Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(zydrute @ 2010 03 24, 14:19)
as saviski prikalbinau,tik ne suniukui o triusiukui kambariniui,kai mergos paaugs,pagalvojau suniuka reikes vedziot,o triusi ne tongue.gif

Tai va as ir tikiu, kad prikalbinsiu... as kazkaip tik suniuko noriu... kitam gyvunui kazin ar sutikciau pati... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 24, 14:28)
Tai va as ir tikiu, kad prikalbinsiu... as kazkaip tik suniuko noriu... kitam gyvunui kazin ar sutikciau pati...  g.gif

Mano svajone ir toks siuniukas buvo ,bet MB niekaip neikalbejau ax.gif ,nes jam cia ne suo blush2.gif ,tai jieskojom kompromiso ,kad tiktu visiems,ir issirinkom jorksyro terjiera ax.gif
Atsakyti
Sveikos...dar negimdau ir jau nežinau kada gimdysiu...šlapimas blogas infekciją rodo, taip viskas okei, kaklelis pasiruošęs...bet liūdniausia tai kad jei šią savaitę nepjaus tai viskas likau tarp dangaus ir žemės, nes mūsų skyrių uždaro...VJ atsiuntė savo gyd. tel tai jei kas bandysiu tartis, bet bijau kad nebūtų pervėlu...
Viena gyd. sako jau galiu pjaut tai kita aiškina kad dar peranksti, tai sunervavo iki ašarų juodai net svoris pradėjo krist...Aš nesuprantu 38 sav juk viskas ten išsivystę...na vieną žodžiu tiek žinių, ryt ims vėl tyrimą šlapimo meldžiuos kad nors kiek sumažėtų tų leukocitų...tik nesuprantu iš kur jie ir apsiprausiu ir vidurinį pagaunu tą šlapimą, inkstai viskas okei...tai kas gali būt... ax.gif Pasiguodžiau ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 23, 19:19)
labutis visoms mamytėms smile.gif

wiki81, aš po sūnelio išėjimo prasilaikiau apie 2 mėnesius. ėjau visur kaip išprotėjus, kaip užsukta, o vieną dieną sustojau ir supratau, kad daugiau nebegaliu. tada pasiėmiau biuletenį ir keletą dienų pabuvau namuose. šiek tiek padėjo, bent jau fiziškai pasijutau stipriau. pailsėk. jei nori gulėt - gulėk, jei nori miegot - ir miegok visą dieną. pasirūpink savimi

Vakar vakare apmasciau viska,nusprendziau kad mano ''liga'' nera tikra liga.Gyd. apziurejo : sirdis,kraujas,spaudimas visi rodikliai geri.Tikrai man psichiskai negerai.Niekada negalvojau,kad man taip gali nutikti.
Apziuriu nestukes,vezimelius,leliukus ,idomiai jauciuosi tuo metu,tiksliau nieko nejauciu unsure.gif .Dziaugiuosi,kad leliukai sveiki grazus,bet ziuriu i juos kaip kad nieko nebutu.
Praejo 6men. ir ledas greiciausiai luzo kai bendradarbe pranese jog laukiasi.Ji pasake pries dvi savaites,kad nestuke.gif ,man prasidejo galvos svaigimai.Pasake kad laukiasi berniuko,ta pati vakara atsiduriau ligonineje.
Gal sutapimas?

kas dėl MB, pirmas savaites išgyvenimai buvo bendri, kalbėdavomės. vėliau stojo tyla. irgi ėmiau galvoti, kad liūdesy esu vieniša. bet ėmiau atidžiau jį stebėti. matyt vyrai viduje išgyvena. jis atsisako ir raminančių tabletę išgerti ar bent kokį vitaminą suvalgyti. apie psichologą nė kalbos nėra. bet kai matau, kad Markučio raktų pakabuką nešiojasi, kad žinutės ir skambučiai telefone saugomi, kaip žvilgsnis ties Jo daikteliu ar nuotrauka sustingsta, galvoju kitaip

Vakar telef. su MB apsipykom.
Kai pasakiau,kad gyd. masto jog viskas del psichiniu isgyvenimu pradejo aiskinti man,kad jis jau senai pastebejo jog pasikeiciau.As noriu,bet kokia kaina kuo greiciau pastoti.Miegu su juo ne is meiles,o kad pastociau.Kai sulaukiu mmm su manim geriau nesneketi......Kaip negera buvo viska klausyti,bet is dalies jis teisus.Esu savanaude?
O tada ir neislaikiau,kaip jis gali mane taip skaudinti,as negaliu pamirsti kas nutiko.Kodel jis su manim nesneka?Negi jis viska pamirso?nepamirso.Atsiprase.
Is viso pokalbio isvada buvo : Jei as nesneku - baigiu nuproteti.Jei jis prades sneketi jis isdurnes.
Kaip rasti viduriuka?

Jus visos rasot kaip graziai gyvenat,o pas mus tik bardakas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 03 24, 15:33)

Jus visos rasot kaip graziai gyvenat,o pas mus tik bardakas  verysad.gif

oi, viki, toli gražu pas mus iki aukso žibėjimo.... toli gražu...

kad atsirastų Ieva, aš irgi buvau iniciatorė.. man reikėjo šito vaiko..
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 03 23, 23:02)

Sapnavau: mano rankos sūpavo Tave.
          Pabudau, bet delsiau atsimerkti.
          Dar norėjau pabūt, sūnaitėli, šalia,
          Bet minutės jau skubino kelti.
          Rūbas gedulo skaudžiai nutvilkė mane,
          Grįžt norėjos į sapno pasaulį.
          Ir lyg Tavo žodžius išgirdau mintyse:
          "Viskas vėl bus gerai, mama, kelkis..."

jetau, kristulee... kaži ką atiduočiau, kad išgirsčiau tą MAMA... nesapnuoju...
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 03 24, 15:33)
Vakar telef. su MB apsipykom.
Kai pasakiau,kad gyd. masto jog viskas del psichiniu isgyvenimu pradejo aiskinti man,kad jis jau senai pastebejo jog pasikeiciau.As noriu,bet kokia kaina kuo greiciau pastoti.Miegu su juo ne is meiles,o kad pastociau.Kai sulaukiu mmm su manim geriau nesneketi......Kaip negera buvo viska klausyti,bet is dalies jis teisus.Esu savanaude?
O tada ir neislaikiau,kaip jis gali mane taip skaudinti,as negaliu pamirsti kas nutiko.Kodel jis su manim nesneka?Negi jis viska pamirso?nepamirso.Atsiprase.
Is viso pokalbio isvada buvo : Jei as nesneku - baigiu nuproteti.Jei jis prades sneketi jis isdurnes.
Kaip rasti viduriuka?

Jus visos rasot kaip graziai gyvenat,o pas mus tik bardakas  verysad.gif

Nei graziai nei negraziai viki, gyvenam ir tiek...nezinia kaip ta viduri rasti, mes dabar nebesnekam, nes vyras neuzveda tos kalbos, o as irgi jau kuris laikas nenoriu apie tai sneketi nei su juo nei su kuo kitu, man apskritai dabar toks neigimo periodas uzejo, nieko nebuvo, man taip nenutiko, nieko neprisimenu ir nieko nenoriu prisiminti, nieko nenoriu zinoti, visa tai sapnas arba tai nutiko kazkam kitam unsure.gif
Turbut su laiku praeis, bet dabar matyt taip turi pabut kuri laika. Idomu kam nors taip buvo? ar cia man vienai toks nesamoningas laikas uzejo?
Na aciui dievui kad abu sutariam tuo klausimu kad norim leliaus kuo greiciau ar abu smegenelese skaiciuojam likusi laika, kada jau galesim bandyti vel.
Vakar sulaukiau drauges klausimo, sako bijau klausti, bet ar jus dar planuojate bandyti? Pritrukau zodziu tam kartui...kaip supratau ji buvo pamasciusi, kad mes dabar jau bijosim ir nebeplanuosim...ar nebeturesim vaiku...kazkokia nesamone...
Ale Tina, kazkaip man po tavo posto neramu pasidare, gal pasiskambink kam pasikonsultuoti, gal kam nors is KMUK, kazkaip baisu, kad niekas nevyksta... Laikau kumscius.
Atsakyti
Tina, ir aš manau, kad pasiskambink T.Biržiečiui, juk gavai iš VJ jo numeriuką. Nelauk, geriau išklausyk dar ir jo nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 03 24, 16:09)
sako bijau klausti, bet ar jus dar planuojate bandyti? Pritrukau zodziu tam kartui...kaip supratau ji buvo pamasciusi, kad mes dabar jau bijosim ir nebeplanuosim...ar nebeturesim vaiku...kazkokia nesamone...

mūsų draugai augina dvi mergytes, dar vis pasvajodavo apie berniuką, bet po mūsų nelaimės pasakė - daugiau neplanuosim... kitiems baisiau atrodo gal..
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 24, 15:28)
Tai va as ir tikiu, kad prikalbinsiu... as kazkaip tik suniuko noriu... kitam gyvunui kazin ar sutikciau pati...  g.gif

o tu tik panorėk ir koks JOninukas gali atnešt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 03 24, 16:22)
Sveikos...dar negimdau ir jau nežinau kada gimdysiu...šlapimas blogas infekciją rodo, taip viskas okei, kaklelis pasiruošęs...bet liūdniausia tai kad jei šią savaitę nepjaus tai viskas likau tarp dangaus ir žemės, nes mūsų skyrių uždaro...VJ atsiuntė savo gyd. tel tai jei kas bandysiu tartis, bet bijau kad nebūtų pervėlu...
Viena gyd. sako jau galiu pjaut tai kita aiškina kad dar peranksti, tai sunervavo iki ašarų juodai net svoris pradėjo krist...Aš nesuprantu 38 sav juk viskas ten išsivystę...na vieną žodžiu tiek žinių, ryt ims vėl tyrimą šlapimo meldžiuos kad nors kiek sumažėtų tų leukocitų...tik nesuprantu iš kur jie ir apsiprausiu ir vidurinį pagaunu tą šlapimą, inkstai viskas okei...tai kas gali būt... ax.gif Pasiguodžiau ir tiek...

aš tau tikrai primigtinai sakau lėk į ligonine ir gal net jei reiks rek kad tik nebelauktų ,sakau iš savo patirties man juk ir laukė kažko dabar turiu ašaras liet jei butu laiku viska padare dabar ja turėčiau
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 24, 17:07)
mūsų draugai  augina dvi mergytes, dar vis pasvajodavo apie berniuką, bet po mūsų nelaimės pasakė - daugiau neplanuosim... kitiems baisiau atrodo gal..

galima pasiduoti baimei kai jau turi vaiku, kita kalba kai neturi nei vieno, o norisi taip
kad ner zodziu tam nusakyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 03 24, 18:47)
galima pasiduoti baimei kai jau turi vaiku, kita kalba kai neturi nei vieno, o norisi taip
kad ner zodziu tam nusakyt  verysad.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi tas pats buvo,nebeliko nieko,o noras buvo begalinis...

Tina neramu kazkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 24 kovo 2010 - 18:24