Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(tanler @ 2010 04 15, 21:43)
Vaisiaus vandenu nedaug....mamos dabar galvoju....ar negalejo buti kad man vandenis nubego ir as nepastebejau unsure.gif

nebezinau ka galvot verysad.gif

Nežinau tiksliai, bet vaisiaus vandenų gali sumažėti ir šiaip. Nebūtinai jie turi tekėt.

Kačiuk1978, .... console.gif .... istorija tokia pat, kaip ir Gabrieliuko.....
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 15, 23:14)
tikrai liudna susipazinti tokiom aplinkybem,bet jau tokia ta tiesa ir siaubingai skaudi,

Sveikute.

Užuojauta Jūsų šeimai. ateik ir būk čia, kiek reikės. rašyk viską, tikrai suprasim. o kad bus sunku- negaliu paneigt. stiprybės console.gif .

Linute, kad ir pavėluotai, bet sveikinu Tavo vaikinuką su Gimimo diena 4u.gif

Rugsėje, nu kokia graži Tavo damutė smile.gif . o dėl žydinčio pinigų medžio man davė patarimą- nupjaut žiedą. maniškis irgi žydėjo, bet gėlininkė sakė, kad taip atimamos maistinės medžiagos iš lapų.

Ziezulėle, kaip Tu?
Atsakyti
Labas rytas as su kavike user posted image

Mane nuo vakar kazkoks kaltes jausmas nepalieka verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 16, 09:14)
Nežinau tiksliai, bet vaisiaus vandenų gali sumažėti ir šiaip. Nebūtinai jie turi tekėt.

Kačiuk1978, .... console.gif .... istorija tokia pat, kaip ir Gabrieliuko.....

Paskaiciau kad geltoni vandenis buna kai vaikas serga....

Gabrieliuko istorija ir as skaiciau idomu kaip jiems su tais teismais... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sveikute, zyzi 4u.gif bigsmile.gif
Linute, tavo vaikiną su gimtadieniu happybday.gif

Vaivos juosta, užuojauta dėl tetos netekties console.gif
tanler, nemanau kad būtum nepastebėjus, esu girdėjus kad vandenų kiekis gali ir taip dėl kažkokių tai priežasčių mažėt, taip pat kaip ir būna per daug vandenų. Žinai, iš vis kartais pagalvoju kad iš mūsų taip piktai likimas pasišaipo verysad.gif Būna kad atrodo iš beviltiškos padėties išneši sveiką kailį, o kartais tokia menka smulkmena virsta tragedija.............
kaciuk1978, stipriai tave apkabinu............... Junkis į mūsų būrį, išsipasakok..... console.gif
kristule, kaip tavo mergytė laikosi? Ką pasakė daktaras?
Atsakyti
Sveikos, liudesio seses 4u.gif
Rugseje, nu jau damute tavo wub.gif
Kaciuk 1978, console.gif
Na, o mes ruosiames talkon. Siandien pas mus mokykloj "Darom 2010" thumbup.gif
Geros dienos jums, mamukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 04 16, 08:30)
Būna kad atrodo iš beviltiškos padėties išneši sveiką kailį, o kartais tokia menka smulkmena virsta tragedija.............

Kai man 27 savaite pradejo labai sustraukineti gimda, pradejau daug apie viska skaitytis ir dometis, ir visokiu tragisku situaciju prisiskaiciau, kurios baigdavosi laimingai, tai nestumo metu kazkam rentgena tego daryti, kazka net operavo nestumo metu, kazkas i avarija patekes, kraujavo ir t.t., o viskas baigdavosi laimingai, tai as jau galvojau, nu jei tokios baisios situacijos nesibaigia blogai, tai kas jau cia man gali buti blogai....pasirodo klydau verysad.gif koks kartais gyvenimas buna negailestingas
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Ilgai nerasiau,nezinau kodel,bet vis paskaitydavau blush2.gif
Kaciuk,perskaiciau del jusu sunelio ir kaip zaibu trenke verysad.gif Uzuojauta jusu seimai verysad.gif Nesuprantu kodel taip vis dar atsitinka,kaip siti anglijos daktarai nepasimoko ir neisranda budu kaip suprasti ta prakeikta liga ir su ja kovoti cray.gif
Pas mus dar nieko naujo,jokiu teismu dar nekvepia,dar manau kokius metelius tesis,nes labai jau daug visokiu popierizmu unsure.gif
Siaip viskas lyg eina sava vaga,pilvukas auga,leliukas sportuoja,labai jau judrus smile.gif Geguzes 25d ryte jau vaziuoju i ligonine.Kazkaip tikejausi anksciau,o cia paskyre tik 5 dieneles anksciau iki termino.Dar geguzes 5d vaziuosiu i ligonine,paskyre papildoma eho,nes placenta zemai labai ,bet tikiuosi viskas susitvarke ir viskas bus gerai.Turbut nerasiau jums,kad laukiu berniuko,kazkaip visa sirdim tikejau,kad berniukas bus ax.gif
Linut,tavo berniuka su gimtadieniu 4u.gif
Rugseje,kokia grazute tavo mergina po kirpyklos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 16, 08:28)
Mane nuo vakar kazkoks kaltes jausmas nepalieka  verysad.gif
Papildyta:
Paskaiciau kad geltoni vandenis buna kai vaikas serga....

tanler, kiekviena artimo žmogaus mirtis širdyje pasėja kaltės jausmą... Išėjus suaugusiam žmogui, jauti kaltę kad nepasakei kaip jį myli, kad dažniau neaplankei..... O mirus vaikui, tas kaltės jausmas dar didesnis....... Juk kas daugiau jei ne tėvai jaučia atsakomybė už savo vaiką.... Ko gero visos per tai pereinam. Bet ar tikrai mes galim, galėjom viską numatyt.......... Juk kiekviena mama viską padarytų dėl savo vaiko, bet ko gero ne vskas nuo mūsų priklauso verysad.gif Suprantu tave, bet tiesa ta kad nieko jau nebegalima pakeist, todėl nekaltink dėl mažylės mirties savęs. Žinai, po savo zuikos laidotuvių, mudu su vyru kažkaip pradėjom kalbėt apie tai ką galėjom pakeist, apie savo kaltę kad to ar ano nepadarėm..... Šalia buvo mūsų didžioji, tada jai buvo 4 metukai. Klausės ji klausės, ir pasakė "Ir aš kalta kad sesė mirė"............ Baisu buvo išgirst tuos žodžius iš tokio mažo vaiko lūpų, bet tuo pačiu buvo proga pamatyt save iš šono. Juk ji niekuo nekalta kad taip atsitiko, taip kaip ir mes negalėjom numatyt nelaimės.........
Atsakyti
Sveikos.
Vakar su mažium po parką vaikštinėjomės-važinėjomės. Ir išniro priešais mane mamų pulkelis su vežimėliais. Žiūriu, vienam sėdi dvynukai, ir antram, trečiam, ketvirtam - kur tik pažvelgsi. Dvigubų mamyčių meet'as turbūt. Važiuoju paskui, o šalia ant suolelio diedukai su savo poniom sėdi ir girdžiu, žavisi. "Šita biedniausia" - išgirdau jau apie save... Ir taip liūūūdna pasidarė verysad.gif

QUOTE(tanler @ 2010 04 15, 20:43)
mamos dabar galvoju....ar negalejo buti kad man vandenis nubego ir as nepastebejau unsure.gif

Nemanau g.gif Man labai po truputį nubėginėjo, kiekis atsigamindavo, bet vis tiek jautėsi įtartinas vandeningų išskyrų gausumas.

Dėl tos minties, kad kai kurie išneša sveikiausią kailį iš, atrodo, sudėtingesnių situacijų, tai tikrai. Atsimenu, iš tų pačių sausinukų - nėštukės ir sirguliuodavo, ir visokių zarazų pasigaudavo, ir pilvus kai kurioms vis skaudėdavo. Aš jaučiausi puikiai, ale pasirodo, kad gera savijauta kartais dar nieko nereiškia.

QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 15, 22:14)
dar po soko nebegaliu atsigauti ir jauciu kad tai visam gyvenimui

Labai užjaučiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 16 balandžio 2010 - 09:23
Sveikute, Gabrieliuk 4u.gif Kiek čia tau belikę wub.gif
Sandrynja, geros tau talkos 4u.gif Pas mus vakar vaikai talkavojo smile.gif
Cukrinuke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 16, 09:39)
Kai man 27 savaite pradejo labai sustraukineti gimda

Atliaisk kad klausiu, bet gal gali trumpai papasakoti kas nutiko unsure.gif

QUOTE(žvelsa @ 2010 04 16, 10:13)
tanler, kiekviena artimo žmogaus mirtis širdyje pasėja kaltės jausmą...

As zinau kad man reikejo daugiau ilsetis... verysad.gif bet to nepadariau....delto mano lelyte turbut jausdavosi blogai verysad.gif
Atsakyti
Kaciuk, nelabai yra ką tau pasakyti. Tiesiog liūdna, be proto liūdna. Mes čia ne viena vadovaujamės eilute iš vieno eilėraščio "susikaupsim ir gyvensim - tiktai skauda baisiai"... console.gif

Gabrieliuk, štai ir tu parsiradai. Vis pagalvodavom čia, kaip laikaisi. Smagu kad su bernužėliu gražiai augat, jau ir jums nebedaug beliko wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 04 16, 09:22)
Ziezulėle, kaip Tu?

aš negaliu patikėti savo liniuote - na nejaugi ten tokie skaičiai? Esu labai laiminga ir viliuosi, kad šįkart - ilgam wub.gif Mažiukas juda spurda. Ypatingų požymių, kad artėtų gimdymas, nejaučiu. Gal tik vakar visądien traukinėjosi gimda, tai čia jau buvo įvykis. Aišku, plešia klyną, skauda dubenį, sėdmenis, bet jau pripratau per visą nėštumą ir dėmesio nebekreipiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziezulele: 16 balandžio 2010 - 09:38