Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Labas smile.gif

Gavau biuleteni.
Jau pora savaiciu galva svaigsta,ausys uzgulusios,vaikstau lyg girta buciau.
Darbe vakar kaip sueme,kojos drebeti pradejo.Bendradarbe i ligonine nuveze,bet jie nieko nerado.
Siandien vel labai prastai.Nuejus pas ausu gyd. apziurejo,sako jus sveika,bet del viso pikto padarysim keleta tyrymu.Sako tokie ''susirgimai'' gali atsirasti is niekur ir vel dingti.
Dar uzklause gal mane kas neramina ar psichiskai kas negerai.Per asaras trumpai apie berniukus papasakojau,tai sako gal as neperdirbau kas nutiko uz tai tie blogumai.

Sliauziu iki lovos,galva sukasi ir pykina,pasnausiu truputi.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 03 23, 09:57)
Vakar buvo pirmojo musu sunaitelio metines...Nuvaziavome i kapines uzdegti zvakuciu ir ten taip grazu sniegelis visiskai nutirpes musu padarytas angeliukas puikiai perziemojo...Su MB kaip isproteje puolem spyglelius rankiot...taip grazu ir gera sirdyje pasidare...

Siandien antrojo sunelio isejimo diena....Tada labai graziai snigo dideliais kasniais...Vieninteli laikeme uz rankos isejimo akimirka...Kiti vaikai isejo vieni....

Lygiai uz savaites bus treciojo...

Nesuprantu kaip tada neisprotejau...Gal ir isprotejau, tik niekas nesako...

Žodžių trūksta.............

Aš kaip beprotė viduje draskausi, kad nelaikiau saviškės už rankos... Kad paleidau vieną... Kad paskutinėmis akimirkomis, kol dar galėjo, nematė mano veido... Gal ieškojo, bet nematė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 23 kovo 2010 - 14:31
QUOTE(viki81 @ 2010 03 23, 13:59)
Labas  smile.gif

Gavau biuleteni.
Jau pora savaiciu galva svaigsta,ausys uzgulusios,vaikstau lyg girta buciau.
Darbe vakar kaip sueme,kojos drebeti pradejo.Bendradarbe i ligonine nuveze,bet jie nieko nerado.
Siandien vel labai prastai.Nuejus pas ausu gyd. apziurejo,sako jus sveika,bet del viso pikto padarysim keleta tyrymu.Sako tokie ''susirgimai'' gali atsirasti is niekur ir vel dingti.
Dar uzklause gal mane kas neramina ar psichiskai kas negerai.Per asaras trumpai apie berniukus papasakojau,tai sako gal as neperdirbau kas nutiko uz tai tie blogumai.

viki81,gal kokia karaujotaka sutrikus g.gif man kai buvo tai as is vis 5 paras kaip girta vaiksciojau,visos staktos mano buvo,ir visi kiti simtomai ax.gif

pamelo,egleC,ir as su tokiu paciu kaltes jausmiu gyvenu cray.gif

kristulee o su sudocremu nebandei patepti jis visai nieko man patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 23 kovo 2010 - 15:51
Tvarkiau šiandien nuotraukas kompe - vienoje jų žaidžia mano Miglė ir Tinos mergytė.... kaip žaibu trenkta sėdėjau ir žiūrėjau..... skaudi nuotrauka... Mano Vaivutė diena jaunesnė....
Atsakyti
Sveikutės

QUOTE(rencius* @ 2010 03 23, 16:45)

Aš irgi su juo gyvenu verysad.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 23, 17:38)
Tvarkiau šiandien nuotraukas kompe - vienoje jų žaidžia mano Miglė ir Tinos mergytė.... kaip žaibu trenkta sėdėjau ir žiūrėjau..... skaudi nuotrauka... Mano Vaivutė diena jaunesnė....

console.gif

Aš stumiu dieną po dienos, laukiu pavasario. Gal jis atneš kažką naujo, dar neišgyvento..

Tinute, oi laukiam laukiam mes leliuko laukiam ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 03 23, 08:57)
Nesuprantu kaip tada neisprotejau...Gal ir isprotejau, tik niekas nesako...

Kartais kai pagalvoji kiek reikia zmogui pakelti.... laikykis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 23, 10:36)

Kaip jau VJ rase vienus suartina kitus skiria... mus suartino... tik gaila, kad tokia kaina... verysad.gif

QUOTE(viki81 @ 2010 03 23, 13:59)

ojej laikykis... 4u.gif

QUOTE(Egle C @ 2010 03 23, 14:26)
Žodžių trūksta.............

Aš kaip beprotė viduje draskausi, kad nelaikiau saviškės už rankos... Kad paleidau vieną... Kad paskutinėmis akimirkomis, kol dar galėjo, nematė mano veido... Gal ieškojo, bet nematė...

Visada bus tu gal... pas mane ju ir milijonas... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms mamytėms smile.gif

wiki81, aš po sūnelio išėjimo prasilaikiau apie 2 mėnesius. ėjau visur kaip išprotėjus, kaip užsukta, o vieną dieną sustojau ir supratau, kad daugiau nebegaliu. tada pasiėmiau biuletenį ir keletą dienų pabuvau namuose. šiek tiek padėjo, bent jau fiziškai pasijutau stipriau. pailsėk. jei nori gulėt - gulėk, jei nori miegot - ir miegok visą dieną. pasirūpink savimi

VJ, mano jaunesniajam birželį bus 6 metai. tarp vaikučių buvo 2 metai 2 mėnesiai ir 2 savaitės skirtumas. abu gimė 13 valandą. mažėlis paskutiniu metu dažniau ėmė kalbėti apie brolį, pasiilgsta. neramu dėl jo. nežinau, kas jo širdelėje darosi. mes nemokame su juo bendrauti, kaip broliukas bendravo. matau, kad jam to trūksta

Pamelo, be žodžių... tokios sukaktys, kad kvapą gniaužia. prisiminiau ir aš savo Angeliuko atsisveikinimą. kodėl likimas tokius išbandymus mums siunčia? nejaugi turime tai atlaikyti? pasidariau apatiška viskam. galvoju, kad tas kuris skyrė man tokią dalią pasielgė neteisingai. o tiksliau, kad neleido vaikučiui gyvenimu džiaugtis. o jis tikrai džiaugėsi, buvo gausybė planų, svajonių...

kas dėl MB, pirmas savaites išgyvenimai buvo bendri, kalbėdavomės. vėliau stojo tyla. irgi ėmiau galvoti, kad liūdesy esu vieniša. bet ėmiau atidžiau jį stebėti. matyt vyrai viduje išgyvena. jis atsisako ir raminančių tabletę išgerti ar bent kokį vitaminą suvalgyti. apie psichologą nė kalbos nėra. bet kai matau, kad Markučio raktų pakabuką nešiojasi, kad žinutės ir skambučiai telefone saugomi, kaip žvilgsnis ties Jo daikteliu ar nuotrauka sustingsta, galvoju kitaip

taip noriu į kapelius nuvažiuoti, viską išpuošti, kiekvieną grumstelį išpurenti ir atsiklaupti. traukia mane į tą vietą...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 23, 19:19)
taip noriu į kapelius nuvažiuoti, viską išpuošti, kiekvieną grumstelį išpurenti ir atsiklaupti. traukia mane į tą vietą...

as ir kai zinau, kad ten grazu, gelytes zydi tai taip ramu ant sirdies... taip gera... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 23, 19:19)
. bet kai matau, kad Markučio raktų pakabuką nešiojasi, kad žinutės ir skambučiai telefone saugomi, kaip žvilgsnis ties Jo daikteliu ar nuotrauka sustingsta, galvoju kitaip

...taip ir sustojo gumulas gerklėj... nei pirmyn, nei atgal...
Atsakyti
Pamelo...zodziu truksta...is tiesu...kaip kazkuri is musu sake"ir kaip neisprotejama...???" Stpirybes tau, mieloji...
Viki, kas per silpumai ten pas tave g.gif . Gal leliukas jau apsigyvenes, ar negali sitaip but? Bet kokiu atveju, sveikateles tau 4u.gif
Kristule, as su Eucerinu tepdavau savo pilieciui, bet tai buvo pries desimt metu, kuo dabar tepa, nezinau schmoll.gif
Paziurejau musu mazyliu nuotraukas wub.gif wub.gif wub.gif VJ, jau Ievute kokia didziule, o jau sypsena wub.gif
Vdapr Meldute tokia zvirbliuke, tokia mazulyte atrodo pries musu ugtelejusias damutes wub.gif
Zydrute, o jau taviskes mergytes wub.gif ...Panasumas koks...
Bices Ameliuke kokia isaugus bigsmile.gif . Nesuprantu, Biciuk, tu mazute, tetis irgi ne milzinas, o mergina manekene bus mirksiukas.gif
Kristule,Urtyte jau kokia grazuolyte ir sedi kaip graziai thumbup.gif
kazko is Tinos jokiu ziniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 kovo 2010 - 21:28
QUOTE(rencius* @ 2010 03 23, 16:45)

QUOTE(lina31m @ 2010 03 23, 19:28)
Sveikutės
Aš irgi su juo gyvenu verysad.gif
console.gif

neskaudinkit saves 4u.gif nors as savaji laikiau iki paskutinio atodusio,bet nuo to ne kiek ne lengviau verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.

buvau tiek prirašiusi- restartavosi kompas doh.gif .
paskaičiau, paverkiau ....
čia Jums

Sapnavau: mano rankos sūpavo Tave.
Pabudau, bet delsiau atsimerkti.
Dar norėjau pabūt, sūnaitėli, šalia,
Bet minutės jau skubino kelti.
Rūbas gedulo skaudžiai nutvilkė mane,
Grįžt norėjos į sapno pasaulį.
Ir lyg Tavo žodžius išgirdau mintyse:
"Viskas vėl bus gerai, mama, kelkis..."
Atsakyti