ir as noriu isvykti is lt:)) beda kad neturiu kam vaikucio palikti:(
Sveika , o tai kam palikti ,jei susirinktu norinciu mamyciu daugiau tai aukle pasimtume

sveikos mamytes. as ir noreciau emigruoti, bet va kai paskaitau forumus, manau jog gali kilti dideliu bedu. kaip elgtis tokiu atveju, jei tevo pavardes nera vaiko gimimo liudijime, negaunam jokiu alimentu ir tt. ? ar galeciau emigruoti su vaikuciu, ar reiketu ieskoti tevo, prisiteisti pavarde,alimentus ir gauti sutikima jo?
QUOTE(semute @ 2012 01 16, 15:39)
sveikos mamytes. as ir noreciau emigruoti, bet va kai paskaitau forumus, manau jog gali kilti dideliu bedu. kaip elgtis tokiu atveju, jei tevo pavardes nera vaiko gimimo liudijime, negaunam jokiu alimentu ir tt. ? ar galeciau emigruoti su vaikuciu, ar reiketu ieskoti tevo, prisiteisti pavarde,alimentus ir gauti sutikima jo?
Kas irasytas i grafa <tevas>? Mano vienai pazystamai nereikejo tevo sutikimo, nes jo tiesiog nebuvo dokumentuose. Toj grafoj buvo irasyta jos mergautine pavarde, tik pakeista i vyriska ir isgalvotas vardas. Taip anksciau dare, nezinau, kaip pas jus, bet ji be problemu vaika issiveze ir gyvena. Ir uzsieny uzteko is VT dokumento, kad ji vienisa mama.

sveikos
Tai jei tevo nera tai jokiu problemu tik vaziuoti ir dziaugtis
tai gal tu noretum jungtis prie manes ?

Tai jei tevo nera tai jokiu problemu tik vaziuoti ir dziaugtis

sveikos mamytes. atsiprasau jei ne i ta tema parasysiu... siandien gavau pasiulyma vaziuoti dirbti i Olandija. draudima mokesit olandam, darbas naktinis fabrike,pakuot darzoves. gaila,bet pradzioj negaletume pasiimti vaikuciu. as asmeniskai galvojau per ta laika kol dirbsiu (praso pabut 3men pradzioj) bandysiu susizinot kaip ka susitvarkyt kad vaikas galetu but kartu. jei ka domina,klauskit
QUOTE(semute @ 2012 01 18, 21:22)
sveikos mamytes. atsiprasau jei ne i ta tema parasysiu... siandien gavau pasiulyma vaziuoti dirbti i Olandija. draudima mokesit olandam, darbas naktinis fabrike,pakuot darzoves. gaila,bet pradzioj negaletume pasiimti vaikuciu. as asmeniskai galvojau per ta laika kol dirbsiu (praso pabut 3men pradzioj) bandysiu susizinot kaip ka susitvarkyt kad vaikas galetu but kartu. jei ka domina,klauskit
esu metai jau,kaip olandijoj.cia-neegzistuoju,o gyvenu!padengiau dali skolu,lizingus,bet dar liko anstoliai
i lietuva gryzt gyvent neplanuoju,ir nenoriu.tik va,kaip jau ir kazkiek isitvirtinus esu,bet vienai-labai sunku,dar be kalbos(anglu nera gerai pas mane,tik pagrindai...) .rusu-laabai gerai,tai bendrauju su rusu sfera.dirbu rusu bare,barmene,Den hagoj.esme ta,kad noriu parsivezti sunu,8metai jam,kol kas jis lt.bet viena-nepatempsiu...dbr jau padengiau skolu visa didziaja dali ,bet sunus dar lt,per sunku vienai.gal atsirastu mamyte,norinti isvykti gyventi i olandija,amzius nuo 30m,vaikucio-5-10metu,padeciau su bustu,darbu ir kt.juk-vienas-lauke ne karys,bet ir taip daug ka pasiekusi esu viena
rasykit i a/z. tik rimtai nusiteikusios kazka keisti savo gyvenime.info-nedalinu.
sveikos
Na va kiek pasiulymu tik reikia rinktis
ir nesukti sau galvos
kolkas tik reikia ryzto ir judeti i prieki

Na va kiek pasiulymu tik reikia rinktis

Besika,
Va, jei sitoks pasiulymas ir birzelio menesi galiotu-rimtai svarstyciau
Va, jei sitoks pasiulymas ir birzelio menesi galiotu-rimtai svarstyciau

merginos, gelbekit, pasiimkit kas nors mane, vaziuociau viena, vaika bent pusei metu turiu kur palikt, paskui pasiimciau, biski praktikos uzsieny turiu, metus laiko dirbau danijoje, bet siuo metu musu firma kazko durniuoja su atsiskaitymais, tai ryzciausi vaziuot kitur...tik beda turiu...su anglu kalba esu kaip zalias agurkelis...suprast tik truputi suprantu