Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(bicė @ 2010 04 01, 02:55)
sirdi likimas is krutines isplese, gyva sirdi....

kokia tu teisi doh.gif. einu per kambarį, ir bijau žvilgsnį pasukt į nuotrauką, iš kurios mielos akytės tiesiog spinduliuoja. atrodo, lyg ką pavogus būčiau. o pavogė juk iš manęs...

kristule, sėdžiu ir aš šiuo metu toj juodoj duobėj. ir nors jėgų išlipti pati neturiu, bet gal kartu pabandom. dėl mūsų stebukliukų. ir truputį dėl savęs 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Nors man jis nelabai labas... dickis visai paselo... dar ir su MV susibariau... doh.gif Vo tau ir seimos idilė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 04 01, 09:50)
Žiūriu aš turbut tuoj viena iš jūsų liksiu neturinti vaikelio po angelėlio verysad.gif

ne viena, saulele, oi neviena console.gif
uzklydau cia siandien kaip koks vaiduoklis ax.gif tiesiog mano pasaulis siektiek kitoks ir man norisi baisiai priestaraut kai kelios sako- kitas nestumas bus laimingas va ta ir ta turi savo vaikelius, o apie tas kurios ir vel neteko lyg ir pamirstama g.gif ... o ju yra praktiskai puse doh.gif ... ne visos raso, ne visos primena schmoll.gif . Na cia ne priekaistas, tiesiog pastebejimas.
Pirmiausia sveikinu Tina su mergeles uogeles gimimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
ir jus mergaites su Velykom 4u.gif siektiek liudnom, siektiek kitokiom, bet su viltim , kad viskas i gera mirksiukas.gif
apie save galiu pasakyt gal tiek - turiu genetiku atsakymus , kurie parode , kad nera genetiniu problemu ir patvirtino tik tai ka as ir taip jauciau ir zinojau- kad mazyles galuniu deformacijas leme persirgta sloga 15 nestumo savaite, o gyvybe kainavo mediku aplaidumas, kad laiku neoperavo. Na kazkiek palengvejo , kad genai tvarkoj, nes tikrai buvo baisiau negu baisu, kad kas gali nutikt esamam vaikui.
greit bus 3 metai mano angelui, apie ja prisimenu su sypsena, bet kartu ir su asarom. ... Bet vel as sau leidziu svajoti, tiesa apie kitus dalykus, apie tuos kurie mano jegoms ir mano valioj... gal sakykim as busiu parazitas, na geraja prasme, bet as priesinsiuosi blogiems dalykams ir kabinsiuos i gyvenima visom keturiom, jei reiks ir dantim smile.gif .
Kristule nepasiduok, tu turi ir taip jau nemenka lobi, nors ir ne visa, bet tu turi daug... bandau isivaizduot koks tai jausmas kai daugiau nei vienas vaikas apkabina ir sako MAMA wub.gif ... na pasvajosiu- mamos diena... vaikai issirikiave ir laiko po gele ir stumdosi kuris pirmas iteiks, bet broliai prastumia sesyte i prieki kurios saujoj jau galbut nulauztas geles ziedelis, bet jis toks tau brangus ir tu sypsosies dar daug laiko prisiminus ta sumaigyta, bet labai brangu geles zieda...
Atsakyti
Labutis.

vdapr- mamyt, ramybės 4u.gif . dičkis auga, keičiasi poreikiai, atsiranda principai, o dar ir naujas šeimos narys-sesutė. juk tiek laiko jis vienas buvo, dabar ir jam reikia priprast prie vyresnėlio vaidmens.
o dėl vyro mažiau nervus gadinkis, juk jie iš marso smile.gif . be to, juk ir Tau hormonai siautėja.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 02, 13:12)
Kristule nepasiduok, tu turi ir taip jau nemenka lobi, nors ir ne visa, bet tu turi daug... bandau isivaizduot koks tai jausmas kai daugiau nei vienas vaikas apkabina ir sako MAMA  wub.gif ... na pasvajosiu- mamos diena... vaikai issirikiave  ir laiko po gele ir stumdosi kuris pirmas iteiks, bet broliai prastumia sesyte i prieki kurios saujoj jau galbut nulauztas geles ziedelis, bet jis toks tau brangus ir tu sypsosies dar daug laiko prisiminus ta sumaigyta, bet labai brangu geles zieda...

Nu va, ir pravirkdei...ačiū už tokius gražius žodžius.
o Tave leisk pasveikint su artėjančia švente-Šv. Velykom 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 04 02, 12:22)
Labas rytas

Nors man jis nelabai labas... dickis visai paselo... dar ir su MV susibariau...  doh.gif Vo tau ir seimos idilė...  verysad.gif

tokiu laiku maniškė iri maištavo... ir aš vis balsą pakeldavau nejučia... bet kai iš Miglės išgirdau -" tu ant Ievutės nešauki, o ant manęs šauki", - staigiai pasikeičiau... susidraugausit, kantrybės didelės didelės tau. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius mergaites 4u.gif

Rugseje tu taip graziai parasiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 02, 13:12)
gal sakykim as busiu parazitas, na geraja prasme, bet as priesinsiuosi blogiems dalykams ir kabinsiuos i gyvenima visom keturiom, jei reiks ir dantim smile.gif

kurgi buvai dingusi, mūsų optimizmo šaltini 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 02, 15:18)
kurgi buvai dingusi

tiesiog nenorejau gincu del kai kuriu dalyku, norejau kuo ramiau isgyvent stresa belaukiant tyrimu atsakymu.
esu kokia esu, tik kazkaip pastaruoju metu geriau patyliu nei gincinuosi del "savu tiesu" , nenoriu nieko iskaudint ar izeist... o gal atejo laikas kai nusprendziau judet i prieki ir nesidairyt atgal. To kas buvo nepakeisiu, o tai kas bus vis dar galiu itakot smile.gif
Sveikinu ir tave Ziezulele su laukimu , tik galvoju ar negalejau taves "uzfiksuot" kazkur apie viduri nestumo , na tiksliau tavo liniuotes g.gif
beje ir dar viena mamyte laukiasi kuri jau senokai nebesilanko cia ir beje jos patirtis rodo , kad palaidojo viena, pagimde kita, treciu persileido, dabar ir vel laukiasi...
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 04 01, 09:50)
Žiūriu aš turbut tuoj viena iš jūsų liksiu neturinti vaikelio po angelėlio verysad.gif

teisingai rugseje sako, ne viena cia musu dar eileje prie gandru, vienu jie neaplanko, kitos dar vis dvejoja, trecioms teko patirti dar praradimu, kazkurios niekada ir nebesusilauks. Marga pas mus... Ir nors kartais liudna, kad atsiradusios po angelu tustumos neuzpildo nauji dziaugsmeliai, bet visada dziugina kitu sekme ir stebukliukai 4u.gif

O musu sekme gal ir kazkur netoli , Linut smile.gif

Kad jau prakalbom apie nestukes ir slapukes tai ir as pasakysiu apie viena angelu mamyte smile.gif Bim susilauke mergytes Saules pries pora savaiteliu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2010 04 02, 18:59)
Kad jau prakalbom apie nestukes ir slapukes tai ir as pasakysiu apie viena angelu mamyte smile.gif  Bim susilauke mergytes Saules pries pora savaiteliu. wub.gif

pamenu bim, paskui kazkaip dingo ji, nebeateidavo daugiau i sita tema. oj kaip smagu girdeti. sekmes joms su dukriuku smile.gif
Atsakyti
aš prie tu kurios neturi dar po netekties, ir ka na negaliu susitaikit o kai patirtis jūsų čia išgyvenusiu ir dar ir dar netektis papraščiausiai negaliu net pagalvot doh.gif
džiugu kad mūsų skyrlio mergaitės susilaukia savo džiaugsmeliu wub.gif
džiaugiuosi dėl Bim thumbup.gif
Atsakyti