Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(carramele @ 2010 04 16, 10:19)
Aš jaučiausi puikiai, ale pasirodo, kad gera savijauta kartais dar nieko nereiškia.
Labai užjaučiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir man kazkaip buvo labai lengva vaikscioti...o visi skundesi kad skauda....o as sakiau o man niekas neskauda...jau geriau skaudetu...o to kartais pasijuntu kaip buciau nenescia..
Atsakyti
Dėl tos minties, kad kai kurie išneša sveikiausią kailį iš, atrodo, sudėtingesnių situacijų, tai tikrai. Atsimenu, iš tų pačių sausinukų - nėštukės ir sirguliuodavo, ir visokių zarazų pasigaudavo, ir pilvus kai kurioms vis skaudėdavo. Aš jaučiausi puikiai, ale pasirodo, kad gera savijauta kartais dar nieko nereiškia.

aš irgi jaučiausi idealiai, bet va niekad nežinai kur likimas driokstels...
Atsakyti
Važiuoju paskui, o šalia ant suolelio diedukai su savo poniom sėdi ir girdžiu, žavisi. "Šita biedniausia" - išgirdau jau apie save... Ir taip liūūūdna pasidarė  verysad.gif

console.gif nieko mamuk istversim, jie nezino kokie mes turtingi...

As su drauge nescia nuejau i parka o ten tiek pazystamu...ir viena tetka man sako o tavo kur? i rodau i maze, sakau mano cia! Ji taip ir nesuprato....vienai akys blink.gif vos neissoko...bet nieko neklause...dabar sedziu uzsidariusi namuose ir bijau kur koja kelti is namu...
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 16, 10:44)
As su drauge nescia nuejau i parka o ten tiek pazystamu...ir viena tetka man sako o tavo kur? i rodau i maze, sakau mano cia! Ji taip ir nesuprato....vienai akys  blink.gif vos neissoko...bet nieko neklause...dabar sedziu uzsidariusi namuose ir bijau kur koja kelti is namu...

sunkūs tie pirmi susitikimai, pasiaiškinimai... Aš iki šiol kai kurių žmonių privengiu. O tu stipri, kad gali su besilaukiančia drauge bendraut. Aš būčiau negalėjus...
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 16, 10:37)
aš negaliu patikėti savo liniuote - na nejaugi ten tokie skaičiai?

wub.gif jau greit susitiksi su savo leliuku wub.gif
Mes dar palauksim iki rugsejo...ir pradesim planuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 16 balandžio 2010 - 10:01
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 15, 20:06)
labai uzjauciu visas mamytes del praradimu,pati praradau suneli siu metu sausio 4 diena,nebezinau kaip kovoti su siuo beprotisku skausmu,tas sokas ir skausmas toks didelis kad negalima apsakyti to zodziais,drauge patare paskaityti apie angeliukus,tik siandien isdrysau parasyti aoie tai

console.gif didele uzuojauta
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 16, 10:49)
sunkūs tie pirmi susitikimai, pasiaiškinimai... Aš iki šiol kai kurių žmonių privengiu. O tu stipri, kad gali su besilaukiančia drauge bendraut. Aš būčiau negalėjus...

bendrauju su musu kaikuriom nestukem viena va vakar isvaziavo i gymdykla tai visa nakti nemiegojau nes jai tik 35sav...
Papildyta:
Mamytes gal kas yra is Klaipedos...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir vel nauja mamyte verysad.gif kaip man liudna,kad vis atsiranda angeleliu...
Kaciuk console.gif
mamytes negrauzkit saves,juk jus nekaltos kad taip atsitiko 4u.gif as kartais pagalvoju,o kad buciau anksciau ziunojus sepsio simptomus,bet pasidomejau jau po viskam verysad.gif tik niekaip nesuprantu kaip daktarai ju nepastebejo,nes jie buvo akivaizdus,o jie vis verte kalte chemijai,reakcijai i vaistus ir t.t. verysad.gif

Gabrieliuk kiek jau daug savaiteliu pas tave wub.gif
Ziezulele oi kaip laukiam tavo zirniuko wub.gif
Linute,nors ir paveluotai tavo pilieti su gimtadieniu 4u.gif
Rugseje tavo damute fantastiska wub.gif
nepykit ko nepaminejau,bet pas mane atmintis atostogauja blush2.gif MB vis burbuliuoja kad kaip kokia mociute viska pamirstu doh.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Egle C, ar negalejau taves vakar su seima matyti pas angeliuke? Na nuojauta sako, kad tai Tu buvai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 16 balandžio 2010 - 10:34
QUOTE(tanler @ 2010 04 16, 09:35)
As zinau kad man reikejo daugiau ilsetis... verysad.gif bet to nepadariau....delto mano lelyte turbut jausdavosi blogai  verysad.gif

Kažin ar tai taip stipriai galėjo įtakot. Aš per visą nėštumą tik tą paskutinę dieną prieš gimdymą nedirbau, o taip visą nėštumą su mažąja ėjau į darbą. Neaišku kokiais kriterijais ten iš aukščiau vadovaujasi pasirinkdamas vieną ar kitą angeliuką...... verysad.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 16, 09:37)
aš negaliu patikėti savo liniuote - na nejaugi ten tokie skaičiai? Esu labai laiminga ir viliuosi, kad šįkart - ilgam  wub.gif Mažiukas juda spurda. Ypatingų požymių, kad artėtų gimdymas, nejaučiu. Gal tik vakar visądien traukinėjosi gimda, tai čia jau buvo įvykis. Aišku, plešia klyną, skauda dubenį, sėdmenis, bet jau pripratau per visą nėštumą ir dėmesio nebekreipiu irnesakyk.gif

Nekantriai laukiu tavo lėlytės gimimo wub.gif

QUOTE(tanler @ 2010 04 16, 10:00)
bendrauju su musu kaikuriom nestukem viena va vakar isvaziavo i gymdykla tai visa nakti nemiegojau nes jai tik 35sav...
Papildyta:
Mamytes gal kas yra is Klaipedos...

Aš iš Klaipėdos rajono ax.gif

Kaži kaip Klaudija laikosi?
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 16, 09:35)
Atliaisk kad klausiu, bet gal gali trumpai papasakoti kas nutiko unsure.gif

27 savaite pradejo susitraukineti gimda kas tris minutes, guliausi i ligonine, subrandino leliaus plaucius.
Paskui viskas pasitaise, nustojo gimda apsitraukineti, po nauju metu nulekiau i ligonine, nes maziau judesiu pradejau jausti, uzrase tonus leliaus, sako tonai geri, bet judesiu visai nefiksuoja, pagulde i ligonine, nusprende valanda rasyti tonus ir jei nebus judesiu daryti cezari, kol atejo eile rasyti pakartotinai tonus, ju jau neberado verysad.gif tada staigiai echoskopu puole ziuret ir tada jau tiesiai i operacine...jau uzduses buvo...12 min. gaivino...deja negerai leliukui buvo, dauguma organu buvo pazeisti del deguonies trukumo, viena dienele isgyveno angel_sadangel.gif labiausiai grauziuosi kad nepaemiau jo ant ranku, nors man ir siule, sake jei norite galime duoti palaikyti, bet man tokia isterija buvo, sirdi stojo, galva sukosi, atrode vietoje numirsiu, galejau tik glostyti jo inkubatoriuje, o ant ranku net imti bijojau, nezinau kodel, gal todel kad zinojau jog jam belike keleta valandu ir nenorejau kad dar labiau skaudetu, o gal todel kad tikejau, kad o gal, gal geriau tegu jis buna tame "namelyje" juk ten jam saugiau, o jei paimsiu ant ranku, gal koki laidziuka nutrauksiu ir jam bus blogai...nezinau...nezinau, ta kalte kad nepaemiau jo ant ranku kamuoja iki siol...ir kamuos visa likusi gyvenima...nezinau kaip isgyvenau ta laika, tikrai nezinau...ir nezinau kaip isgyvenu dabar, kartais uzsimerkiu ir tikinu save kad man tai nenutiko, kad tai tik sapnas...o kartais norisi garsiai saukti "kodel man?"
Kaip sake mano drauge, ir geriems ir graziems ir laimingiems, kartais gyvenimas paima ir isplesia sirdi...
Liudnai cia prirasiau sorry...kartais taip norisi issilieti kas ant sirdies...
Sunkiausia man ziuret zmonem i akis, atrodo kad visi ziuri i mane ir galvoja "va matai, visos pagimdo, o sita nesugebejo", jauciuosi kalta, kalta pries visus...o atrodo padariau viska ka galejau, stengiuosi iki nuprotejimo...
Kai gulejau ligonineje kartu su manim gulejo moteris, kuri laukesi dvynuku, tai ji ir rukydavo palatos balkone ir limonadus litrais gerdavo ir nesveika maista kimsdavo, o va pries keleta savaiciu maciau laiminga vezimeli su dvynukais vezioja, net sirdis sustojo pamacius...kai as taip saugojausi, taip stengiausi ir...gal ir ziauriai cia psakiau, bet ir tokios mintys galva plesia, kodel tie kurie nenori ar nesistengia laimingai isnesioja ir pagimdo, o tie kurie laukia, tiki ir deda visas pastangas tiesiog lieka be nieko...tik su akmeniu ant sirdies...kazkoks kosmosas...nezinau...nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 16, 11:39)
atrodo kad visi ziuri i mane ir galvoja "va matai, visos pagimdo, o sita nesugebejo", jauciuosi kalta, kalta pries visus...o atrodo padariau viska ka galejau, stengiuosi iki nuprotejimo...

Tu ir padariai viska ka galejai....jauciuosi dabar taipat verysad.gif .....kiek vienas zvilgsnis kaip peilis per sirdi nueina.....issipasakok.... verysad.gif...man tikrai lengviau butent todel cia pas jus ir atejau....nes zinojau kad tik cia galesiu verkti ir jus suprasit....user posted image
Papildyta:
O lebartuose gal kas lankosi unsure.gif
Papildyta:
As laikiau savo Silvija ant ranku kai pagymdziau....ir aprengiau pati....tik i karsteli jau darbuotoja idejo....buciavau ja....ji tokia grazute buvo....man suveike matit kazkoks blokatorius...user posted image

taip supratau kad turit albumeli jai norit imesiu jos nuotraukyte tik prisijungimo duomenu nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 16 balandžio 2010 - 11:03