Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 11, 20:00)
bigsmile.gif  4u.gif
nublioviau trumpai posma ir vel saule sviecia

Labas rytelis.

Rugsėje, mintyse stipriai tave apkabinu....

oras nuostabus- Urtytė šiąnakt sukarščiavo verysad.gif . visą naktelę praverkė, raitėsi, pirsnojo. dar ir ausytes čiupinėja, bei savo tučiuko nė neimė burnon- kiba dantukai ima dygt g.gif . tėtis kažkur nukišęs tepaliuką skausmui malšint, kaip lunatikai 3 val vertėm namus- neradom. nu būt kas kočėlą padavęs, taip būč užtvojus aš jam- nu neturi atminties kad jį kur....dabar panelė vėl čiauška, temperatūros nebėra, nu kas dar gali būt?
šį mėn tiek visokių nesąmonių susidėjo... nebežinau kaip rast siūlio galą..
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 04 12, 10:37)
oras nuostabus- Urtytė šiąnakt sukarščiavo verysad.gif . visą naktelę praverkė, raitėsi, pirsnojo. dar ir ausytes čiupinėja, bei savo tučiuko nė neimė burnon- kiba dantukai ima dygt g.gif .  tėtis kažkur nukišęs tepaliuką skausmui malšint, kaip lunatikai 3 val vertėm namus- neradom. nu būt kas kočėlą padavęs, taip būč užtvojus aš jam- nu neturi atminties kad jį kur....dabar panelė vėl čiauška, temperatūros nebėra, nu kas dar gali būt?

Stipriai apkabinu ir tave... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 04 12, 10:35)

Mes pradejom vakarais suminti... pilvuka pucia biskutuka... Ryt eisim i TA... ismus tiesos akimirka... kaip cia pas mane su tuo pienu  g.gif Man atrodo kila turetu but priaugus... labai bijau, nes dickis tai prastai priaugo pirma menesi o po to ir pienas baigesi...  doh.gif

Sekmes jum TA 4u.gif
Jei pameni,mes sunkiai svorio priauginedavom.Bet gydytoja ramino.kad svarbu kad nors po truputi priaugam ax.gif juk primaitindavau ir misinuku. O dabar priaugam daugiau nei kiti.Taigi,matyt,tokie genai smile.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 04 12, 10:37)

oras nuostabus- Urtytė šiąnakt sukarščiavo verysad.gif . visą naktelę praverkė, raitėsi, pirsnojo. dar ir ausytes čiupinėja, bei savo tučiuko nė neimė burnon- kiba dantukai ima dygt g.gif .  tėtis kažkur nukišęs tepaliuką skausmui malšint, kaip lunatikai 3 val vertėm namus- neradom. nu būt kas kočėlą padavęs, taip būč užtvojus aš jam- nu neturi atminties kad jį kur....dabar panelė vėl čiauška, temperatūros nebėra, nu kas dar gali būt?

Imk 4u.gif ir rask greiciau ta siulo gala!
Urtytei 4u.gif

Mano pupa,tai naktim virkaut pradejo doh.gif Pora naktu isiverke taip,kad net valanda ramint teko.Taip ir nesuprantu kas yra g.gif

Rugseje,aciu uz nuostabia dovanele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
žiežuliuk ir mano angelytė išėjo 2008m rudeni spalio pabaigoj verysad.gif
rugsėjuk console.gif

pamiklėlio aš taip ir neturiu na niekaip nesirįžtu padėti taško angel_sadangel.gif

kristuliuk sveikatytės tavo mažutei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 12 balandžio 2010 - 13:36
QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 12, 12:35)
rugsėjuk console.gif
pamiklėlio aš taip ir neturiu na niekaip nesirįžtu padėti taško angel_sadangel.gif

kristuliuk sveikatytės tavo mažutei 4u.gif

Bona -pari, matyt tu esi labai teisi - nesinori padeti tasko...Visgi kitas akmuo ant sirdies matyt gules visa gyvenima...Reikia spirt sau i uzpakali, kitaip ir kryzelis supus doh.gif
siemet mastau ant kapelio zolyte smulkia paset...labai jau tiek spygkiukai matosi...ar kas esat pasodine? Kazin kaip jos prieziura?
kazkaip isivaizduoju kaip jie visi trys angeliukiskom pedutem ant zolytes vaikscios ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 12, 14:35)

liūdnas buvo tas mūsų ruduo...

QUOTE(Pamelo @ 2010 04 12, 16:38)
siemet mastau ant kapelio zolyte smulkia paset...labai jau tiek spygkiukai matosi...ar kas esat pasodine? Kazin kaip jos prieziura?

kazkaip isivaizduoju kaip jie visi trys angeliukiskom pedutem ant zolytes vaikscios ax.gif

* aš irgi svarstau apie kokią žolytę ar samanėles, bet dar intensyviai nesidomėjau tuo klausimu, turėtų būti gražu manau.

* wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

O štai ir aš.. Tyli skaitytoja, kuri paspaudusi klavišą "Atsakyti" ilgai žiūri į baltą langelį ir nieko neparašiusi išeina unsure.gif Tiesiog tokia nuotaika. Vakar atsidariau mažytės spintelę - jau 2,5 metukų jos nebėra, o viskas dar ten kvepia JA... Mažytis buteliukas vaistukų nuo slogos, pudrytė, aliejukas.. Teigiamas nėštumo testas, atvirukas su sveikinimais gimus dukrytei, du Avento buteliukai, indelis mišinėliui. verysad.gif Kaip visa tai išmesti, kai širdis liepia " tegul stovi, čia viskas JOS..

QUOTE(tanler @ 2010 04 10, 15:11)
Lovyte jau senai stovi prie mano lovos, komode sudieti drabuziukai, supakota supyne, kedute....vezimelis....nezinau kada prisiruosiu duoti skelbima verysad.gif

viskas parduota, išdalinta išskyrus tą spintutę su jos nepranešiotais drabužėliais ir priemonėmis.. Dar stovi vonelė ir vaikštynė.. Apdulkėję...

QUOTE(zydra30 @ 2010 04 10, 20:27)
as dar pamenu, kad Ajuka irgi panasiai kaip Rugseje prisijunge prie musu liudno burio.  visos mes 2007 ane?

Aš tais metais paskutinioji buvau.. PO laidotuvių ant rytojaus buvo Šv. Kūčios - šeimos šventė... verysad.gif

Neturiu ir aš...

Urtytei, sveikatytės

Rugsėje - aš visada su tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 04 12, 17:53)
Rugsėje - aš visada su tavim wub.gif

ir as daznai apie tave galvoju smile.gif , kazkaip norisi kazka protingo, padrasinancio parasyt, ale taip "kiaura" viskas atrodo, nu ner teisybes ant sio svieto ir itek schmoll.gif
Diveja ar tilpo panele i suknia? gal ta suknia jau bliuzele daugiau primena tongue.gif , parodyk prie progos ant modeliuko, galima ir be veido i fotkes neinu, ba istryniau savo, manau, kad ir pati neturiu teises kist ten nosies)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 12, 18:13)
ir as daznai apie tave galvoju  smile.gif , kazkaip norisi kazka protingo, padrasinancio parasyt, ale taip "kiaura" viskas atrodo, nu ner teisybes ant sio svieto ir itek schmoll.gif

taip, nėra tos teisybės.. Tiesiog jaučiu jog mes vos ne likimo sesės..Nepavyko antrasis kartas. Atsimenu meetą mūsų.. Kaip smagu būtų pakartoti blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

manasis irgi isejo 2008 rudeni verysad.gif

wub.gif wub.gif

Sveikutės 4u.gif

O štai ir aš.. Tyli skaitytoja, kuri paspaudusi klavišą "Atsakyti" ilgai žiūri į baltą langelį ir nieko neparašiusi išeina unsure.gif 

ir as tokia pati skaitytoja ir rasytoja,rasau rasau ir nieko neparasiusi iseinu unsure.gif

musu dar kapelis netvarkytas,o taip norisi kad ten butu grazu verysad.gif
visom liudeselem po 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 04 12, 18:18)
Kaip smagu būtų pakartoti blush2.gif

apie kokia geguzes 22 diena gal ir galetume pasiplanuot ax.gif , dabar tai neiseina greitu laiku, ba itemptas menuo laukia su visais planais doh.gif , o tas savaitgalis ma turetu but laisvas
Atsakyti

wub.gif wub.gif smaugiamai gražu........

išskyrus tą spintutę

./..dabar kažkaip pagalvojau, kad ir aš norėčiau tokios spintutės.........
QUOTE(lina31m @ 2010 04 12, 18:18)
Atsimenu meetą mūsų.. Kaip smagu būtų pakartoti blush2.gif

ir aš. atvažiuokit pas mane vasarą į kaimą bigsmile.gif . agurkiukų šviežiai užraugsiu, šašlykų rolleyes.gif .
Atsakyti