Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(rencė @ 2010 04 14, 17:03)
gyvenu, kartais gražiais prisiminimais, kartais svajonėmis...

bijau aš tų prisiminimų, gal todėl nuo visko ir atsiriboju. dar nepasiruošus klaidžiot po gražią praeitį. įšsiraudojau tik per Angeliuko gimtadienį. būtų aštuoneri metukai suėję. amžinas pirmokėlis...taip gražu...ir skaudu... verysad.gif
Atsakyti
sveikos verysad.gif ziuriu siandien visiems nekokia nuotaika...

vaivos juosta laikykis 4u.gif

Man siandien verkimo diena verysad.gif nepatikesite bet visa diena siuvu Silvijai pataliukus,siuvu ir bliaunu....bet su tokiu noru siuvu lig ji ateis....man turbut stogas nuvaziuos.....noriu jai viska padaryti ka norejau....user posted image
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif kurios mane pzysta ir kurios, deja, cia jau apsilanke kuriu jau as nepazystu. paskaiciau ir vel man sirdi suspaude verysad.gif pagalvoju kiek reik stiprybes mums visoms viska isgyventi atsitiesti ir toliau gyventi, kaip reik ismokt su ta netektim gyventi... ir vis tiek kiekviena krt norisi vel ir vel viska prisiminti musu angeliuku sypsenas asaras rubelius nuotraukytes vezimelius viska viska.... ir tada susimastau kokios jus visos stiprios ir geros kad palaikot viena kita , kad padrasinat.... ir aisku labai jau visas sveikinu kurios sulaukte vaikuciu, kurios dar laukiat 4u.gif ... visko ko geriausio ir svarbiausia neprarast vilties ir gyvenimo dziaugsmo
Atsakyti
Zyzi, visada tave prisimenu. Ypač per savo gimtadienį, nes tada sulaukėm ir tavo Stebukliukės wub.gif .

Tanler, ..... oi kaip sunku..... bet gal širdelė kiek nurims, kai užbaigsi darbelius.... gal..... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas....atejo toks grazus pavasaris...o nuotaika kazkur pasislepusi....taip laukiau tu siltu oru...dabar nezinau kaip toliau gyventi....momentais gal nusijuokiu...ir iskart pasidaro liudna....vakar ilgai masciau bandziau atgaminti tas paskutines dienas....tai gi nupirkau viska pora dienu pries....lig nujausdama kad ji toi ateis verysad.gif Mano vyras ta dien paskambino man su tokia gera nuotaika ir sako zinai siandien maciau balta zuiki net kelis kartus.....deja teko ji nuliudinti ir pasakyti kad viskas blogai...kai vyras gryzo...sake mate ir cia balta zuiki....tada pagalvojau ji cia salia musu....sindien vaziuosiu i GN gal jau bus tyrimu rezultatai....tiek minciu dabar....vis galvoju ka padariau ne taip?!
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Važiuoju ant kapelių šiandien, pasivaikščiosiu.. Kažkaip nenusiraminu šią savaitę..

QUOTE(tanler @ 2010 04 15, 09:28)
Labas rytas....atejo toks grazus pavasaris...o nuotaika kazkur pasislepusi....taip laukiau tu siltu oru...dabar nezinau kaip toliau gyventi....tiek minciu dabar....vis galvoju ka padariau ne taip?!

Tanler, tų klausimų bus dar gal šimtas, kaltės jausmas ir visa kita.. Kažkada sm radau eilėraštuką, kuris mane lydi jau 2,5 metų, kai netekau savo lėlytės.. Mes visos sergam liūdesiu..Nepagydomu..

Sergu aš liudesiu...
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalšina dienos,mėnesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.

Sergu aš liudesiu..
Kiekviena šypsnį saugau,
žodelį,ašarą... giliai savy..
Širdelė liūdi ilgisi ir myli,
ANGELĄ...laikytą kažkada glėby..

O mano širdy šiandien šventė wub.gif wub.gif Mano likimo draugė pasigimdė SVEIKĄ mergytę.. Tiesiog širdis netelpa krūtinėj.. Taip laukta mergytė wub.gif

Mamukams visiems po 4u.gif
Atsakyti
linuk, gal tai spindulys tikėjimo ir tau, kad ir jūsų atvejais būna stebuklų. va tokių didelių. smile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=lina31m,2010 04 15, 09:53]
Sveikutės 4u.gif

Sergu aš liudesiu...
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalšina dienos,mėnesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.

Sergu aš liudesiu..
Kiekviena šypsnį saugau,
žodelį,ašarą... giliai savy..
Širdelė liūdi ilgisi ir myli,
ANGELĄ...laikytą kažkada glėby..

Sveikos mamos smile.gif uzgautos mamos, ne pilna sirdim mamos, begalinio ilgesio, skausmo, asaru lydimos mamos, ir man artimos mamos blush2.gif
Kaip is eilerascio, sirdele liudi ilgisi myli, ir taip bus visada. Nu ka dabar padarysim, bus kaip bus. Visi sie jausmai persipine ir as zinau tik viena, kad tas jausmu bagazas dovanojo man begaline didziule meile savo trijulei, spinduleliui ir dviem angeleliams wub.gif wub.gif
Laikykites, nors nezinau kaip 4u.gif
Atsakyti
Aš jau po kapelių. Palikau Paulytei ir ką tik gimusios mergytės broliukui ir sesutei po Vėjo malūnėlį... Lai supasi... ant vėjo sparnų...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 15, 10:01)
linuk, gal tai spindulys tikėjimo ir tau, kad ir jūsų atvejais būna stebuklų. va tokių didelių.  smile.gif  wub.gif

O taip būtent stebuklų - bet patikėkit ta mamytė buvo to verta... Ji palaidojo du.. Gal ir mane tas stebuklas aplankys, tik niekas nežino kada wub.gif

QUOTE(SiguteS @ 2010 04 15, 10:51)
Sveikos mamos smile.gif uzgautos mamos, ne pilna sirdim mamos, begalinio ilgesio, skausmo, asaru lydimos mamos, ir man artimos mamos blush2.gif
Kaip is eilerascio, sirdele liudi ilgisi myli, ir taip bus visada. Nu ka dabar padarysim, bus kaip bus. Visi sie jausmai persipine ir as zinau tik viena, kad tas jausmu bagazas dovanojo man begaline didziule meile savo trijulei, spinduleliui ir dviem angeleliams wub.gif  wub.gif
Laikykites, nors nezinau kaip 4u.gif

console.gif labai gražiai parašei.. wub.gif
Atsakyti
Sveikinam Domuka su gimtadieniu birthday.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 15 balandžio 2010 - 14:44
QUOTE(tanler @ 2010 04 15, 15:44)
Sveikinam Domuka su gimtadieniu birthday.gif

Ačiukas 4u.gif Jubiliatas laukia nesulaukia šeštadienio kai eisim į Akropolį visi picos valgyt..
Atsakyti
Linute, su gimtadieniu tavo pilieti 4u.gif
Atsakyti