzsibaiks,dar negaliu niekur isvaziuot
[/quote]

As irgi kolkas negaliu niekur vaziuot, kai bus issprestas klausimas del vaiko, tada bandysiu kelt sparnus, nes nebeimanoma toj Lietuvoj isgyventi
Atsakyti
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestitac @ 2010 07 04, 22:04)
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti  ax.gif  4u.gif

butu labai smagu. Tika kad mes ne taip daznai Vilniuje bunam, bet kazkokiu budu butu galima sugalvot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu svaju isvykti 4u.gif Jau gera pusmeti siuntineju savo cv per eures tinklapi..tyla.Aisku, turiu didziuli minusa-nekalbu angliskai unsure.gif ,nes musu Marijos zeme pries 15metu buvo kazkaip keistai kalbiniais "regionais"suskirstyta,pvz.,pas mus 1oji uzsienio k.buvo vokieciu doh.gif , antroji-rusu. Tai ka man db su ta vokieciu daryti blink.gif Aisku, gal butu imanoma ir angliskai bent pagrindus ismokti, bet...dziaugiuosi siemet universiteta pagaliau baigus, o kai namie du ugteleje vaikai ir darbas-namai-namai-darbas..Zodziu, be anglu k.-ne is vietos, o sveicarai kol kas neisileidzia cool.gif
Gal yra ir daugiau vienisiu, panasioj situacijoj atsidurusiu?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestitac @ 2010 07 04, 22:04)
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti  ax.gif  4u.gif

Sveika, esu is VLN,ir tom paciom problemom kaip tu ir daugelis cia rasanciu.
Mintis apie gyvenima uzsienyje rezgu jau seniai. Pati esu dirbus JAV. Zinau ka reiskia buti emigrante, gyventi ir dirbti toli nuo namu.... bet verta!
Siuo metu vyksta teismas del skyrybu , todel negaliu planuotis isvykimo laiko.
Auginu 4 metu mazyli. paciai pradziai galeciau palikti i LT.

Labai noreciau susitikti ir gyvai bendrauti su bendramintemis ax.gif 4u.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungčiausi ir aš prie Jūsų, nes karts nuo karto pagalvoju apie išvykimą iš LT į UK. Čia nebematau ateities. Skolos, nuomojamas būstas, bandymas išgyventi, kova už būvį - pavargau taip gyventi. Žinau, kad ten taip pat ne pyragai ir gal didesnė kova už būvį, bet bent jau valdžia taip nežlugdo žmonių. Deja, anglų kalbos turiu tik pagrindus. Bandau skaityti angliškas knygutes, esmę suprantu. Truputį pagerėjus finansinei situacijai rudenį planuoju intensyviai mokytis anglų kalbos.
Atsakyti
QUOTE(Rojus26 @ 2010 07 06, 14:45)
Sveika, esu is VLN,ir tom paciom problemom kaip tu ir daugelis cia rasanciu.
Mintis apie gyvenima uzsienyje rezgu jau seniai. Pati esu dirbus JAV. Zinau ka reiskia buti emigrante,  gyventi ir dirbti toli nuo namu.... bet verta!
Siuo metu vyksta teismas del skyrybu , todel negaliu planuotis isvykimo laiko.
Auginu 4 metu mazyli. paciai pradziai galeciau palikti i LT.

Labai noreciau susitikti ir gyvai bendrauti su bendramintemis ax.gif  4u.gif
mirksiukas.gif

as irgi kolkas negaliu konkreciai zinoti kada unsure.gif tai gal sulome laikus kada kam iseitu susitikti ir surasim bendra laika .
trumpiau sakant as siulau kita savaite 4u.gif man tinka visos dienos nes iseigynes.
TAI KA KAS JUNGIASI PRIE MITO SILIKIT LAIKA IR VIETA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos..

na, niekad netikejau, kad uzklysiu i tokias temas, ir, tuo labiau, rasysiu..

taigi.. nusprendziau, kad reikia kazka keisti savo gyvenime.. turiu vyra kolkas, mergaite 1,5 metuku.. nuo 4 menesiu isejau dirbt, vyras liko namie.. finansiskai taip apsimokejo labiau.. nes nebutume isgyvene, jei buciau pasilikusi namuose.. taigi. dirbu administracini darba, taciau net negaunu 1000 i rankas..

zodziu.. kaip kilo mintis apie uzsieni? su vyru noriu skirtis.. istekejau "del vaiko", meiles nebuvo.. dabar gyvenam tiesiog kaip kambariokai.. galeciau iseit pas mama, taciau aps ja nera patogumu, ir ji bando mano gyvenima kontroliuot.. be to.. reikia pinigeliu..

taigi, noriu islekt kazkur.. mastau apie airija.. tik va.. bijau su vaiku vykti.. aplamai, kol zengiu zingsni - daug laiko praeina.. dar pats didziausias baisumas - anglu kalba jau 5 metus nenaudojama.. nemokejau jos tobulai, todel reiktu pasimokint vel..

tiesa.. ar siuo metu vaiko isvykimui reikalingas tevo sutikimas?
Papildyta:
Tiesa... galbut cia yra siaulieciu? smile.gif
Atsakyti