Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 04, 17:04)
naujagimius tiesiai is ligonines i kapo duobe lydi verysad.gif , nelaiko ir misiu, net nevisada ir duobe kunigas sventina, bet jei paprasysit manau neatsisakys, bet misias tikrai nelaikys, nebent jei norit uz gimine galit uzpirkt.

šito nežinojau. keista...juk gyvybė tokia pati. ar ji 30 savaičių išbuvo po širdele, ar 40. gal čia ir nuo kunigo priklauso. bažnyčia gyvybę pripažįsta nuo pat užsimezgimo. čia tokie mano pamąstymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 04, 10:49)
Neisivaizduojat negaliu veidruodi i save ziureti akis ant tiek uztinusios....kad jau nieko nematau...

Kaip neseniai visa tai isgyventa, kaip as tave suprantu console.gif
Laikykis tanler, laikykis kiek tik gali, dabar sunkus laikas, reikia isverkti, reikia iskenteti...stiprybes tau, nes jos labai labai prireiks
Teisybe kazkuri cia saket anksciau, kai tik skyrelyje atsiranda naujas stebukliukas ar stebukliuke, taip sulaukiam ir naujo angeliuko...liudna angel_sadangel.gif
Visas mamytes su Velykom 4u.gif kad ir kokios nelinksmos jos bebutu.
Mano angelui butu buve 3 men. siandien, taip visa diena ir svajoju, kaip butumem sutike sventes, jei butumem buve trise...truksta zodziu...
Atsakyti
tanler, stipriai tave apkabinu..........

QUOTE(zydra30 @ 2010 04 03, 11:32)
o kur buvai, kad grizti? kadangi as nebedaznas svecias cia, tai ir nebezinau  blush2.gif  kaip jus laikotes, kaip tavo princese?

Porą savaitėlių ilsėjaus ant valdiško maisto smile.gif Prieš pat Velykas tik išleido gydytis namie. Dabar mažoji jau linksma dūksta, prieš savaitę truputį apsirgus buvo - vėmė, viduriavo.
Kaip tavo Eliziukas laikosi? Kaip pačiai sekasi darbuotis, ar nesunku?

QUOTE(viki81 @ 2010 04 04, 00:20)
Labas mamytes!  4u.gif

Kitos savaites pabaigoje vaziuosiu i Lietuva,laidotuves.Isejo mano dede.... verysad.gif
Lygiai pries metus sedejom prie vieno stalo,dauzem kiausinius,sventem jo gimtadieni.Dar nieko nezinodami apie liga.....
Greit jis ''sueda'' zmogu.....

console.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 04, 17:04)
Pasidžiaugsiu savo pinigu medžio velykine dovana - žiedu, su Velykom 4u.gif
user posted image

Būtinai pasirodyk kai žiedas pražys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 04, 11:13)
. Aš savo vaiko laidotuvėse dalyvauti negalėjau, dėl to dabar dažnai graužiuos. Rodos, neatsisveikinau, kažkur kažkokio taško nepadėjau.

Aš savosios nenorėjau matyt karstelyje... atsisveikinau ligoninėje... vyras paskui sakė, kad Ji buvo labai graži - baltutė, šalia rožinius batelius padėjo.. wub.gif verysad.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 04, 20:18)

Teisybe kazkuri cia saket anksciau, kai tik skyrelyje atsiranda naujas stebukliukas ar stebukliuke, taip sulaukiam ir naujo angeliuko...liudna  angel_sadangel.gif

sakiau...... unsure.gif Tinos dukrytė gimė, tanler mergytė išėjo...........

Dėl laidojimo - mes pasiėmėm kūnelį iš kmuk, iš karto vežėm į kapines. Kunigas ir pašventino, ir mišias paskui laikė... Rodos, tokiom akimirkom nieko negirdi nematai, bet gaudžiau kiekvieną kunigo žodį, taip taikliai, taip jausmingai kalbėjo, lyg savo paties vaiką laidotų......

.................................................................................................
user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokios pavasariskos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 04, 11:49)
galesime kazka daryti tik nuo antradienio  verysad.gif nors jau sutareme kapinese kad nuimtu paminkla mociutes.....planavom keisti....geriau butume neplanave  verysad.gif

Net nežinau ką tau patarti, nes viskuo po to rūpinosi mano vargšas vyras. Vos tik pagalvoju, ką jam vienam teko iškęsti, širdį suskausta. Man kažką pasakoti tada vengė, o dabar detalių klausinėti pati nebedrįstu, nenoriu gaivinti jam tų kančių. Žinau tik tiek, kad mažiuką aprengė ir viską sutvarkė laidojimo firma. Po to tik parsivežė baltą karstuką ir... į kapinaites. Mišių nieks nelaikė, bet kunigas gražiai prie kapo pašnekėjo, paguodė.

Vakar buvom ten nuvažiavę: saulė taip gražiai mūsų angelą nutvieskus, o jis sau ramus miega ir šypsosi. Jau ir aš galiu tenai nuvažiavusi nusišypsoti. Paminklėlį kaip kokia pamišėlė išglostau wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 04, 18:04)
Pasidžiaugsiu savo pinigu medžio velykine dovana - žiedu, su Velykom 4u.gif

O jie dar ir žydi? Pas mane per porą metų daigų belenkiek naujų prileido, bet žiedų - nei vieno.

Vaivos juosta, kokios tavo merginos žavingos wub.gif Matau jaunėlę su triračiu vėžini, ar patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziezulele: 05 balandžio 2010 - 12:22
mamytes aciukas verysad.gif siandien taip sunervino budinti gydytoja sad.gif bet apie tai veliau papasakosiu dabar ne tas galvoj,bet tikrai nepaliksiu to reikalo....

kazkaip dabar susviete man del kunigo unsure.gif o ji is bet kurios baznicios galima pakviesti kad atvaziuotu unsure.gif ar kapinese reikia ieskot jo....
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 05, 13:19)
Matau jaunėlę su triračiu vėžini, ar patogu?

Labai. Visada buvau skeptiška triračių atž\vilgiu, bet dabar savo lopšinį pardaviau kitai nestuke.gif , tai įsigijom sportinuką. Kaip diena ir naktis man po universalo, rodos pats važiuoja biggrin.gif . Draugė dvynukišką triratį turėjo, irgi džiaugėsi.
Tu karietą jau išsirinkusi?
QUOTE(tanler @ 2010 04 05, 15:34)

kazkaip dabar susviete man del kunigo  unsure.gif o ji is bet kurios baznicios galima pakviesti kad atvaziuotu  unsure.gif ar kapinese reikia ieskot jo....

Mano miestelyje yra tik viena bažnyčia, tai pasirinkimo nebuvo. O didesniuose miestuose - gal jos suskirstytos pagal gyvenamąją vietą? g.gif O gal galima nuėjus į bet kurią bažnyčią sutarti su kunigu dėl palaidojimo, mišių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 05, 15:50)
Mano miestelyje yra tik viena bažnyčia, tai pasirinkimo nebuvo. O didesniuose miestuose - gal jos suskirstytos pagal gyvenamąją vietą?  g.gif  O gal galima nuėjus į bet kurią bažnyčią sutarti su kunigu dėl palaidojimo, mišių ir pan.

Niu va del kunigo jau susitariau nuvesime i baznycia.....o paskui su mumis iki kapiniu nuvaziuos...

jetau mamytes kaip sunku....taip norejome trecio berniuko o dabar noriu tik jos cray.gif cray.gif cray.gif

dar vienas klausimas del rubeliuku....ar savus reikia atvezti ar pirkti specalus....nieko nesuprantu unsure.gif noriu pati aprengti verysad.gif bet turbut neleis verysad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 05, 15:50)
Labai. Visada buvau skeptiška triračių atž\vilgiu, bet dabar savo lopšinį pardaviau kitai  nestuke.gif , tai įsigijom sportinuką. Kaip diena ir naktis man po universalo, rodos pats važiuoja  biggrin.gif .  Draugė dvynukišką triratį turėjo, irgi džiaugėsi.
Tu karietą jau išsirinkusi?

aš irgi skeptiškai buvau nusiteikusi dėl triračių, dėl to ir klausiu, ar patogu. Matyt čia tik mitas, kad jie nestabilūs, virstantys ir pan. Mes karietą išsirinkom, grynai klasikinę. Pliusai - didžiulis lopšys, amortizatoriai ir t.t., bet yra vienas didžiulis minusas - svoooris. Kolkas nusiteikusi optimistiškai tąsyti vežimą į trečią aukštą, bet jaučiu teks ieškoti kitos išeities - gal kur laiptinėj laikyt važiuoklę ar pan.

QUOTE(tanler @ 2010 04 05, 16:46)
dar vienas klausimas del rubeliuku....ar savus reikia atvezti ar pirkti specalus....nieko nesuprantu  unsure.gif noriu pati aprengti  verysad.gif bet turbut neleis verysad.gif

mūsų vaikutį įdėjo į specialų vokelį, bet manau kad tikrai leistų patiems aprengti, jei tik išreikštumėt tokį pageidavimą.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 05, 16:46)

dar vienas klausimas del rubeliuku....ar savus reikia atvezti ar pirkti specalus....nieko nesuprantu  unsure.gif noriu pati aprengti  verysad.gif bet turbut neleis verysad.gif

Aš vyrui įdaviau nuo vyresnėlės likusius baltus labai puošnius mažyčius rūbelius. Aprengė gydytoja.
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 05, 18:14)
Kolkas nusiteikusi optimistiškai tąsyti vežimą į trečią aukštą, bet jaučiu teks ieškoti kitos išeities - gal kur laiptinėj laikyt važiuoklę ar pan.

Kiti mašinoj laiko važiuokles.

Sportas bus tau. mirksiukas.gif
Mano universalas irgi buvo sunkus, bet kai name gyvenam, tai tris laiptelius užnešt nesunku.
Atsakyti