QUOTE(*ermita* @ 2010 03 23, 19:19)
labutis visoms mamytėms
wiki81, aš po sūnelio išėjimo prasilaikiau apie 2 mėnesius. ėjau visur kaip išprotėjus, kaip užsukta, o vieną dieną sustojau ir supratau, kad daugiau nebegaliu. tada pasiėmiau biuletenį ir keletą dienų pabuvau namuose. šiek tiek padėjo, bent jau fiziškai pasijutau stipriau. pailsėk. jei nori gulėt - gulėk, jei nori miegot - ir miegok visą dieną. pasirūpink savimi
Vakar vakare apmasciau viska,nusprendziau kad mano ''liga'' nera tikra liga.Gyd. apziurejo : sirdis,kraujas,spaudimas visi rodikliai geri.Tikrai man psichiskai negerai.Niekada negalvojau,kad man taip gali nutikti.
Apziuriu nestukes,vezimelius,leliukus ,idomiai jauciuosi tuo metu,tiksliau nieko nejauciu

.Dziaugiuosi,kad leliukai sveiki grazus,bet ziuriu i juos kaip kad nieko nebutu.
Praejo 6men. ir ledas greiciausiai luzo kai bendradarbe pranese jog laukiasi.Ji pasake pries dvi savaites,kad

,man prasidejo galvos svaigimai.Pasake kad laukiasi berniuko,ta pati vakara atsiduriau ligonineje.
Gal sutapimas?
kas dėl MB, pirmas savaites išgyvenimai buvo bendri, kalbėdavomės. vėliau stojo tyla. irgi ėmiau galvoti, kad liūdesy esu vieniša. bet ėmiau atidžiau jį stebėti. matyt vyrai viduje išgyvena. jis atsisako ir raminančių tabletę išgerti ar bent kokį vitaminą suvalgyti. apie psichologą nė kalbos nėra. bet kai matau, kad Markučio raktų pakabuką nešiojasi, kad žinutės ir skambučiai telefone saugomi, kaip žvilgsnis ties Jo daikteliu ar nuotrauka sustingsta, galvoju kitaip
Vakar telef. su MB apsipykom.
Kai pasakiau,kad gyd. masto jog viskas del psichiniu isgyvenimu pradejo aiskinti man,kad jis jau senai pastebejo jog pasikeiciau.As noriu,bet kokia kaina kuo greiciau pastoti.Miegu su juo ne is meiles,o kad pastociau.Kai sulaukiu mmm su manim geriau nesneketi......Kaip negera buvo viska klausyti,bet is dalies jis teisus.Esu savanaude?
O tada ir neislaikiau,kaip jis gali mane taip skaudinti,as negaliu pamirsti kas nutiko.Kodel jis su manim nesneka?Negi jis viska pamirso?nepamirso.Atsiprase.
Is viso pokalbio isvada buvo : Jei as nesneku - baigiu nuproteti.Jei jis prades sneketi jis isdurnes.
Kaip rasti viduriuka?
Jus visos rasot kaip graziai gyvenat,o pas mus tik bardakas