Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(carramele @ 2010 03 22, 19:18)
Advantanas - gana stiprus hormoninis tepalas, veidukui nerekomenduojamas, be to, jei yra mini infekcija spuogų pavidale, gali ir nepadėti.

va,o mum butent veidukui buvo gydytoja israsius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 22 kovo 2010 - 19:02
sveikutės 4u.gif kaži kaip ta mūsų tinute laikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 03 22, 13:40)
Labutis.

už langoo tikras pavasaris  thumbup.gif .
Tina, kokios naujienos pas tave?  jeckau kaip rūpi ...
merginos, įdedu Urtės nuotraukytę- pažiūrėkit į barzdą, patarkit kuom tept? jau nebežinau verysad.gif .

Graži mergytė. wub.gif Man iš karto mintis kilo, į ką gi ten taip akys įbestos... smile.gif

O dėl bėrimų: Bepantheno nebandei? Nes man kažkaip atrodo, gal ar tik ne nuo seilių čia taip darosi? Man šitas tepalas tiko, nes mano sūnus toks truputį prie alergiškų, tai vis šen bei ten paberdavo, o aš vis Bepanthenu patepliodavau. Veidą irgi, tik nebepamenu, kokiu, nes jie ten gal kokių trijų rūšių yra...
Atsakyti
Dvi dienas interneto neturėjau... dangun daug žiūrėjau... To debesies ieškojau... Ją kalbinau.... wub.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

o aš bijojau, kad orams atšilus, kai vaikai išbėgs į kiemą, ims klausinėti kur Markas. taip vakar ir nutiko. priėjo prie Ernesto berniukas ir užklausė, kur Markutis. o tas ir išdėstė, kad kapuose, tik nežino kurią dieną... aš paaiškinau, kad neturim Markučio, o jis taip giliai atsiduso ir pasakė - o mes buvome draugai... verysad.gif net nepapasakosiu, kaip jaučiausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 03 22, 18:18)
[Nelabai gerai matosi, bet lyg spuogelių tipo tas bėrimas?

Jo, būtent iš pradžių ėmė bert spuogeliais, o dabar jie jungiasi ir gaunasi vos ne žaizdelės. tepiau Excipial, Emolium, Bepantenu- niekas negelbsti. mūsų gydytojos dar nėra, o pas pavaduojančią laukt vėl 2 h tikrai nenoriu. pamėginsiu carrameles parašytais tepaliukais patepliot. še tau boba ir devintinės- vaikas šeštas, o bėdų vis naujų atrandu dar blush2.gif .
TINA- KAIP TU?
Atsakyti
Vakar buvo pirmojo musu sunaitelio metines...Nuvaziavome i kapines uzdegti zvakuciu ir ten taip grazu sniegelis visiskai nutirpes musu padarytas angeliukas puikiai perziemojo...Su MB kaip isproteje puolem spyglelius rankiot...taip grazu ir gera sirdyje pasidare...

Siandien antrojo sunelio isejimo diena....Tada labai graziai snigo dideliais kasniais...Vieninteli laikeme uz rankos isejimo akimirka...
Kiti vaikai isejo vieni....

Lygiai uz savaites bus treciojo...

Nesuprantu kaip tada neisprotejau...Gal ir isprotejau, tik niekas nesako...
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 03 23, 09:57)
Vakar buvo pirmojo musu sunaitelio metines...Nuvaziavome i kapines uzdegti zvakuciu ir ten taip grazu sniegelis visiskai nutirpes musu padarytas angeliukas puikiai perziemojo...Su MB kaip isproteje puolem spyglelius rankiot...taip grazu ir gera sirdyje pasidare...

Siandien antrojo sunelio isejimo diena....Tada labai graziai snigo dideliais kasniais...Vieninteli laikeme uz rankos isejimo akimirka...

Dieve, šitiek pakelti...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 22, 23:22)
sveikutės 4u.gif

o aš bijojau, kad orams atšilus, kai vaikai išbėgs į kiemą, ims klausinėti kur Markas. taip vakar ir nutiko. priėjo prie Ernesto berniukas ir užklausė, kur Markutis. o tas ir išdėstė, kad kapuose, tik nežino kurią dieną... aš paaiškinau, kad neturim Markučio, o jis taip giliai atsiduso ir pasakė - o mes buvome draugai... verysad.gif net nepapasakosiu, kaip jaučiausi doh.gif

console.gif tikrai sunku kai taip uzklausia,kai palaidojom Nojuka,dar kelis menesius vis rasydavo sms musu likimo draugai,vis klausdavo kaip Nojukas gyvena,o as neturedavau ka atrasyti... verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 23 kovo 2010 - 09:27
...pamelo, širdele....... verysad.gif Tikrai galvoji, kaip visa tai pakeliam... nejaučiam to svorio, rodos... nors kitąkart jis taip prispaudžia, kad ir įkvėpt sunku....

Ermita, kokio amžiaus tavo mažėlis?
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 22, 23:22)
sveikutės 4u.gif

jezau kaip sunku verysad.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:

neišprotėkim, laikykimės verysad.gif vakar taip pat buvau kapinėse aptvarkiau kapuka............širdis plyšta,kartais atrodo kad plyšiu į tūkstanti gabaliukų ir jau niekada nesusiklijuosiu.
išejus dukrytei turbūt ir šeima tpo truputėlį pradeda byrėti,mes kiekvienas užsidarome savoj duobėj ir net nesistengiam tiesti rankos............velnias man depresija juoda angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 23, 10:36)

išejus dukrytei turbūt ir šeima tpo truputėlį pradeda byrėti,mes kiekvienas užsidarome savoj duobėj ir net nesistengiam tiesti rankos............velnias man depresija juoda angel_sadangel.gif

Vienus netektis suartina, kitiems - pakiša koją... Mes kažkaip labai laikėmės vienas kito po netekties... paskui buvo tarpas, kai norėjos eit į skirtingas puses.. atrodė - kad gedžiu ir prisimenu tik aš... paskui vėl nurimo tie debesys... visko būna. visko bus.
Atsakyti