Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba II

Pasibaige ana temuke, tai pratesiu, atrodo dar niekas nesukure.

sena tema:

http://www.supermama...howtopic=327735
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 12 kovo 2010 - 19:39
Sveikos mamytes 4u.gif

Turiu viena klausimeli. Jei pradedi duoti mesyte,tai ja jau reikia duoti kasdien ar ne? Ar galima daryti vienos dienos pvz pertrauka? Kaip jus darote?
Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2010 03 13, 11:23)
Sveikos mamytes  4u.gif

Turiu viena klausimeli. Jei pradedi duoti mesyte,tai ja jau reikia duoti kasdien ar ne? Ar galima daryti vienos dienos pvz pertrauka? Kaip jus darote? 
Aciu  wub.gif

galima daryt pertraukas, galima nedaryt... aš tai nedarau...nors esa buvę, kad atsisako mėsiškos, paduodu be mėsos ir sukerta viską-ty pati pasirinko be mėsos tą kart apseit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2010 03 13, 12:23)
Sveikos mamytes  4u.gif

Aciu  wub.gif

www.mamosdienorastis.lt raso, kad reikia poros dienu pertrauka per savaite daryti. as tai darau.

o klausimelis, kaip mamytes kalakutiena sutrinat? as su blenderiu, bet, kai nedidelis kiekis, tai vistiek lieka tokiu siuliuku, ir kartais dukra springsta. isvis nelabai megsta kalakutienos,k nes sausa ji
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2010 03 13, 11:23)
Sveikos mamytes  4u.gif

Aciu  wub.gif

4u.gif kaip tik įsijungiau SM kad šito paklaust, nes šiandien pirmą dieną bandom mėsytę (labai patiko) tai galvoju, ar čia kasdien duot ar kaip g.gif
mes kaip tik kalakutieną valgėm, tai kažkaip sutrynė mano blenderis, jokių siūlų neliko, gal tiesiog ilgiau patrint reikia... g.gif
Atsakyti
mes valgom: ryte vaisius, per pietus darzoves su mesyte, vakare- grudu koses su vaisiais, tarpuose- mp, nakti irgi mp blink.gif 4u.gif kazi ne per daug g.gif praktiskai viska gaminu/verdu pati, puikiai valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2010 03 13, 16:40)
mes valgom: ryte vaisius, per pietus darzoves su mesyte, vakare- grudu koses su vaisiais, tarpuose- mp, nakti irgi mp  blink.gif  4u.gif  kazi ne per daug  g.gif  praktiskai viska gaminu/verdu pati, puikiai valgo  smile.gif

neatrodo per daug, tik apie MP nieko nezinau smile.gif
maniske misinuku maitinasi, tai nakti nebevalgo
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2010 03 13, 15:40)
mes valgom: ryte vaisius, per pietus darzoves su mesyte, vakare- grudu koses su vaisiais, tarpuose- mp, nakti irgi mp  blink.gif   4u.gif  kazi ne per daug  g.gif  praktiskai viska gaminu/verdu pati, puikiai valgo  smile.gif

mes irgi taip pat... kartais vietoje vaisių - košę su sausainiais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 13 kovo 2010 - 19:52
sveikos, kazkas raset kad perka ekologiskas kruopas ir verdat, maximoj ieskojau tam skyriuje, bet radau tik miezius, kviecius, zirnius ir 5grudu kose, kur su zirniais, perlinem kruopom, kazi ar tokia galima duoti kose ta 5grudu?

ar jau visas kruopas galima duoti?
dabar verdu ryzius,bet ne ekologiskus, bandysiu isvirus perblenderiuot ir bananu ide, matysiu kazi kaip valgys.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 13, 20:52)
sveikos, kazkas raset kad perka ekologiskas kruopas ir verdat, maximoj ieskojau tam skyriuje, bet radau tik miezius, kviecius, zirnius ir 5grudu kose, kur su zirniais, perlinem kruopom, kazi ar tokia galima duoti kose ta 5grudu?

ar jau visas kruopas galima duoti?
dabar verdu ryzius,bet ne ekologiskus, bandysiu isvirus perblenderiuot ir bananu ide, matysiu kazi kaip valgys.

aš maximoj dar avižas radau thumbup.gif aš tai atskirai visokių kruopų esu nusipirkus tik žirnių kažkaip ne schmoll.gif ) ir kasdien vis skirtingom proporcijom pamaišau, gaunasi vis nauja košė thumbup.gif

tikiuosi skaniai ryžius suvalgėt, tik ar nepakietėjo viduriukai?nes tiek nuo bananų, tiek nuo ryžių kaip ir kietėja g.gif aš paprastai, jei duodu ryžių, tai kokių slyvų ar abrikosų paskaninimui duodu, kad "suskystintų" ryžius 4u.gif

Veite, mes lygiai taip pat valgom, tik dabar , gydytojai leidus, pradėjau pusryčiam vaisius su jogurtu (natūraliu, ekologišku) maišyt, oi skaniai valgo mergička mano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 14, 08:41)

tikiuosi skaniai ryžius suvalgėt, tik ar nepakietėjo viduriukai?nes tiek nuo bananų, tiek nuo ryžių kaip ir kietėja g.gif aš paprastai, jei duodu ryžių, tai kokių slyvų ar abrikosų paskaninimui duodu, kad "suskystintų" ryžius 4u.gif

manajam kieteja viduriukai nuo morku,tai negaliu ju daznai duoti,maximum karta per savaite,tai tik slyvos ir gelbsti, na dar burokeliu imaisau i darzoviene. Nes nusipirkau nepaziurejusi abrikosu tyrele Hipp, sako jog ir ji laisvina,tai namie ziuriu,kad jos sudetyje ir ryziu manai ir ryziu krakmolas doh.gif tai kaip gi tokia tyrele gali atlaisvinti vidurius,kai ryziu priedu joje yra ? unsure.gif Tai kazkaip nedaviau dar jos..
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 03 14, 09:16)
manajam kieteja viduriukai nuo morku,tai negaliu ju daznai duoti,maximum karta per savaite,tai tik slyvos ir gelbsti, na dar burokeliu imaisau i darzoviene. Nes nusipirkau nepaziurejusi abrikosu tyrele Hipp, sako jog ir ji laisvina,tai namie ziuriu,kad jos sudetyje ir ryziu manai ir ryziu krakmolas  doh.gif  tai kaip gi tokia tyrele gali atlaisvinti vidurius,kai ryziu priedu joje yra ? unsure.gif  Tai kazkaip nedaviau dar jos..

o burokėliai jau tinkama daržovė? g.gif kažkaip buvau užfiksavus, kad vėliau reikia burokus duot, o kada tas vėliau, pamiršau blush2.gif
mes tai būtent Hipp'o abrikosus kertam, žinoma, ten yra ir manų ir krakmolo, bet jų nėra daug, tai , bent jau maniškei, tyrelėje esančių abrikosų pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti