Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių apranga:-)

QUOTE(Lėjaaa @ 2013 04 21, 22:53)
rihanna kaip graziai atrodo bigsmile.gif
ir seip viskas sioj temoj grazu biggrin.gif

Ojei kiek cia groziu paskutiniam puslapy blink.gif wub.gif
Atsakyti
CD ir YIGAL AZROUËL švarkas 1790$ (~4 900Lt)
http://www.farfetch....px?storeid=9271
user posted image
Atsakyti
Žvaigždės atrado naują dizainerę biggrin.gif Roksanda Ilincic ...

M. Obama
user posted image

C.Dion
user posted image

C. Midlleton
user posted image

J.Biel
user posted image

Kim Kardashian ir TOPSHOP suknutė - 58$
user posted image...
oi,ši moterytė po truputį virtsa į drambliuka... unsure.gif

Kim K. su Givenchy suknele (1 750$) ir Givenchy bateliais (2 950$) kurie jai akvivaizdu labai siuo periodu "tinka" doh.gif
user posted image
user posted image doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 15 birželio 2013 - 16:26
Norika, tie batai tai tragiskai atrodo.
Atsakyti
Nežinau ar čia gražu, bet man tai daugiau ant pajuokos, nei grožio... unsure.gif
Adele
user posted image

Anne Hathaway su Valentino 2013 suknele ir pačiu Valentinu biggrin.gif
user posted image

J.Lo ir Valentino aprėdai
user posted image

Halle Berry ir Atelier Versace 2013
user posted image

Jessica Alba ir Tory Burch 2013
user posted image

Suri Cruise biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Man patinka J Lo stiliukas wub.gif
user posted image

Nuo galvos iki kojų GUCCI
user posted image

user posted image

VERSACE suknelė, nors suknele jos nepavadinčiau, labiau skarele lotuliukas.gif
user posted image\

Chanel suknelė, delninė, Tom Ford batai
user posted image

YSL suknelė
user posted image
Atsakyti
Man irgi labai patinka J.Lo ir ji pati ir jos stiliukas! wub.gif
Atsakyti
----> 2013 06 15

QUOTE(NORIKA @ 2013 06 15, 17:25)
Kim Kardashian ir TOPSHOP suknutė - 58$
Kim K. su Givenchy suknele (1 750$) ir Givenchy bateliais (2 950$) kurie jai akvivaizdu labai siuo periodu "tinka"  doh.gif
user posted image
http://www.growingyo...olen-ankles.jpg  doh.gif

Kim išsigando jūsų komentaro ir dar tą pačią dieną pagimdė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Victoria Beckham visada thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visada tarp gražiausiai besirengiančių bus Olivia Palermo smile.gif O jos fotkių pilnas internetas.

Tik vat, man kartais taip norisi pablevyzgavot skudurų tema ir kaip tik toks klausimukas iškilo. Dažnai mados blogerėms ir tai pačiai Oliviai rūbus dovanoja pačios parduotuvės, atrenka iš sandėlio nematuotus, supakuoja į mielas dėžutes ir t.t. O kaip jūs manot, o gal žinot, tarkim kai kokia žvaigždė/įžymybė užsuka į kokią pardę, išsirenka rūbą nuo kabyklos, tai jos perka tą rūbą prieš tai dar eilinio žmogelio matuotą, ar joms atneša konsultantės iš sandėlio nematuotus, neišpakuotus ir t.t.? biggrin.gif Anądien tokia "rimta" tema daug galvojau ir man baisiai smalsu kaip ten tas įžymybių gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2013 10 28, 21:23)
Victoria Beckham visada  thumbup.gif

My love wub.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(dewofsoul @ 2014 10 01, 08:35)
Man tai visada tarp gražiausiai besirengiančių bus Olivia Palermo smile.gif O jos fotkių pilnas internetas.

Tik vat, man kartais taip norisi pablevyzgavot skudurų tema ir kaip tik toks klausimukas iškilo. Dažnai mados blogerėms ir tai pačiai Oliviai rūbus dovanoja pačios parduotuvės, atrenka iš sandėlio nematuotus, supakuoja į mielas dėžutes ir t.t. O kaip jūs manot, o gal žinot, tarkim kai kokia žvaigždė/įžymybė užsuka į kokią pardę, išsirenka rūbą nuo kabyklos, tai jos perka tą rūbą prieš tai dar eilinio žmogelio matuotą, ar joms atneša konsultantės iš sandėlio nematuotus, neišpakuotus ir t.t.? biggrin.gif Anądien tokia "rimta" tema daug galvojau ir man baisiai smalsu kaip ten tas įžymybių gyvenimas biggrin.gif

Neperku niekada nuo kabyklos rūbo ar apčiupinėtas rankines ar batus ir t.t.,visada prašau ir klausiu ar turi sandėlyje..na jei ne,tada prašau oranešti kada bus ir viskas,beka kiekvienos nučiupinėtas daiktas...kas kitaip su apatiniu triko,jis iš pard krepšio keliauja tiesiai į skalbimo mašiną,kaip ir patalynė...manau ir jos ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 10 01, 11:39)
My love wub.gif  drinks_cheers.gif

Neperku niekada nuo kabyklos rūbo ar apčiupinėtas rankines ar batus ir t.t.,visada prašau ir klausiu ar turi sandėlyje..na jei ne,tada prašau oranešti kada bus ir viskas,beka kiekvienos nučiupinėtas daiktas...kas kitaip su apatiniu triko,jis iš  pard krepšio keliauja tiesiai į skalbimo mašiną,kaip ir patalynė...manau ir jos ne kitaip mirksiukas.gif

Neraukia nosies konsultantės? smile.gif
Atsakyti