Ko čia užsipuolat, išsityčiojat? Vaje kokios pikčiurnos..žmogus tik paklausė Nepatinka, kad temą kūrė, tai tegul ją pašalina, o ne tyčiokitės
Aš kadangi tundra ir nežinau, kas ana tokia, tai pagooglinau ir radau polyvore tokį derinuką:
http://www.polyvore..../set?id=7435071
Ir čia parodyta, kur ką pirkt, tik nežinau, kiek realiai tą babcę atitinka
http://www.polyvore..../set?id=7435071
Ir čia parodyta, kur ką pirkt, tik nežinau, kiek realiai tą babcę atitinka
QUOTE(Skarlet @ 2010 04 26, 20:07)
O dar jei šalia būtų grožio salonas special for gabi solyyys pasipuoštume
Grozio salone puosiesi?? Kazka maisai man atrodo..
Puošimasis ne vien šmutkėmis apsiriboja.
Man tai kaip tik Gabi stilius maziausiai isimintinas is visu seimininkiu, dabar pagalvojus, net negaleciau pasakyti kaip ji ten rengiasi Kitu stilius galeciau apipasakoti, o Gabi man tokia blanki visai stiliaus prasme
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 04 27, 11:57)
Man tai kaip tik Gabi stilius maziausiai isimintinas is visu seimininkiu, dabar pagalvojus, net negaleciau pasakyti kaip ji ten rengiasi Kitu stilius galeciau apipasakoti, o Gabi man tokia blanki visai stiliaus prasme
Negaliu su Jumis nesutikti, nes ziuredamas i ta pati daikta ar zmogu, kiekvienas pastebi kita dalyka. O as kaip tik ziuredama kelias paskutines serija atkreipiau demesi, kad ji visada ryski, daznai su visokiais raukinukais rubai, visada atrodo puikiai. Perejus per lietuviskas parduotuves nieko panasaus neradau, todel galvoju gal kas yra uztikes internetine parduotuve, kad butu galima nusipirkti kazka panasaus
Charlize Theron ir Rag & Bone apranga
Leona Lewis ir Roberto Cavalli Resort
Hilary Swank ir Givenchy
Leighton Meester ir Missoni
Jada Pinkett-Smith ir Zac Posen
Rihanna ir Monique Lhuiller
Miley Cyrus ir Zuhair Murad
Leona Lewis ir Roberto Cavalli Resort
Hilary Swank ir Givenchy
Leighton Meester ir Missoni
Jada Pinkett-Smith ir Zac Posen
Rihanna ir Monique Lhuiller
Miley Cyrus ir Zuhair Murad
Charlize Theron ir Rihanna labai gražiai atrodo
Rihanna ir Gucci
Teri Hatcher ir Valentino
Mariah Carey ir Valentino suknelė
Nicole Kidman ir Balenciaga
Anna Wintour ir Prada resort
Teri Hatcher ir Valentino
Mariah Carey ir Valentino suknelė
Nicole Kidman ir Balenciaga
Anna Wintour ir Prada resort
Šiaip jau reiktų atkreipti dėmesį (mano nuomone) ką žmonės vaidina, kokį personažą įkūnija. Ir bandyti susivokti ką pati veikiate gyvenime.
Gabi personažas, tai išsipusčiusi, madas besivaikanti turtinga žmona, kuri rūpinasi tik namais, vaikais, savimi Be to, tai filmas, retas tikras žmogus slankios po pievelę su aukštakulniais ir aptempta suknele
Taip pat nemanau, kad su tokiais kaip jos drabužiai galima eiti į darbą.
Toks drabužių ir aksesuarų pvz kokį įdėjo Noa, tinkamas tik į vakarėlį. Ar dažnai juose lankotės?
Gabi personažas, tai išsipusčiusi, madas besivaikanti turtinga žmona, kuri rūpinasi tik namais, vaikais, savimi Be to, tai filmas, retas tikras žmogus slankios po pievelę su aukštakulniais ir aptempta suknele
Toks drabužių ir aksesuarų pvz kokį įdėjo Noa, tinkamas tik į vakarėlį. Ar dažnai juose lankotės?
QUOTE(Dieter @ 2010 04 28, 17:40)
Šiaip jau reiktų atkreipti dėmesį (mano nuomone) ką žmonės vaidina, kokį personažą įkūnija. Ir bandyti susivokti ką pati veikiate gyvenime.
Ka pati veikiu gyvenime nedaro itakos mano visiems rubams. I darba zinoma niekaip negaleciau nueiti taip apsirengus, nes darbas ipareigoja deveti griezto stiliaus rubus. Taciau po darbo tikrai nedeviu kostiumelio. Taigi taip apsirengus i vakarelius, susitikims su draugemis- dar ir kaip eiciau
Celine Dion ir marchesa suknelė+Christian Louboutin bateliai (1890$)
Celine ir Balmain (3500$)
Celine ir Chanel suknelė+Christian Louboutin batukai (845$)
http://www.brownsfas...12S52490007.htm
Celine ir Balmain (3500$)
Celine ir Chanel suknelė+Christian Louboutin batukai (845$)
http://www.brownsfas...12S52490007.htm