Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

labuka 4u.gif
ačiū mamukai už rūpestėlį,sėdim šiandien namukuos ir geriam vandenuką ax.gif

kaip faina rugsėjuk kad gavai darbuką 4u.gif

kristule iš anksto su tavo švente happybday.gif daug ,daug laimės kad dažniau veiduką puoštu šypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif
Imeciau pasirodyt i fotkes ax.gif
Siandien po TA 6800g ir 63cm smile.gif

Rugseje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 04 07, 15:05)
Siandien po TA  6800g ir 63cm smile.gif

jei nori ir jei tiktu galiu tavo coliukei padovanot linine suknute pacios siuta.
pagal iskarpas raso , kad 62dydis, bet manau turetu tikt, o link vasaros pabaigos ir prie sortuku turetu tikt, is nugaros ilgis suknutes 33-35cm
user posted image
jei tinka, rasyk i AZ kur siust mirksiukas.gif , tiesiog siuvau tokia mazute is malonumo , kur desiu ne nemasciau smile.gif

aciu uz sveikinimus mergaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 07 balandžio 2010 - 14:15
QUOTE(divėja @ 2010 04 07, 15:05)
Aciu uz sveikinimus smile.gif
Imeciau pasirodyt i fotkes ax.gif
Siandien po TA  6800g ir 63cm smile.gif

oho coliuke wub.gif nors skiriames tik pora geru savaiteliu,bet mes beveik pora kilu jus lenkiam ir 7 cm biggrin.gif
kokia grazuole tavo panele-rudaake wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 07, 15:15)
jei nori ir jei tiktu galiu tavo coliukei padovanot linine suknute pacios siuta.
pagal iskarpas raso , kad 62dydis, bet manau turetu tikt, o link vasaros pabaigos ir prie sortuku turetu tikt, is nugaros ilgis suknutes 33-35cm
user posted image
jei tinka, rasyk i AZ kur siust  mirksiukas.gif , tiesiog siuvau tokia mazute is malonumo , kur desiu ne nemasciau smile.gif

aciu uz sveikinimus mergaites

na tu auksaranke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 07 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 07, 15:15)

bigsmile.gif bigsmile.gif koks grozis!!!!!! Noriu blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Pirmiausiai tai pasigerėsiu Tinos princese wub.gif wub.gif wub.gif

Naujai mamytei 4u.gif Liūdna be galo, bet.........kažkas ten mano kitaip ir pasiima pačius mažiausius ir brangiausius verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Rugsėje, džiugu dėl tavo darbelio 4u.gif O suknutės grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Bona-pari, kad mergytė greičiau sveiktų 4u.gif

Atsakyti
user posted image mamytes man stogas nuvaziuos as noriu ja tureti juk ji mano user posted image

P.S. Pazadu isijungsiu ir as i pokalbius verysad.gif tik dabar negaliu visos mintis apie mano angeleli user posted image
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 08, 01:33)
user posted image mamytes man stogas nuvaziuos as noriu ja tureti juk ji mano user posted image

P.S. Pazadu isijungsiu ir as i pokalbius  verysad.gif tik dabar negaliu visos mintis apie mano angeleli user posted image

sunki ta pradžia, bet kas gi lieka tik išsiverkti ir verkti tol kol ašaru nebeliks verysad.gif stipriai apkabinu console.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 08, 00:33)
mamytes man stogas nuvaziuos as noriu ja tureti juk ji mano

jie visi musu tanler ir bus tokie amzinai, tik tureti nelemta angel_sadangel.gif
laikykis console.gif
Atsakyti

P.S. Pazadu isijungsiu ir as i pokalbius  verysad.gif tik dabar negaliu visos mintis apie mano angeleli user posted image

Tanler console.gif, laikykis mergyt, nelabai einasi ka pasakyt sioje situacijoje, kieviena is musu supranta tavo skauska, jei galetumem padet tikrai padetumem, bet galiu tik stipriai apkabint.
Atsakyti
Labas rytukas...grazi dienele siandien....as taip laukiau graziu oru verysad.gif o dabar atrodo niekas man nemiela...vakar nuvaziavau i parduotuve po pusvalandzio atsipeikiau kad krepsi dar tuscia....o man nieko nereikia...GN tiek vaistu privare kad iki siol negaliu atsigauti....pritrenkta kazkokia...

Geros dieneles visiems 4u.gif siandien vaziuojam uzbaigti visa poperizma...

Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 07, 13:57)
kristule iš anksto su tavo švente happybday.gif  daug ,daug laimės kad dažniau veiduką puoštu šypsena mirksiukas.gif

Labutis. labai ačiū 4u.gif

mamytes man stogas nuvaziuos as noriu ja tureti juk ji mano

stiprybės Tau... tegalim tik apkabint mintyse ..............

Tina, mažylė tarsi iš atvirutės, tokia ramutė ir gražutė wub.gif
Divėja, sveikinam Urtytę su pusės metukų uogadieniu 4u.gif
Rugsėje- gero starto 4u.gif
Bona- pari, kaip dukrytė laikosi?
Atsakyti