QUOTE(vesta:6 @ 2010 03 23, 15:15)
galima sakyti is vln..o kas del salies,keli ariantai,geriausias tai tas variantas,kur gyvenimas(visom prasmem)klostytusi geriausiai..tai reikia gerai apgalvoti..
Papildyta:
as tai vat masciau panasiai..galbut darbas pamainom..vienos dirba,kitos su vaikas,paskui gal atvirksciai ir pan 
Papildyta:

dabartinis MB-kategoriskai atsisako vykti is cia,lietuvos,jam ir cia gerai-mokesciai nedspaudzia,mano problemos-jam ne motais-sau uzsidirba-ir jam pakanka,nori-pameta pora simtu uz buta-neturi-tai ir isvis neduoda...
...mama mire pries 13 metu,pries menesi-palaidojau mociute...
niekas daugiau cia manes nebelaiko.noriu gyvent,dirbt ir uzsidirbt.isvykciau su suneliu,7 metuku,prasau-itraukit ir mane isavo buri

Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2010 03 18, 22:30)
as taip pat masciau toki dalyka,kad galbut bandyti isvaziuoti,noriu susitvarkyti,kazka susikurti gyvenime,o ne vien but vos ne nieko..juolab be galo svajoju apie nuosava,kazkoki busta..apskritai,kai kuriuose dalykuose vietoj tripcioju..Blogiausia ir gasdina tas labiausiai,jog viena ir dar su vaiku,be galo toli..
ir mane tas gasdino,viena-ir dar su vaiku...bet juk galim kazkaip susiburti...
sunku man siuo metu

del-finansu-na ka-isnuomuosiu ta buta vilniuje-jau siokia tokia kapeika,na,ir mociutes,amzina atilsi-palikimas,kuri -dar du metai sioje lietuvoje-ir nieko is jo neliks...sprendima nan reikia priinti skubiai,pragyvenimui-3 men-uzsieni-turesiu is ko.....kolkas-dar turesiu,bet jei taip toliau-taip kryps reikalai-kaip dabar,bankrotas gresia man-kaip fiziniam,juridiniam asmeniui...
DINKT IS CIA-IR KUO GREICIAU.atsistatys dvasine bukle,ideju turiu del darbo ir net del verslo-uzsieni,tik ne cia-LIETUVOJ...
GAL susitariam kada,padarom meeta,susitinkam,visos-tos kurios pasiryzusios laimes ieskoti svetur,su savo atzalom-amzius skirtingas-ir musu,ir musu vaiku-bet juk-tai tik i nauda!!!galesim padeti viena kitai.