Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

QUOTE(virga @ 2012 04 09, 22:44)
Reiketu kaip nors tartis su vaiku tevu. Gal, pavyks, jei zinos, kad vaikams geresnis gyvenimas nusimato? Kai kurios ir alimentu atsisako, jei zino, kad pacios gales vaikais pasirupinti. Kai kas gauna teismo leidima. Nezinau, kiek jis yra tikroviskas. Nes, tada turetu juodu ant balto but parasyta, kad vaikas gali gyventi bet kokioj saly su mama, be tevo atskiro sutikimo. Na, tikekimes jums pasiseks, ko ir linkiu!  biggrin.gif
Pelyte, knygas issiunciau i e-pasta. Sekmes!

vaiku tevas neduos, net nesitikiu, pas mus dabar skyrybos "piktuoju", viskas per kersta... uztat man idomu, kokios turi buti salygos, kad teismas duotu leidima g.gif kolkas turiu gera darba, bet is esmes noriu isvykti po skyrybu.

nerealiai aciuuuu wub.gif

QUOTE(Kiurtė @ 2012 04 10, 15:35)
Pelyte@,
I vokiskai kalbancias salis dairausi isties del to, jog sia kalba pries 15 metu visai gerai kalbejau.Tiesa, dabar belike tik pagrindai tu turetu ziniu, bet vis sis tas-juk su antraja savo uzsienio kalba-rusu-niekur neprasimusciau.. unsure.gif
Jau nuo vasario siuntineju savo CV po eures sistemoje esancius skelbimus ir vis dar neprarandu vilties bent sezonini darbeli vasarai gauti  ax.gif

tada aiskiau, as tik vidurinej mokiausi, todel nieko neprisimenu, nes tai buvo senai senai biggrin.gif gal mums iseitu susikooperuoti? g.gif
Atsakyti
Gal ir išeitų 4u.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F*E*J*A*: 10 balandžio 2012 - 16:26
QUOTE(Kiurtė @ 2012 04 10, 18:04)
Gal ir išeitų  4u.gif

atsakiau i az 4u.gif
Atsakyti
laba diena,man buvo tokia situacija,kad skolos didesnes nei pajamos,teko vykti y Vokietija ir siandiena esu laiminga nepaisant vaiko ligos,o Lietuva traukia dar gryzti,bet tik atostogoms smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ritukas1962 @ 2012 04 11, 15:06)
laba diena,man buvo tokia situacija,kad skolos didesnes nei pajamos,teko vykti y Vokietija ir siandiena esu laiminga nepaisant vaiko ligos,o Lietuva traukia dar gryzti,bet tik atostogoms smile.gif)

Šaunu, kai viskas mamytem susiklosto gerai 4u.gif
Atsakyti
Tam ir esame mamytes smile.gif)
Atsakyti
Sveikos mamytes...galvojau, kad tik man blogai...As taipat esu vienisa mamyte auginu 2,5m., mazyte...pries tris menesius issiskyriau su vyru,aukojau jam viska ,o tas ismete mane,kaip siuksle ,be nieko ir dar su skolom.Pasirode tada ir "tikri draugai",likau viena ,pazeminta ,sugniuzdyta...Dabar jau siek tiek atsigavau,bet kai viskas prasidejo koki menesi negalejau ,nei miegoti normaliai ,nei valgyti,labai depresavau...stipriai nukrito svoris,jau i mumija panasi buvau,aplinkiniai isisgande buvo..na zodziu buvo baisu... Dabar gyvenu pas mama,bet ir cia jau prasidejo nesutarimai,noriu tureti kazka savo, vis svajoju kur isvaziuoti ,uzsidirbti pinigeliu...Net sunku patiketi kokiu drasiu mamyciu yra...Saunuoles ,gal ir man pavyks igauti drasos ir pasitikejimo ir atsistoti ant koju smile.gif
Atsakyti
Laikykis, Širdele 4u.gif
Tikriausiai dabar dažnai girdi šiuos žodžius, bet, patikėk, "juodžiausia naktis būna prieš aušrą". Viskas susitvarkys.Gal ne taip greitai, kaip norisi, bet TIKRAI susitvarkys. Svarbiausia tą "naktį"prakentėti 4u.gif
Taip pat norėčiau patarti, jog nesėdėtum rankų sudėjus, nuo tavęs, ir tik nuo tavęs pačios, priklauso, kaip gyvensit su dukrele ryt, po mėnesio ar po metų smile.gif Kaip minėjai, sunkusis ir juodasis periodas jau praėjo, dabar tik galvą aukštyn, šypseną ant veido ir sparčiu žingsniu geresnio gyvenimo link bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ar dar ieskot kompanioniu? smile.gif lyg ir noretusi kol kas islekti i ta uzsieny bet vienai liudnoka.... 4u.gif
Atsakyti
labas mamos. 4u.gif ieskau kompanjones vykti i olandija,su vaiku 5-12metu,mamos amzius-nuo 30 metu.isvykimas butu birzelio pradzioj.vykstama su auto,pageidautina vairuojanti.gal pirmus du men-jei yra galimybe-vykti be vaiko.nuo rugpjucio-atsivezti,ten jau isikurus ir isidarbinus.su darbais ir bustu,dok.sutvarkymu,padeciau.tik rimtai nusiteikusias rasyti i a/z.siuo metu esu LT.
Atsakyti
QUOTE(Ritukas1962 @ 2012 04 11, 16:06)

papasakokit nuo ko pradejot, kaip radot darba DE, gyvenama vieta, ar iskart su vaikeliu vaziavot? 4u.gif
Atsakyti