Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 12, 19:55)
atvažiuokit pas mane vasarą į kaimą  bigsmile.gif . agurkiukų šviežiai užraugsiu, šašlykų  rolleyes.gif .

vajei kaip viliojanciai skamba...pasiilgstu as kaimo. kai tik parlekiu i Lietuva, tai i kaima visada vaziuoju.

QUOTE(rencė @ 2010 04 13, 09:58)
Sveikos, paskaitau jūsų mintis, pasidžiaugiu jūsų pasiekimais ir išeinu, kad savo liūdesiu neapkrėsčiau  sad.gif 
Velykų savaitgalį buvom aukštaitijoj, tiek gandrų mačiau, sakiau gal ir mus koks aplankys ax.gif deja... dar ketvirtadienį atrodė, kad taip ir bus - o šiandien jau žinau - nebus... verysad.gif

bus bus. atskris. as sikart dar neplanavau gandru,o patys eme ir atskrido. bus ir tau, nenusimink. juk zinai, kad kartais siek tiek uztrunka. pasiseks.

QUOTE(Egle C @ 2010 04 13, 10:01)
Turiu ir aš tokį "altorėlį", tik iš tikrųjų tai yra didelis krepšys su Jos rūbais ir žaislais, yra ten ir tas pats teigiamas nėštumo testas, ir virkštelės spaustukas, ir apyrankė iš gimdymo namų. Ne namie jis, o pas vyro tėvus. Kaskart nuvažiavus ten praveriu spintos duris, atsegu tą krepšį ir glostinėju, čiupinėju, arba tiesiog pažiūriu ir vėl uždarau. Kartais bandau pajust Jos kvapą rūbeliuose. Kartais bandau rast vieną kitą prie kepurytės prikibusį plauką.

O pamenu, kad tą dieną, kai Ji mirė, grįžusi iš ligoninės kažkokio kvailo įniršio apimta viską kroviau į šiukšlių maišus ir išmečiau: tyreles, šaukštelius, buteliukus, seilinukus, sauskelnes, kramtukus, šampūną... Kai atėjo eilė rūbeliams - atsitokėjau. Ir dabar labai tuo džiaugiuosi.

Aš net jei ir neturėsiu daugiau vaikų, niekada neatiduosiu to krepšio turinio niekam. Nes tai yra viskas, kas man liko iš dukrytės.

oj dieve, merginos. skauda skaityti jusu tokius zodzius. as neturejau leliuko ir tai iki isprotejimo klaiku buvo, kai jis isejo nespejes uzgimti. neisivaizduoju kaip buciau issiskyrus su juo, jei buciau palaikiusi rankose nors dienele. uzjauciu visas mamas, kurioms teko tokia gyvenimo neteisybe.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 13, 09:07)
....... teturiu tik Jos pirmąsias vilnos  kojinytes......... kai paimu jas į rankas - šildo mano delnus......  wub.gif  wub.gif

o aš turiu viską ir vežimą ir rūbelius, mano megzta apklotuka ir kitus daiktus, bet tai ne Jo daiktai, neliečiu jų, nes jie taip ir netapo Jo daiktais, turejo buti Jo, bet nebuvo...laikau, gal dar prireiks verysad.gif
dar turiu dvi echoskopo nuotraukas, kartais issitraukiu paziureti, kad prisiminciau kokia laiminga tada buvau. Praejus menesiui po laidotuviu susivokiau, kad as nescia budama nelabai fotografavausi, kazkaip nenorejau...ir puoliau tikrinti fotika, radau keleta savo nescios nuotrauku ir visas pasidariau... verysad.gif viena kart dar tik ziurejau jas, per skaudu...
Savotiska altoreli irgi turiu, su Jo kriksto svake ir mazu meskiuku salia, buvau ir nuotrauka pasistaciusi, bet negalejau ziuret, laideliais apraizgytas...bejegis toks...kai tik eidavau pro sali akys taip ir krypdavo i nuotrauka, o tada jau asaru upes, dabar pasistaciau miegamajame ant palanges kur visada sauleta ir utraukiau uzuolaidas, kai noriu pasiziureti praskleidziu ir paslapcia pazvilgcioju..mano angelas cray.gif
Ale taip sunku kai pavasaris atejo, tik keli koja is namu ir aplink vien mamos su vezimmukais, kur tik bepasisuksi, atrodo kai laukiausi visos nescios aplink buvo, o dabar visos aplink vezimus stmdo, isikandu i lupa ir einu toliau...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 13, 10:25)
Ale taip sunku kai pavasaris atejo, tik keli koja is namu ir aplink vien mamos su vezimmukais, kur tik bepasisuksi, atrodo kai laukiausi visos nescios aplink buvo, o dabar visos aplink vezimus stmdo, isikandu i lupa ir einu toliau...

Aš irgi pradėjau kažkaip nebeadekvačiai reaguot į vaikus, ypač į tokias vos pradėjusias vaikščiot mergytes... O jos dar kartais, kaip tyčia, prieina prie mano sūnaus smėlio dėžėj ar ant sūpynių, ir tada akimirksnį galiu realybėje pamatyti, kaip būtų atrodę abu mano vaikai kartu bežaisdami šiltą saulėtą pavasario vakarą...
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 04 13, 09:34)
Aš irgi pradėjau kažkaip nebeadekvačiai reaguot į vaikus, ypač į tokias vos pradėjusias vaikščiot mergytes... O jos dar kartais, kaip tyčia, prieina prie mano sūnaus smėlio dėžėj ar ant sūpynių, ir tada akimirksnį galiu realybėje pamatyti, kaip būtų atrodę abu mano vaikai kartu bežaisdami šiltą saulėtą pavasario vakarą...

as skaudziausiai i mazus berniukus reaguoju verysad.gif pazistami kviete susitikti, turi maza suneli, atsisakiau, nes neistverciau...
o dar motinos diena arteja... kai ta reklama rodo, kur eilerasti vaikai deklamuoja, tai kiekviena karta sirdis stoja...turbut as siaubinga, bet nelaukiu motinos dienos...paskui pradesiu nelaukti tevo dienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 13 balandžio 2010 - 09:39
Sveikos
QUOTE(lina31m @ 2010 04 12, 21:34)
tai čia dėl ko? Vairuotoja prasta esi ar kaip? Nu jau, aš su kelių mėnesiukų Paulyte  į Vilnių važiavau Belmonte mytas buvo.. o tuo labiau lai važiuoja su tavim jei jau taip bijos thumbup.gif

Na vairuotoja is manes ne prasta... man net patinka vairuoti... o MV kaip tik nemegsta... tiesiog jis pas mus dabar pasidare labai atsargus... pasikeite... na gal supratai ka turiu minti 4u.gif

QUOTE(rencė @ 2010 04 13, 09:58)
Sveikos, paskaitau jūsų mintis, pasidžiaugiu jūsų pasiekimais ir išeinu, kad savo liūdesiu neapkrėsčiau  sad.gif 
Velykų savaitgalį buvom aukštaitijoj, tiek gandrų mačiau, sakiau gal ir mus koks aplankys ax.gif deja... dar ketvirtadienį atrodė, kad taip ir bus - o šiandien jau žinau - nebus... verysad.gif

Neiseik o klok kas ant dusios guli... juk tam cia mes ir esam... Imk 4u.gif
O del gandru... daugeliui cia is musu padirbet sitoj vietoj is peties teko... ne visad gaunas is pirmo karto... nenukabink nosies 4u.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 13, 10:25)
dar turiu dvi echoskopo nuotraukas, kartais issitraukiu paziureti, kad prisiminciau kokia laiminga tada buvau.

Pas mus ir tik echo nuotraukos yra... jos iremintos prie visu stovi... na ir rubeliai... dabar jais rengiu sese...

Mes po TA. Sveriam 4800g ugis 54cm. Is ligonines isvaziavom3110g bigsmile.gif Paskiepijo, tai verke palyginus ne daug...
Atsakyti
šaunuolė Meldutė thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 13, 10:52)
šaunuolė Meldutė  thumbup.gif  wub.gif .

Nurimau dabar... kad geras tas MP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 04 13, 10:34)

QUOTE(wizija @ 2010 04 13, 10:38)
as skaudziausiai i mazus berniukus reaguoju  verysad.gif  pazistami kviete susitikti, turi maza suneli, atsisakiau, nes neistverciau...
o dar motinos diena arteja... kai ta reklama rodo, kur eilerasti vaikai deklamuoja, tai kiekviena karta sirdis stoja...turbut as siaubinga, bet nelaukiu motinos dienos...paskui pradesiu nelaukti tevo dienos...

tai mes visos kazkaip turim istverti. ir man atrode, kad tuomet vien tik besilaukiancios ir su vezimukais palei nosi smirinejo. atrode anksciau ju tiek daug ir nesimate. vengiau ir as leliuku kokius metus. nenooredavau nieko lankyti, nes zinojau, kad neistversiu ir negalesiu dziaugtis kitu zmoniu laime, kai mano sirdis plysta. apsiraminau dabar, gal, kad turiu pati dukryte, gal kad vistik jau 3 metai praejo.
Atsakyti
Skaiciau kad savo albumeli turit, gal ir mane ileisit pasmoksot ax.gif neturiu as ka parodyt, bet gal turesiu...Kadangi gine leido po pusmecio planuot, tai daba pradejau gelezi ir foli gerti unsure.gif
Kaip ziezulelei sekasi idomu 4u.gif
Atsakyti
Žiežulėlei viskas tvarkoje. Gimdymo požymių nerasta, kiekviena diena slenka lėtai ir su begale klausimų. Pilvinukas pasidarė nebe pats švelniausias padarėlis - aptalžo mamą kaip reikiant. Taigi, vis dar laukiam wub.gif

O pas jus čia liūdnoka. Nors man kartais taip patinka nugrimzti į jūsų liūdnus atsiminimus, į tą ilgesingą mūsų angelų pasaulėlį 4u.gif
Atsakyti
Laba saulėtą ir šiltą dieną 4u.gif

berniukai siaučia kieme, mažoji ką tik užmigo pietų. šią naktį jau ir miegelis kitoks buvo. vakare turim taloną pas gydytoją. nu nesileidžia ji man pažiūrėt gerklės, nei dantukų nerodo- klykia kai pasiutusi. jau vakar vakare kaimynė klausė- ko skriaudžiat mažiukę? kaip įrodyt kad gerklytę tenoriu pažiūrėt...

prisiminimai...aš iš pirmojo sūnelio teturiu likusią apyrankę iš ligoninės ir knygutę-PIRMIEJI KŪDIKIO METAI. jo mylimiausią meškutį įdėjau karstelin.... rūbelius ir visa kita išdovanojau. nuo antrojo sūnelio liko nėštumo testas, apyrankė, krikšto kostiumėlis. rūbelius sunešiojo Domutis. liko kuprinė su visais 2 klasių sąsiuviniais, pratybom, piešinukais. jos dar nežiūrėjau nuo pat laiduotuvių, per skaudu....... ir kaip ir nežiūrėta video juosta, su visom darželio šventėm.......taip pat knygutė-MŪSŲ MAŽYLIS. tik ten dar neįrašiau paskutinio įrašo, lyg nenorėdama nutraukt vilties- o gal dar grįš......
Atsakyti
Prisismoksojau albiumeli, asaru pribraukiau...tiek graziu sypseneliu prisiziurejau wub.gif
Neturiu ka grazaus parodyt, tai save idejau unsure.gif
Atsakyti