Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių apranga:-)

Ai va tokie:
kirpimas jų toks pats. Buvo ir su tom knopkytėm, bet kol "atsibudau" - dydžius išgaudė, tai liko tik su blizgaliukais, tai nusipirkau nors tokius biggrin.gif

user posted image user posted image
Biški panašumo turi biggrin.gif Man to ir užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 balandžio 2010 - 14:58
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 23, 14:54)
Ai va tokie:
kirpimas jų toks pats. Buvo ir su tom knopkytėm, bet kol "atsibudau" - dydžius išgaudė, tai liko tik su blizgaliukais, tai nusipirkau nors tokius  biggrin.gif

user posted image user posted image
Biški panašumo turi  biggrin.gif  Man to ir užtenka  biggrin.gif

Siaip mieli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as niekaip negaliu atiziureti i Gabi Solis rubus, ji visada taip graziai rengiasi wub.gif

Noriu Jusu paklausit, ar zinote internetiniu parduotuviu, ar is musu lietuvisku, kur butu galima nusipirkti kazka panasaus i jos nesiojamus rubus? smile.gif
Pasidalinkime mintimis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isla Bonita: 25 balandžio 2010 - 19:12
Čia apie serialo "Nusivylusios namų šeimininkės" personažą Gabrielę Solis klausi?
O kam atskirą temą tam kurti? stupid.gif
Atsakyti
Todel, kad butent apie jos stiliu, o ne apie visu
Atsakyti
Tam yra "Stiliaus konsultantas"; tiktų "Planuojami pirkiniai"; "Įžymybių stilius" ir t.t.

Beto bet kurioje parduotuvėje galima rasti kažką, kas tiktų tokiam "stiliui".
Atsakyti
hahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia net ne "ji", cia personazas, kurio stilius sukurtas stilistu pagalba. tai parduotuvese ir ieskokit panasiu rubu.
Atsakyti
Bet ir klausimai šiais laikais biggrin.gif

Tai jau tikrai, kad bet kurioje parduotuvėje galima rasti vieną ar kitą drabužį atitinkantį to personažo stilių. mirksiukas.gif
Tačiau vienas dalykas yra 'man gražu', o kitas ar man tai tinka, ar aš jaučiuosi patogiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isla Bonita @ 2010 04 25, 20:11)
Sveikos,
as niekaip negaliu atiziureti i Gabi Solis rubus, ji visada taip  graziai rengiasi wub.gif 

Noriu Jusu paklausit, ar zinote internetiniu parduotuviu, ar is musu lietuvisku, kur butu galima nusipirkti kazka panasaus i jos nesiojamus rubus?  smile.gif
Pasidalinkime mintimis 4u.gif

Specialioj parduotuve "GabiSolis style for IslaBonita"
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 04 26, 07:59)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 04 26, 06:59)

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 04 26, 07:59)

O dar jei šalia būtų grožio salonas special for gabi solyyys doh.gif pasipuoštume 4u.gif
Atsakyti