Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Labutes mirksiukas.gif
Su verbom 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 26, 16:51)
*mes grįžom iš kmuk - ievos širdukė puiki - iš 7 mm PPD liko 1 mm  thumbup.gif .

**Tina, aš tai jau vien dėl to bijočiau šakių, kad paskutinė jų gyvavimo savaitė... reik įsivaizduot, koks malonumas dirbt, kai už 3 dienų būsi atleista iš darbo...  niu reik tikėtis, neprikiaulins, būk arši ir visko išsireikalauk sau ir mažylei.

*Puikios naujienos thumbup.gif

** drinks_cheers.gif

QUOTE(carramele @ 2010 03 26, 17:12)

O aš šiandien iš genetikės. Echoskopiškai kol kas viskas labai gražiai atrodo smile.gif
Tai ta proga parašą papildžiau  ax.gif

thumbup.gif Oi kaip gerai!!!!! Taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(sandrynja @ 2010 03 26, 17:17)
Carramele, VJ, puikios naujienos. Dziaugiuosi su jumis wub.gif
Tina, oi laukiam laukiam bigsmile.gif

O kaip tu? Kaip tavo direktoriuke????? Kaip sokejelis? g.gif

QUOTE(Tina*** @ 2010 03 26, 20:10)
kodėl taip sakai...žinok mane užknisa jau irgi viskas pirmadienis bus paskutinis lašas aišku jei sulauksiu...o jei ne tai skambinu į Kauną tartis...

Ne tartis o gimdyt jau reikia drinks_cheers.gif
Laukiam tavo lelytes!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 28, 08:25)
žaislais dalinas, baronkas graužia.... jėėėėzau kaip miela žiūrėt...  wub.gif

kaip visa tai pažįstama wub.gif . laiminga buvau, turėdama du spirgiukus, matydama juos kartu
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 28, 18:37)
kaip visa tai pažįstama wub.gif . laiminga buvau, turėdama du spirgiukus, matydama juos kartu

kol nebuvo Ievos, mes su vyru dažnai pakalbėdavom, kai matydavom vieną vyresnėlę žaidžiant - kaip būtų smagu, jei Vaivutė būtų....
Atsakyti
Labas rytas visoms

Kaip laikotės? Įdomu kaip Tina, ar jau turi savo lėlytę?
Man nuo savaitgalio kaip krito nuotaika cray.gif
Atrodė kad jau viskas pasitaisė, o ir vėl kažkur tarp žemės ir dangaus kabu...taip negera ant širdies verysad.gif
Atsakyti
tiną žada šiandien operuot. jei kaimuko gydytojos ko nors vėl nesumąstys doh.gif . seniai aš būčiau terbas iš jų išsinešus..

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 29, 08:47)
tiną žada šiandien operuot. jei kaimuko gydytojos ko nors vėl nesumąstys  doh.gif . seniai aš būčiau terbas iš jų išsinešus..

Laikom kumstukus, ir laukiam geru ziniu 4u.gif

carramele thumbup.gif puikios naujienos

wizija console.gif tik apkabint tegaliu, nes pati labai prastoj busenoj esu.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 29, 09:47)
tiną žada šiandien operuot. jei kaimuko gydytojos ko nors vėl nesumąstys  doh.gif . seniai aš būčiau terbas iš jų išsinešus..

drinks_cheers.gif O dabar stipriai suspaudziam kumstukus ir laikom!!!!!! LAukiam ziniu!

Oras liudnas ir jus liudit.Imkit po 4u.gif ir nors truputuka nusisypsokit smile.gif

O mes jau beveik savaite sedim be tecio.Ir dar iki Velyku jo nebus verysad.gif Ir mane begalinis liudesys,ilgesys uzpludo,kad nebegaliu net namuciuose sedet. Jau ir nublioviau kelias eiles blush2.gif
Kraunames siandien tases,laukiam senelio ir dumsim pas juos!!!!! Ten nors man zmoniu bus ir liudesi isvaikys ax.gif Ir nebus ilgu laukti tecio smile.gif
Atsakyti
Sveikos pačios nuostabiausios mamos,

aš šiandien jau susipažinau su daktariuku, pas kurį norėčiau gimdyti. Tai apsitarėm, kad bent jau pabandysim natūraliai gimdyti. Žiūrėjo leliuką, sakė viskas kaip ir tvarkoj, tik kad smulkutis. Nors 2,9 kg man neatrodo labai jau mažai tokiam laike? Dabar su daktarėliu pasimatysim jau prieš pat terminą, jei mažiukas neužsimanys anksčiau wub.gif

Tiek žinių iš manęs, o dabar turbūt visos laukiam naujienų iš Tinos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

prisidedu prie laukimo Tinos leliuko...
Ziezulele ir tu jau greit smile.gif

Mes vakar buvom misiose uz leliukus, bet tiek daug zmoniu visgi verbu sekmadienis...Toks pasistumdimas tos misios gavosi...
I kapines buvau uzsakiusi puokstele - statulele "angeliuka"...Siek tiek i peleda ir besmegeni panasus gavosi biggrin.gif bet svarbu, kad is visos sirdies darytas ir nestas...Kazin kaip isilaike po tokio lietaus? rolleyes.gif

Saulele jau lenda pro debeseli...

Geros dieneles mamukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 29 kovo 2010 - 10:28
LAbas rytas
QUOTE(Ziezulele @ 2010 03 29, 10:20)
Tiek žinių iš manęs, o dabar turbūt visos laukiam naujienų iš Tinos  4u.gif

Su musu daktareliu tareisi? O lelius bus kokiu 3300g kai gims wub.gif

Wizija stipriai apkabinu 4u.gif

Laukiam ziniu is Tinos... siandien jei didele diena thumbup.gif
Atsakyti
Galvoju eiti pas gydytoja paprasyt biuliotenio, nes nebegaliu, viskas krinta is ranku, nieko nesugebu daryti, taip ant ribos jauciuosi, sunku kvepuot, lyg akmuo ant sirdies pakabintas, toks vidinis drebulys uzejes, o ant verkimo ribos tai kiekviena sekunde, turiu labai stipriai tvardytis, kad nezliumbciau istisai...ale net nezinau ka nuejus pasakyt verysad.gif laba diena, man labai blogai cray.gif ar laba diena, man stogas nuciuoze verysad.gif bijau kad isvis tik apsizliumbsiu ir nei zodzio nesugebesiu pasakyt...atrodo eiciau laukais ir iseiciau neatsisukdama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 29, 11:29)
LAbas rytas

Su musu daktareliu tareisi? O lelius bus kokiu 3300g kai gims  wub.gif

aha, su tuo pačiu. Patiko mums jis, tikiuosi esu gerose rankose thumbup.gif

QUOTE(wizija @ 2010 03 29, 11:40)
Galvoju eiti pas gydytoja paprasyt biuliotenio, nes nebegaliu, viskas krinta is ranku, nieko nesugebu daryti, taip ant ribos jauciuosi, sunku kvepuot, lyg akmuo ant sirdies pakabintas, toks vidinis drebulys uzejes, o ant verkimo ribos tai kiekviena sekunde, turiu labai stipriai tvardytis, kad nezliumbciau istisai...ale net nezinau ka nuejus pasakyt  verysad.gif laba diena, man labai blogai  cray.gif ar laba diena, man stogas nuciuoze  verysad.gif bijau kad isvis tik apsizliumbsiu ir nei zodzio nesugebesiu pasakyt...atrodo eiciau laukais ir iseiciau neatsisukdama  verysad.gif

na jei gydytojas žino tavo istoriją, tai tikriausiai nenustebtų tai išgirdęs ir biuletenį matyt irgi duotų. Tik va ar tau būtų lengviau, jei namie būtum? Kita vertus, gal reikia tau išsiraudot, išsiverkt? Gal pavargo organizmas tvardytis? Kai man blogai, iš širdies nužliumbiu, žvakutę uždegu, leidžiu sau paliūdėti. Nors iš tavo būsenos aprašymo galima spręsti, kad tau tikrai labai negera... Laikykis, mamuk 4u.gif
Atsakyti