QUOTE(*ermita* @ 2010 03 22, 23:22)
sveikutės
o aš bijojau, kad orams atšilus, kai vaikai išbėgs į kiemą, ims klausinėti kur Markas. taip vakar ir nutiko. priėjo prie Ernesto berniukas ir užklausė, kur Markutis. o tas ir išdėstė, kad kapuose, tik nežino kurią dieną... aš paaiškinau, kad neturim Markučio, o jis taip giliai atsiduso ir pasakė - o mes buvome draugai...

net nepapasakosiu, kaip jaučiausi
jezau kaip sunku

laikykis
Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2010 03 23, 09:57)
Vakar buvo pirmojo musu sunaitelio metines...Nuvaziavome i kapines uzdegti zvakuciu ir ten taip grazu sniegelis visiskai nutirpes musu padarytas angeliukas puikiai perziemojo...Su MB kaip isproteje puolem spyglelius rankiot...taip grazu ir gera sirdyje pasidare...
Siandien antrojo sunelio isejimo diena....Tada labai graziai snigo dideliais kasniais...Vieninteli laikeme uz rankos isejimo akimirka...
Kiti vaikai isejo vieni....
Lygiai uz savaites bus treciojo...
Nesuprantu kaip tada neisprotejau...Gal ir isprotejau, tik niekas nesako...
neišprotėkim, laikykimės

vakar taip pat buvau kapinėse aptvarkiau kapuka............širdis plyšta,kartais atrodo kad plyšiu į tūkstanti gabaliukų ir jau niekada nesusiklijuosiu.
išejus dukrytei turbūt ir šeima tpo truputėlį pradeda byrėti,mes kiekvienas užsidarome savoj duobėj ir net nesistengiam tiesti rankos............velnias man depresija juoda