Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 06, 16:48)
labuka mamukai 4u.gif
sveikute sugrįžus tina ,daug teko pergyvent,gerai kad viskas gerai baigėsi ,labai graži mergytė wub.gif

labuka ir naujai mamukui ,didelė užuojauta verysad.gif stiprybės praėit šį sunkų etapą verysad.gif

divėjuk su puse metukų tavo brangenybę 4u.gif

pas mane tai košmaras grįžo merga iš mokyklos vementi, privėmė mašiną,acetonas pakiles tai jei daug skysčių nepriversiu get reks vežt į ligoninę doh.gif  doh.gif  doh.gif

vajetus laikykis...baisu kai atsiduri ligoninėj...gal dar išvengsit...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 06, 16:28)
na pasirodau kaip atrodė Vytė trijų parų...

wub.gif wub.gif wub.gif
Niu va jau mes nemaziausios doh.gif doh.gif doh.gif ot greit musu kadencija baigesi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bona-pari sveikatytes tavo ligoniukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 06 balandžio 2010 - 18:21
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 06, 16:35)
juk rodos taip nesenai ir tavo tokia buvo...ach kaip laikas eina... jau ryt pusę metukų tavo panytei, tad sveikinimai iš anksto...

Zinok,tikrai ax.gif Laikas negailestingas,jis taip skuba kazkur doh.gif Del to dziaugiuosi kiekviena akimirka su mazaja,kol ji dar nesuaugo ax.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 06, 16:48)
labuka mamukai 4u.gif

Sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tina ,koks grozis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 06, 15:28)
na pasirodau kaip atrodė Vytė trijų parų...
user posted image
Papildyta:

Kokia grazuole. wub.gif
Siluma ir ramuma dvelkia
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tina,kokia mielybe wub.gif
Divejos panelyte su pusia metuku 4u.gif
Bona-pari,sveikatytes tavo pupai 4u.gif
o mano merginos po skiepu vakaryksciu mama sokdina doh.gif zirzia,valgyt atsisako,tik misinuko biski sriubtelejo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes 4u.gif

Baltas pavydas ima jusu leliuku nuotraukytes ziurint ir skaitant kaip jus gyvenat wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

Diveja tavo mergyte su puse metuku 4u.gif
Atsakyti
vai kokia Tinos mergaite grazi. tikras leliukas, kudikelis.
Atsakyti
Tina grazuole mergyte wub.gif o tas visas vargas ir nerimas tik dar brangesne padaro.

sako , kad gyvenimas kaip zebras - baltas , juodas... man turbut pastarieji 3 metai buvo juodas dryzis, kuris ties subine susieina doh.gif , tikiuosi , kad dabar baltas bus. Radau darbuka, nuo rytoj jau oficialiai dirbsiu, siandien tik instruktaza man pravede. po poros savaiciu tikiuosi SAVO soda pradet sodint, kaip laukiu gero, sauleto oro, kad pradetum savo planus realizuot
Atsakyti
Tina, fainuolė tavo dukrytė wub.gif
Kieno dabar eilė? Ar tik ne žiežulėlės? Kaip smagu džiaugtis su jumis kartu dėl jūsų atžalėlių smile.gif
Rugsėje, smagu, kad radai darbuką, kad judi į priekį. O ką žadi sodinti savo soduke?
tanler, liūdna dėl tavęs...mano abu vaikučius palydėjo kunigas į kapelius, o mišias laikė tik už tėvelius, mums stiprybės meldė, nes už kūdikius ir mažus vaikučius mišių nelaiko, jie ir taip be nuodėmės. Stiprybės tau ir tavo šeimai, tos pirmos dienos po netekties prabėga kaip rūke... laikykitės vienas kito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 07 balandžio 2010 - 12:31
Labuka

Tinos dukriukas wub.gif wub.gif wub.gif
Divejos duryte sveikinu su 6-oju menesiadieniu 4u.gif
Rugseje sveikinu su nauju darbuku, o dar labiau sveikinu kad perlipai is juodos juostos i balta, tikiuosi si balta juosta bus plaaaaaati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 07 balandžio 2010 - 12:24