Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Laba diena! 4u.gif

QUOTE(vdapr @ 2010 03 29, 11:36)
Manau tikrai gerose rankose esi... jis labai atsakingas...  wub.gif
Wizija... mano atveju kaip tik darbas buvo tas issigelbejimas... koleges sake grizau i darba papilkejusiu veidu... o darbe biskiuka atsigavau... aisku tai turi but megstamas darbas... O jei tu manau kad reikia tau pabut namuose... tai tikrai duos tau ta biuleteni.... nors manau Ziezulele jau viska pasake... laikykis  4u.gif

Kiekviena skirtingai reaguoja.
As po visko turejau dvi savaites biuleteni.Aisku verkiau,klausiau saves kodel is ligonines grizau viena,bet gyvenau normalu gyvenima.Isejus i darba jame visiskai atsipalaidavau,viskas uzsimirsdavo.Tik namo parejus vel viskas grizdavo.
Stai praejo 6menesiai.Galvojau issikapsciau is duobes,deja ne unsure.gif ..... ,kaip jus raset dangtis ant virsaus ir akmenim uzridentas.
Nezinau kada visa tai baigsis.

Sveikinimai naujai mamytei!!!!!!!!!

Siandien laikrasty perskaiciau,kad Vokietijoj jauniausia mociute yra 29metu!!!!!!! blink.gif Gal net ir visam pasauly?

Na reikia eiti i dusa,rytoj anksti ryte pas gyd.
Kaip uzimaniau krabu misraines cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tinos mergytė jau šiame pasauly wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikatos joms abiem 4u.gif
Bet tas likimas tai pokštininkas - vistiek galiausiai Kaune atsidūrė doh.gif
Atsakyti
Sveikuciukes 4u.gif
Sveikinimai Tinai, susitikus su mazyle VYTUTE wub.gif wub.gif wub.gif
na, o mes laikomes...Dabe atostogos, tai tingiauju su mazuliais namie wub.gif . Direktoriuke mano jau visa pana, ciauskute....Dabar sako ne myliu mama, o Megstu Mama biggrin.gif Na, o su sokejeliu kiekviena savaitgali po konkusus trankomes doh.gif . Kaip sakant "parduotos vasaros". Na, bet ko nepadarysi del tu musu stebukleliu... wub.gif
Atsakyti
na pagaliau, daug laimės Tinute tau ir tavo stebūklui 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Tinai ir Vytei. 4u.gif

QUOTE(viki81 @ 2010 03 29, 21:28)
Stai praejo 6menesiai.Galvojau issikapsciau is duobes,deja ne 

Aš irgi taip galvojau. Aplinkiniai sako: "na va, jau 7 mėnesiai praėjo, jau susigyvenai turbūt". O aš nejaučiu to "susigyvenimo" nuolatinio. Kartais "susigyvenus", kartais ne... Dažniau ne. Tik nerodau to niekam, gal todėl taip visi ir galvoja.

Nieko, susigyvensiu ir išgyvensiu. Tik kartais susigraudinu visai ne į temą, o tada ašarų jau nesulaikyt. Štai pvz. žiūrėjo sūnus "Ledynmetį" ir ten rodo pasiklydusią mažą mamutukę, per sniegą braidančią. Žvilgtelėjau vakar - o jos pieštos akys..., na, tokios, kaip Neringiuko tada ligoninėj, išsigandusios, tamsios, kažko ieškančios... Užsiverkiau kaip nenormali.
Atsakyti
Labas rytas

Linkim Vytutei daug sveikatytes... O Tinai kio greiciau pas dukryte 4u.gif

Egle C buna visoms dar tokiu dienu.... as va i Meldute ziuriu ir vis ateina tas jausmas, kad va dabar jau tikrai zinai ko netekai... o kai ji dar tokia panasi i ji.... bet as stengiuos stumti gilyn gilyn...

Laikomes visoms mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tina 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 30, 11:12)
as va i Meldute ziuriu ir vis ateina tas jausmas, kad va dabar jau tikrai zinai ko netekai... o kai ji dar tokia panasi i ji....

man pirmą savaitę Ieva buvo gryna Vaiva.... sėdėdavau, laikydavau rankose ir verkdavau.. o Biržietis vis ateidavo tuo momentu kaip tyčia ir gaudavau bartis.. smile.gif

..su gimtadieniu tave, vdapr... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.

nu jau dienos gražumas ir šiltumas.... vdapr, su gimtadieniu Tave 4u.gif . lai visos Tavo dienos būna kaip ši- saulėtos ir gražios.

kažin kaip Tinos dukrytė?
Atsakyti
Labuka

Vdapr, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as,ir as noriu pasveikinti:

Tina su dukrytes gimimu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Vdapr su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vdapr su tavo diena
user posted image

Atsakyti