Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(kristulee @ 2010 03 23, 23:02)
Labas vakarėlis.

buvau tiek prirašiusi- restartavosi kompas doh.gif .
paskaičiau, paverkiau ....
čia Jums

Sapnavau: mano rankos sūpavo Tave.
          Pabudau, bet delsiau atsimerkti.
          Dar norėjau pabūt, sūnaitėli, šalia,
          Bet minutės jau skubino kelti.
          Rūbas gedulo skaudžiai nutvilkė mane,
          Grįžt norėjos į sapno pasaulį.
          Ir lyg Tavo žodžius išgirdau mintyse:
          "Viskas vėl bus gerai, mama, kelkis..."

cray.gif cray.gif cray.gif wub.gif
Atsakyti
labukas, pas mane radynos nikštukinė pinčerytė turi du vaikelius ax.gif ir koks sutapimas šiandien pusantru metuku būtu mano angelytei cray.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 24, 08:42)
labukas, pas mane radynos nikštukinė pinčerytė turi du vaikelius ax.gif

Jetau kaip fainai... cia mano svajoniu suo... tik MV niekaip nesutinka... doh.gif o aisku ir brangus jie... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 03 24, 00:02)
Labas vakarėlis.

buvau tiek prirašiusi- restartavosi kompas doh.gif .
paskaičiau, paverkiau ....
čia Jums

Sapnavau: mano rankos sūpavo Tave.
          Pabudau, bet delsiau atsimerkti.
          Dar norėjau pabūt, sūnaitėli, šalia,
          Bet minutės jau skubino kelti.
          Rūbas gedulo skaudžiai nutvilkė mane,
          Grįžt norėjos į sapno pasaulį.
          Ir lyg Tavo žodžius išgirdau mintyse:
          "Viskas vėl bus gerai, mama, kelkis..."

wub.gif ir grazu ir graudu...

QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 24, 09:42)
labukas, pas mane radynos nikštukinė pinčerytė turi du vaikelius ax.gif ir koks sutapimas šiandien pusantru metuku būtu mano angelytei cray.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 24, 08:42)

Va cia tai siurprizas 4u.gif Turbut,kad labai neliudetum,ir bent siek tiek nusisypsotum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 24, 11:09)
Sveikos,

Jetau kaip fainai... cia mano svajoniu suo... tik MV niekaip nesutinka...  doh.gif o aisku ir brangus jie...  ax.gif

kai paaugs galėsiu imest nuotraukytę ir po truputi vyras pamils tokį maža šuneli (ir kas žino būna stebūklu mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vis paskaitau, bet rašyt rankos nekyla blush2.gif Kažkaip nėr nuotaikos, o ir darbo labai daug ax.gif

Vis laukiu kada Tina, turės savo stebukliukę smile.gif

VDAPR, kaip tau sekasi susitvarkyt su mažiuke? Kaip brolis reaguoja į sesę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 24, 12:34)
kai paaugs galėsiu imest nuotraukytę ir po truputi vyras pamils tokį maža šuneli (ir kas žino būna stebūklu mirksiukas.gif )

nu zinok neprarandu dar as vilties... paaugs Meldute ir Gabrielius bus jau visas vyras... gal ir finansai pasitaisys... ir kaip nors ir MV ikalbinsiu suniukui...
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2010 03 24, 12:40)
VDAPR, kaip tau sekasi susitvarkyt su mažiuke? Kaip brolis reaguoja į sesę?  ax.gif

Sekas lyg ir neblogai... tik as dar vis kerepla jauciuos... kazkaip sunkiai atsigaudineju... daznai paskauda pjuvio vieta... siandien va grindis issiploviau ir einu jau sikna atkisus... doh.gif doh.gif O va Gabrielius prieina paglosto sese... pasnekina... lyg ir nieko... bet pasikeites jis man... irzlesnis... kantrybes maziau ir t.t.
Atsakyti
Pildau pajamų deklaraciją.. skaičiai, npd, pnpd doh.gif . Per didelės sumos gaunasi... skambinu į mokesčius konsultacijos - suveda duomenis, na tikrai per didelės sumos. Įeina į registrų centrą - ir sako man ta moteriškė: tai jūs turit tris vaikus blink.gif . Noriu paaiškint, kad Jos nėra, o balsas dingo, nei įkvėpt, nei iškvėpt... kitam gale ragelio jau nekantrauja... ištariau, kad vienas vaikas mirė.

kažkaip pačiai sunku patikėt tuo, ką sakau...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 24, 13:58)
Pildau pajamų deklaraciją.. skaičiai, npd, pnpd  doh.gif . Per didelės sumos gaunasi... skambinu į mokesčius konsultacijos - suveda duomenis, na tikrai per didelės sumos. Įeina į registrų centrą - ir sako man ta moteriškė: tai jūs turit tris vaikus  blink.gif . Noriu paaiškint, kad Jos nėra, o balsas dingo, nei įkvėpt, nei iškvėpt... kitam gale ragelio jau nekantrauja... ištariau, kad vienas vaikas mirė.

Man ir visada buna sunku ta pasakyti... kazkaip atrodo liezuvis nesivercia....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 24, 12:58)
Pildau pajamų deklaraciją.. skaičiai, npd, pnpd  doh.gif . Per didelės sumos gaunasi... skambinu į mokesčius konsultacijos - suveda duomenis, na tikrai per didelės sumos. Įeina į registrų centrą - ir sako man ta moteriškė: tai jūs turit tris vaikus  blink.gif . Noriu paaiškint, kad Jos nėra, o balsas dingo, nei įkvėpt, nei iškvėpt... kitam gale ragelio jau nekantrauja... ištariau, kad vienas vaikas mirė.

iki siol tokie dalykai ismusa is veziu....Man darbe vis kokie klientai paklausia, kaip kudikelis auga..Taip anksti grizai i darba....miksciot tik galiu...nevisada isdristu garsiai pasakyt...ir ko gero ne del saves...ta as puikiai zinau...kitu reakcijos bijau...labai bijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 24 kovo 2010 - 14:18
QUOTE(vdapr @ 2010 03 24, 14:42)
nu zinok neprarandu dar as vilties... paaugs Meldute ir Gabrielius bus jau visas vyras... gal ir finansai pasitaisys... ir kaip nors ir MV ikalbinsiu suniukui...

as saviski prikalbinau,tik ne suniukui o triusiukui kambariniui,kai mergos paaugs,pagalvojau suniuka reikes vedziot,o triusi ne tongue.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 24, 14:58)

console.gif man kai taip reikia pasakyt,visad asarom apsipilu verysad.gif
Atsakyti