Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių apranga:-)

Taip ir yra.... smile.gif
Dar prie tų įžymybių buvo priskiriamos "naujųjų rusų" damos, kurios apžėlusios milijonais ir perka taip pat visą dizainerio kolekciją ir po to atsirinkinėja kas kur ir kada..... biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 17, 21:17-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 06 17, 21:17)
Nu man ji cia kaip nerealiai atrodo  bigsmile.gif  wub.gif  Nors ji visada graziai rengiasi cool.gif
user posted image

Cha cha cha - atsimenu, kaip pernai sita VB nuotrauka buvo nesuderintos aprangos skyrely ir dauguma apsiputojusios baisejosi ir tuo svarku ir dzinsais ir bendru vaizdu. Kelios tik tada sake, kad va, ateis ir pas mus i mada, bet dauguma kryzium gule kad niekada... ne uz ka...baisu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 20, 15:03)
Cha cha cha - atsimenu, kaip pernai sita VB nuotrauka buvo nesuderintos aprangos skyrely ir dauguma apsiputojusios baisejosi ir tuo svarku ir dzinsais ir bendru vaizdu. Kelios tik tada sake, kad va, ateis ir pas mus i mada, bet dauguma kryzium gule kad niekada... ne uz ka...baisu....  lotuliukas.gif

aha, visada taip buna ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 20, 15:03)
Cha cha cha - atsimenu, kaip pernai sita VB nuotrauka buvo nesuderintos aprangos skyrely ir dauguma apsiputojusios baisejosi ir tuo svarku ir dzinsais ir bendru vaizdu. Kelios tik tada sake, kad va, ateis ir pas mus i mada, bet dauguma kryzium gule kad niekada... ne uz ka...baisu....  lotuliukas.gif

geras rimtai taip buvo? biggrin.gif man tai kai sia foto dejau tai pagalvojau viena is geresniu jos aprangu gatveje, nes graziai ji atrodo visada, tik kartasi atrodo, kad gal biski per daug to oficialumo einat i pardes ar su vaikais kur.
Atsakyti
Sweikos smile.gif Na as ir domiuosiu kaip rengiasi tos garsiausios pasaulio moterys 4u.gif turiu dvi favorites - tai aisq Victoria Beckham ir Miranda kerr wub.gif Stiliai skirtingi, bet man jos labai zavios tiek savo figurom, tiek stiliaus suvokimu thumbup.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Celine Dion ir VALENTINO bateliai
user posted image

Celine Dion ir CHRISTIAN DIOR
user posted image

Celine Dion ir Chloe suknutė
user posted image

Celine D ir Marc Jacobs bliuskutė
user posted image

Celine ir Antonio Berardi
user posted image

Celine ir Givenchy suknelė-bliuzelė biggrin.gif
user posted image

Celine ir Roberto Cavalli
user posted image

Celine ir Nina Ricci suknelė+ Christian Louboutin bateliai
user posted image

Victoria B ir Christian Louboutin batai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 22 birželio 2010 - 18:58
Rihana
user posted image

Blake Lively ir Christian Louboutin batukai (800$)+Chanel tašytė
user posted image

Carmen Electra ir Chanel tašytė
user posted image

Eva Longoria ir Christian Louboutin batai (800$)
user posted image

Paris Hilton ir chanel tašiukas
user posted image

Lily Allen ir Kate Beckinsale su Chanel
user posted image

Drew Barrymore ir Giambattista Valli (8 155$ - 23 300Lt)
user posted image

Sienna Miller ir Chanel suknutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 22, 21:20)
Drew Barrymore ir Giambattista Valli (8 155$ - 23 300Lt)
user posted image

nu sakyciau ziauri ta suknele, ypac tas sirsiu lizdas ant peties, bet kai dar zinai kaina tai isvis baisu daros lotuliukas.gif
na o graziausia kaip visada nepriekaistingi loubutinai wub.gif (turbut nesu macius baisiu loubutinu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♠♠Ernesta♠♠: 22 birželio 2010 - 21:37
QUOTE(svete @ 2010 06 20, 14:03)

Gali buti,negirdejau....... laugh.gif Bet atrodo man ji puikiai beveik visada,ir si foto neisimtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Celine Dion ir ALEXANDER MCQUEEN bliuskė
user posted image

Celine ir MARC JACOBS suknutė-sarafanas
user posted image
Atsakyti
Na Vicoria Beckham tai man visada buvo ir bus prie stiliaus lyderiu - apskritai ji man daugiau maziau visur tobulai atrodo, ka jau ka, bet igimta puiku stiliaus jausma ji turi. Kad ir kuria jos nuotrauka bepaziuretum, visada nepriekaistinga viskas smile.gif
user posted image wub.gif
Atsakyti
Celine ir MARC JACOBS suknutė-sarafanas
user posted image

Jei neklystu, tai kaireje puseje lietuvaite manikene Jovita. Šiek tiek ne į temą, bet jos stilius man thumbup.gif .
Atsakyti