QUOTE(muksiukas @ 2010 03 27, 04:24)
As cia gal viai ne i tema parasysiu, jau atleiskit, nepykit
Na pas mane tai truputeli kita situacija, reikia patarimu is patyrusiu zmoniu, tai kur gi geriau kreipsies, jei ne i supermamas
Vyras isvyko laimes ieskoti i uzsieni, paliko mane nuomojamam bute vienu viena dar visai jauna ir grazia

ne, bet cia ne apie tai... Isvaziavo uzsidirbti, o dabar teigia niekuomet i LT nebegrys. Mane irgi kvieciasi pas save, bet as labai spyriojuos, isvaziuoti visiskai nesinori, bet zinau, kad amzinai taip nebus ir teks kazkaip suktis is padeties... Jokiu isipareigojimu cia LT neturiu, nei vaikai, nei nekilnojamas turtas, tik darbas laiko. Nera jis jau superinis, uzdarbio daznai net ir pritruksta, bet kazkaip gaila viska mest, palikt ir isvykt. Gerai butu kokiu patarimu is salies susilaukti, nes darugai, gimines tai egoistiskai pataria

nenori paleist.
Aciu
galiu patart tik viena-jeigu myli ir nori susieti gyvenima su siuo zmogum-vaziuok.jei nesi apsisprendusi-o manau-nesi-tada

,ai,tiesa,nelabai supratau-jus-susituoke?jei taip,tai...teks vaziuoti arba skirtis.nes gryzti-cia-manau jam jau nebe kas...ka jis cia veiks?kur dirbs?uz kokius centus ars,kad ir darba gaus...o dar-butas nuomuojamas

idomu,kiek reikes ,kuom ir kaip cia dirbti-kad busteli savo isigyti...
taip,kad mano nuomone-jei nera jis jau tooks superinis,ir cia tau geriau(nors siulyciau bent trumpam nuvykti pas ji ir viska realiai pamatyti,o tada spresti-gryzti,ar likti su juo),tai geriau lik cia,issiskirk,jei susituokusi,ir rasi galbut ,ta,savo,tikraji...manau,nera jis tas,kuri tu