Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

bliamba as kiek jau praleidau blush2.gif bet tai kaip apsidziaugiau kad dar atsirado vienisa mamyte mirksiukas.gif tai ciotka mes jau trys tai rimtai gerai butu sia savaite susitikti nes i sekmadienio susitikima nespejau verysad.gif
cia viskas labai rimta ir as jau su sita mintim gyvenu jau senai ax.gif
jeigu susitikusios aptarsim visus nuansus ir nuspresim ka jau darau ar nedarom ir reikia pradeti judeti nes laikas yra priesas 4u.gif

man gali irgi parasyti i az biski labiau susipazintume nes drasiau butu ateiti i susitikima nes zinai kai gyvenimas apdauzo tai jau ir pasitikejimas dingsta viskuo g.gif

tikiuosi greitai ivyks musu mitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 03 28, 10:36)
Aciu, kad pasidalinote savo patirtim. Tikrai pravercia kitu zmoniu istorijos, tik gaila, kad tokios liudnos. Tikiuosi, po skyrybu jums bus lengviau  console.gif

aciu az siltus zodzius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(besika @ 2010 04 09, 14:16)
g.gif NA,TAI KUR DINGOM?
prasom del susimatymo si sekmadieni tarp virsuliskiu ir fabijoniskiu,vilnius.man tinka bet kada ir bet kokiu laiku.del vietos derinames i a /z. drinks_cheers.gif

labas as parasiau tau i az , per velai pamaciau doh.gif tikiuosi kaip nors gausis susitikti dar pe si menesi rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! Priimkit ir mane,jei dar nevelu sad.gif seniai svajoju apie tai. Turiu dukrele 11metu. Bet as is Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DolceGabana @ 2010 04 29, 14:33)
Sveikutes! Priimkit ir mane,jei dar nevelu sad.gif seniai svajoju apie tai. Turiu dukrele 11metu. Bet as is Kauno 4u.gif

4u.gif sveika,taip,mums kaip tik truksta ketvirtos mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
parasiau i a/z
Atsakyti
Labas, pasiskaičiau jūsų temelę. Šaunuolės mamytės, kad taip šauniai sumąstėte. Tikiuosi jums pasiseks. Ir būtinai, kai tik turėsit galimybę, praneškit kaip sekėsi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,šaunuolės esat kad nebijote rizikuoti.Palaikau jus 100%,tik norėčiau sužinoti į kokią šalį galvojate vykti?Ir ar kalbate angliškai ar nors viena iš jūsų vairuojate?Nes jei vyktumėt į Angliją galbūt galėčiau padėti dėl darbelio,Colchester mieste,dėl NI,vaikams dėl mokyklų,dėl pašalpų,tik jau apgyventint mamytės tai sorry tikrai neturėsiu kur ax.gif biggrin.gif Na jei nors kiek domina klauskit,atsakysiu. smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
ir as jau galvoju apie emigracija.. Esu "smulki verslininke", viena auginu du 5-mecius, alimentai mokami sunkiai... paskola bankui, komunalines, maistas, darzelis, transportas ir kt. - visa tai reikia moketi cia ir dabar. Skolos jau yra, nors ir dirbu.
Vaziuociau i UK, nes ten turiu kelias drauges, ten jau esu buvusi, kalbu angliskai ir zinau, ka ten dirbciau, mano vaikai angliskai supranta. Kiek man sake, UK, jei vienas augini vaikus ir susergi tau atsiuncia darbuotoja, kuris nemokamai tavo ligos metu pasirupins tavo vaikais... mistika kazkokia... bet dar nezinau kada susiruosiu, nes cia lieka mociute, kuria turiu pasirupinti, tad dar nieko konkretaus nezinau.
Atsakyti
sveikos.
as birzeli zadu imt atostogas ir menesiui i olandija keliaut su draugu. jis dirbs, mes su maziuku apsiziuresim. jei is vienos algos pavyksta pragyvent (siuo metu ,,pramusineja" darba broliene), tai gryztu, tvarkaus atleidima is darbo ir kuriames ten. kadangi vaikui 3,5 m tik - nedirbsiu bent kelis menesiuis, kol adaptuosis vaikas. taigi, kaip ir variantas butu pasiziurejus kuriam mieste apsistosim, kad priglaust kelis vaikus - gi vistiek dienos begs su lialium biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.as taip pat emigruoju is lt i airija.vaziuoju pas viena mamyte su kuria susipazinau per sm.jau si sekmadieni isskrendu.gal kuri noretu prisijungti butu linksmiau ir vaikucius padetume priziureti viena kitai:)jei ka rasykite i az.
Atsakyti
Labutis supermamytes,jungciausi is as i jusu bureli,jei priimsite. 4u.gif Situacija pas mane,tokia kaip ir pas jus sunk isgyvenimo prasme,nors siuo metu esu dirbanti.Vienai kazkur vykti baisu ,su grupele mamyciu butu drasiau :4 siuo metu taip pat narsau internete ir jieskau visokiu galimybiu isvykti.Gal kartu pavyktu igivendinti sia galimybe.Turiu suneli 4.5 metu bet pradziai vykciau be jo,manau butu lengviau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano situacija labai panaši į daugelio smile.gif jau seniai galvoju apie išvažiavimą, bet viena su dviem vaikais nelabai galiu išvažiuoti. Esu kauniete, vaikai beveik 9 ir beveik 4 metų.
Laisvai kalbu ir rašau angliškai, tai manau, kad darbą rasčiau. Norėčiau išvažiuoti į Angliją. Gal yra mamų, kurios irgi nori išvažiuoti ir turi kontaktų Anglijoj? T.y. kad bent jau gyvenamasis plotas jau būtų nuvažiavus? Man labai patiko čia iškelta idėja dėl bendros namo nuomos ir vaikų priežiūros. Manau, kad taip gyventi būtų labai patogu.
Atsakyti
sveikos , mano mintyse smezuoja planai kitamet isvykti i UK padirbet kokiems pradziai 4 - 5 men . As turiu du vaikus , ju pradziai nesivezciau , jie liktu LT. Ar kas is jusu yra vaziavusiu i uzsieni ir vaikus palike seneliams ? Nes man sunku isivaizduoti realiai ,kaip as be ju busiu ,o jie be manes verysad.gif . Ir dar girdejau ,kad laikinai paliekant vaikus , pvz seneliams reikia skirti laikinaja globa ..ar kazka panasaus g.gif g.gif
Atsakyti